34. Sevgilim?

887 47 0
                                    

Can sabah gelen bir telefonla şirkete erken saatte gitti. Halletmesi gereken bir işi varmış. Ben işlerimi dün hallettiğim için daha rahattım. Fatma abla yemekleri ve bazı atıştırmalıkları  halledecekti bende markete gidip abur cubur için alışveriş yapıcaktm. Tabi bunun için Dilandan da yardım istedim. Maviyle beraber erkenden bana geldiler.

Arabamın anahtarını alıp Dilan ve Maviyle beraber evden çıkıp arabama geçtik. Korumalarımı yanıma almadan markete doğru yola çıktık. Evimize yakın olan büyük markete geldiğimizde arabamı park edip Beraber arabadan indik.

"Abla herşey serbest mi ? " (Mavi)

"Evet Canım ne istiyorsan market arabasına atabilirsin. Bugün Istediğimizi yapabiliriz." Dedim.

"Tamamdır. " (Mavi)



Mavi bugün için ayrı bir heyecanlıydı. Beraber marketin kapısından giriş yaptığımızda hemen sağ tarafta bulunan market arabasını aldım.

"Hadi kızlar doldurmaya başlayalım. " dedim.


Ilk olarak gofretlerı görünce Mavi çilekli Dilanda kakaolu olanı alıp arabaya bıraktı. Mavi daha sonra Negro, İkram, Benim o dan herbirinden üç paket alıp arabaya bıraktı.

Dilan paketleri görünce maviye dönüp "3 paket çok olur." dedi.

Elini paketlere uzatacakken
"Bırak kalsınlar. Eğer çok olursa bir şey olmaz evde benim zulalarımın olduğu dolaba girer. " dedim.


Dilan şaşkın gözlerle bana bakınca Mavi gülerek " Dilan ablam öyle şeyleri sevmez hatta benimkileri her bulduğunda alıyor. Senden beklemiyordu anlaşılan." dedi gülerek.


"Mutfakta bunun için ayrı bir Çekmecemiz  var bizim. Evde kaldığımızda Arada yeriz." Dedim.

 

Cips yerine girince de patatesli, ketçaplı, Acılı... Bir çok çeşitten Cips aldım. Kek bölümüne girince Mavi ikramlık küçük kekleri alıp arabaya bıraktı. Çikolatalardanda herbirimiz ellerimizi doldurup arabaya bıraktık. Hepimiz çikolata delisiymişiz. Kiloluk dondurmalardanda çeşit çeşit alıp arabaya bıraktık.

En son şuanlık yemek içinde her birimiz bademli Magnum alıp Maviye kasadan geçirmesi için verdik.Mavi ödemesini yapınca dondurmaları alıp yemeye başladık.

Mavi  İçecek yerine girince de Kola, Meyve suyu, Soğuk çay alınca arabaya bıraktı. Alışverişimiz bitincede arabaya baktım.


Araba tıkabasa dolmuştu. Kasiyer aldıklarımızı kasadan geçirirken arkamızda ki iki erkeğin bize baktığını gördüm. Önce aldıklarımızdan dolayı baktıklarını düşünmüştüm ama adamın gözü Dilanın ve Benim bacaklarıma baktığını diğer arkadaşınında mavinin kalçasına baktığını görünce  sinirlendim. Maviyi ve Dilanı diğer tarafıma alınca adamlar bana daha yakın oldular.

    
Ödeme için kartı kasiyere uzatıp şifremi girdim. Ödeme bitince Mavi ve Dilan masadan geçen ve market çalışanı tarafından poşetlenen eşyaları market arabasına tekrar koymuştu. Adamlara baktığımda  sadece elinde Küçük bir şişede soğuk su aldıklarını gördüm. Sırf bizi izlemek için arkamız da takınıyorlardı.
   
   
Adamlara dönüp " Merhaba, bize yardım edebilir misiniz? Bunları arabamıza kadar götürmemiz gerekiyor ama çok yorulduk. " diyerek dudağımı büktüm.


Esmer olanı hemen cevap verdi.
" Tabiki, Sizin gibi narin kızların yorulmasını istemeyiz. " diyerek hemen Market arabasına yöneldi.
   
      
Dilan ve Mavi anlamaz gözlerle bana bakınca onlara göz kırptım. Iki arkadaş arabayı alıp bize doğru döndüler. Yanlarına gidip
"Teşekkür Ederim. " dedim.

Mavi Adamlardan çekindiği için  Dilanın koluna girdi. Dilan beni hemen kendine çekip kulağıma doğru sessiz bir şekilde " Ne yapıyorsun sen, Delirdin mi? Bu adamların gözü göz değil! Bizimkiler bizi keserler. Gönder hemen şunları. " dedi.

SAHIPSIZ INTIKAMWhere stories live. Discover now