30. Neden Mavi?

950 48 0
                                    

Bizim için değerli olan bir çok insan vardır hayatımızda ailemiz, Arkadaşlarımız, Sevdiklerimiz  gibi.... Her birinin yeri farklıdır içimizde. Onları içimizde öyle bir yere koyarizki hiç kayıp etmeyeceğimizi inanirız. Ama bu o kadar da uzun sürmez. Hayatımıza sonradan ayrılık kelimesi devreye girebilir. Bu ölüm veya ihanetten dolayı olabilir. Yada her ikisi. Sonra ne mi olur? 

YALNIZLIK!....

Benim hayatıma yalnızlık kelimesi ölüm ve intikam duygularından dolayı girdi. İlk biyolojik babamdan intikam alınmak için öldürüldüm yalnız kaldım. Sonra beni büyüten babam öldükten sonra yalnız kaldım şimdide annem dediğim kadın kızının katilinin kanını taşıyorum diye kalbinde beni öldürdü yine yanlız kaldım.
 

Şimdi ne mi oldu? Ben şuana kadar iki defa öldüm daha doğrusu iki defa öldürüldüm.

O günün üzerinden iki gün geçti. Bugün günlerden Pazar ve  Hava oldukça sıcak. Şuan kaldığım küçük otelin balkonundayım ve yeşil çay içiyorum. Buranın dağlara bakan bir manzarası var. Bazen bu manzaranın korkutucu geldigini kabul ediyorum ama bu beni rahatsız etmiyordu. Elime aldığım telefonumu tek elimle çevirip duruyorum. Telefonu açıp açmama konusunda kararsızım. Açarsam sinyallerden yerimi bulma ihtimalleri var. Açmazsam Canı daha fazla endişelendirmiş olucam.

Şuan beni umursayan, bana değer veren tek kişi Can.

Bir tek O kaldı hayatımda. Emreyi, Dilanı ve sonradan öğrendiğim kız kardeşim var tabii Mavi onlarla aram nasıl olur  bir fikrimde yok. Bu olanlardan sonra onlara nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.

       
Yarın Pazartesi kısacası ilk iş günü. Fırsat bulmuşken kaytarsam mı diye düşünmüyor değilim. Sonrada zaten fazla işlerimle ilgilenemedim diye içimde vicdan yapıyorum. Bana kitlenen işler varken ilgilenememek pekte iyi olmaz. Helede zor bağlanan işler arada olunca karşıda muhattap olunan kişi olmayınca sıkıntı çıkıyor. Ama bu kafayla pekte gitme yanlısıda değilim.....

Kafamı çevirip odanın duvarında asılı olan saate baktım saat 17 : 48 . Akşam yemeği için aç olmama ragmen bir şeyde yemek istemiyordu canım. Buradanda sıkılmaya başladım. Maillerime bir kaç gündür görmediğimi hatırlayınca bakmak istedim. Telefon kapalı oldugu için oradan bakamıyordum. En iyisi görevliden yardım istemek diyerek odamdan çıkıp resepsiyona gittim. Bana bir tablet uzattıklarında yirmi dk için izin aldım. Mailime giriş yaptıktan sonra bir sürü mail olduğunu gördüm. Tek tek giriş yapıp bazılarına dönüş yaparken bazılarını Esraya gönderdim.

Mailleri bitirmeye çalışırken Yiğitten mesaj geldigini gördüm. Göndören kısmında ismini gördüğümde bir süre donup kaldım. Derin bir nefes aldıktan sonra mesajın üzerine tıkladım. Sayfa açıldıktan sonra mailine göz gezdirdim.



"Merhaba Aysel yada Sevda aman neyse işte..... Duyduğum kadarıyla soy isminde bir değişiklik olmuş. Hayırlı Olsun. AYDEMIR soy adını tekrar kullanmaya başlamışsın!  Bence bir önceki sana daha iyi yakışıyordu... Sen adliyeden o şekilde ayrıldıktan sonra biyolojik annen sürekli ağlayıp durdu. Deli gibi heryerde seni arıyorlar. Canda dahil. Bu arada kaldığın ...hotel küçük ama güzeldir. Manzarası ve yemekleride iyi. Her neyse.... Nasılsın krizlerinin devam ettigini duydum.  Bir ara görüşelim tabi sen düzelebilirsen. 😂😂😂😂 "



Adam resmen benimle dalga geçiyor. Bu adam bunları nasıl duymuş şimdi.Kesin yakınımıza adamını yerleşmiştir, Annemin ağladığını bildiğine göre çevresinde bir tane var. Ayrıca kaldığım hoteli bile biliyor. Cevap yerine girip bende bir şeyler yazdım.


" Sevda ismini tercih ediyorum. Soy adıma takılmıyorum benim için fark etmiyor. Annemin ağladığınıda bildiğine göre köpeklerinden birini yada bir kaçını peşimize takmışsın. Malum oraya gelmeye korkmuş yusuf yusuf olmuşsundur. Kaldıgım hotel gayet güzel yeni yeni değişiklikler yapmaya başlıyorlar. Bir ara buraya uğrada biraz gerginligini üzerinden at. Masraf konusunu sıkıntı yapma. Ben masraflarını karşılarım. Bu arada ben iyiyim. Beni bu kadar düşünmen gözlerimi yaşarttı. Eeee senin Eşin ve kızın nasıl ? Istersen buluşabiliriz benlik bir sıkıntı yok. 🙄😎😎"



Maili cevapladıktan sonra diğer maillere de hızlıca göz attım. Işimi bitirdikten sonra tableti görevliye uzatıp teşekkür ettim. Sanırım eve gitmem daha iyi olacaktı.  Tekrar odama girdiğimde Küçük valize aldığım kıyafetleri koyup odadaki eşyalarımı topladım. Eşyaları kontrol ettikten sonra odadan çıktım. Aşağıya görevlinin yanına gidince çıkış işlemlerimi hallettim. Ücretimi karttan ödedikten sonra otelden çıktım. Valizimi arabamın bagajına koyduktan sonra sürücü koltuğuna geçtim. Gaza basarak eve doğru sürdüm.

SAHIPSIZ INTIKAMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora