27. KÜSLÜK

956 54 0
                                    

" Oooooo kaçak kardeşimiz ortaya çıkmış Emre. " Dedi Can. Hemen yanında Emre vardı.

"Aynen. Hiç değişmemiş hala insanları sinir ediyor. " dedi Emre.

"Kızın üstüne fazla gitmesek mi baylar. Cezasını zaten vereceksiniz. " Dedi Dilan.  Dilanı ilk defa Canlı olarak görüyordum. Çok değişik bir bir. Karşımda benim görüntümde başka biri vardı şuan.

" Sen sus Dilan. " (Emre)

Can ile Emre bana baya sinirli bakıyorlardı. Tam önlerine doğru yürüyüp karşılarında durdum. Boğazımı temizledim. Kendi mi şirin göstermeye çalışarak konuşmaya başladım.

" Merhaba Millet. "

"....."

" Benimle konuşmayacak mısınız ? "

" ...... "

"  Aman tamam be konuşmazsanız konuşmayın. "
 

Benim şirinliğimde bu kadardı işte...
Ellerimi  göğsümde bagladım. Üçüne birden bakmaya başladım. Elbet biri konuşacaktır. Cana baktığım sırada Dilan üzerime atlayarak bana sarıldı. O kadar sıkı sarılıyorki nefes almakta zorlanmaya başladım.  Ellerim hava da kalakaldım öyle.


"Dilan niyetin beni öldürmek mi ? Nefes almakta zorlanıyorum. "

"Ayy!! özür dilerim. İyi misin ? "

" Evet şimdi iyiyim. "


Deli kız nefes almakta zorlanıyorum dediğimde korkudan hemen geri çekildi. Şimdi tekrar sarıldı ama sıkmadan. Bende sarılmasına karşılık verdim. Bir süre bu şekilde kaldık. Sonra ben ayrıldığım zaman bu sefer Emre bana sıkı sarıldı. Bildiğin yapıştı bana. Sarılmasına karşılık  vereceğim zaman " Seni çok özledim. " dedi.

Bu kelimeyi ondan duyunca bir kötü oldum. Sarılmasına karşılık veremedim. Geri çekildiğimde ikisine göz attım ikisininde gözleri dolmuştu.

Canın yanına gittim. Cana baktığımda bana gülümseyerek göz kırptı. Kafamı onlardan çevirip başka tarafa bakım derken az önce Demirden dayak yiyen adam yanında 4 kişi ile bize dogru yürüyordu. Haa.. Bir bu eksikti şimdi.

Cana bakıp bize dogru yürüyen kişileri gösterdim.

"Can vallahi ben bir şey yapmadım. Elimi bile sürmedim. " dedim.


"Bende bu kız uslu uslu nasıl durdu diyordum. " (Can)

"Benim bir suçum diyorum!"

"Bunlar 5 kişi ne yapıcaz. " (Dilan)


"Bizde kalabalığız baksanıza Demir Arkadaşlarıyla beraber geliyor. Biz daha kalabalıgız. Siz ikiniz arabaya geçin." (Emir)

"Hayatta binmem. Kaçar mı bu kavga." dedim.

Dilan koluma girip beni arkalara çekiştirmeye  başladı.

"Ya bırak beraber izleyelim. Fena dayak yiyecek bunlar. Dur burdan izleyelim daha fazla uzaklaşmam. " dedim.

"Pes !!! " diyerek olduğu yerde durdu Dilan. Onlara ne yakın nede uzaktık. Bulunduğumuz açıdan iyi bir kavga izleyeceğiz galiba. Tabiii dilan yerinde rahat durabilirse. Korkmaya başlamıştı çünkü.

Gurup Emre ve Canın yanına geldiğinde tam seslerini duyamadım ama bir iki kelime ettiler. Sonrada kavgaya başladılar. Karşı taraftan iki kişi biri Emreye biri Cana saldırmaya başladı. Emre bir yumruk yerken Can karnına bir tekme yedi. Tamam bunlar cidden iyi dövüşüyorlarmış.

Demirler hızlanmaya başlamışlardı ama gerideydiler. Dilana dönüp " Sen burada kal. " deyip hemen Canların yanına doğru hızlı adımlarla yürümeye başladım. Cana şuan iki kişi dadanmış durumdaydı. Bana laf atan kişi tam Cana yumruk atmaya çalışacaktı ki Can yaptığı manevrayla yumruktan kurtuldu. Diğer kişiye sert bir tekme attı. Bende yanlarına varınca laf atan kişinin önüne geçip " Sen kime vurmaya çalışıyordun pislik. " diyerek adama sert bir yumruk geçirdim. Ayakta sendeleyip yere düştü. Emreye baktığımda Adamlardan biri Emrenin arkasına geçmiş. Emreyi durdurmaya çalışıyordu. Önümde ki kişiyi bırakıp Emrenin arkasında ki kişiye yöneldim. Arkasından ayağına sert bir tekme atınca dizlerinin üzerine düştü. Saçlarını elime alarak çekmeye başladım. O arada Demirler yanımıza  gelip Adamları teker teker aldılar.

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now