4. Kapitola - Karin útočí

569 32 0
                                    


4

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

4. Kapitola - Karin útočí


Po víkendovém dobrodružství, které dopadlo tak, jak by mě ani ve snu nenapadlo, mě ani v pondělí neopustila dobrá nálada. Už od vstupní brány vedoucí na pozemky školy jsem vesele mávala holkám, které na mě čekali pod pomalu opadávajícím kaštanem. Bylo fajn tu znát někoho z vyššího ročníku stejného pohlaví. Ino s Ten Ten nás hodně naučili o zdejším chodu školy, kdo tu má jaké jméno a co od něj můžeme čekat. Přece jenom, ženské pohlaví je mnohem všímavější než to mužské, takže ptát se na podobné věci Naruta by mi asi bylo houby platné. Navíc zrovna on spadá do speciální skupiny totálně nevšímavých kluků s nulovou schopností čtení mezi řádky. Tím narážím hlavně na to, že si stále nevšiml, jak po něm Hinata kouká, ačkoliv to má před očima už skoro dva roky. Radši jsem si nad tím nelámala hlavu a jala se obejmout holky.

,,Jsi dnes nějak plná energie Sak." podotkla Ino se šibalským úsměvem, když jsme vcházeli do budovy školy. Ino patřila k těm ráznějším typům, což bylo jasné už z jejího předešlého jednání na fotbalovém hřišti, ale především byla velice vnímavá, takže se není čemu divit, že jí hned něco nesedělo.

,,Je krásný den, tak mám prostě dobrou náladu." pokrčila jsem rameny, ale spokojený úsměv ne a ne opustit mou tvář. Musela jsem vypadat jak měsíček na hnoji... jestli se to teda tak říká.

,,Ne Saky, Ino má pravdu. Dnes jsi opravdu jiná." přidala se k ní i Tenten. To už mi začalo docházet, že mi to jen tak neprojde. Čekala jsem, že se k nim každou chvilku přidá i Hinata, ale alespoň někdo tu má špetku taktu.

,,Hmmm.. nemá to náhodou něco společného s jedním černovlasým sexy fotbalistou?" jakože přemýšlivě si Ino zkřížila ruce na prsou a ukazováčkem si poklepávala po bradě, ovšem její potutelný úsměv mi prozradil, že něco ví.

,,Co tím myslíš?" hrála jsem dál nechápavou.

,,Viděla jsem vás v sobotu večer ve městě, na karnevale. Vypadalo to, že se skvěle bavíte." zastavili jsme u mé skříňky. Přímo jsem cítila, jak na mě mé kamarádky upírají zvědavé a nedočkavé pohledy. Zavřela jsem skříňku a opřela si o ní zmoženě hlavu.

,,Lítám v tom holky." dostala jsem nakonec ze sebe a v tu ránu se vedle mé hlavy začalo ozývat hlasité pištění a ječení. Skákaly kolem mě jak pár kobyl až se na nás ostatní studenti otáčeli, očividně jim to ale bylo úplně jedno.

,,To je skvělá zpráva Sakuro. Teda, ne že bychom už dávno nevěděli, že jsi do něj hotová, ale teď si to potvrdila oficiálně." drkla do mě Tenten a objala mě.

,,Souhlasím, navíc pokud jste si užili první rande, jak říkala Ino...." spustila dokonce i Hinata a já se zarazila.

,,Počkej, počkej... to nebylo rande." zastavila jsem ji uprostřed věty. Zmateně se na mě zahleděla. Počkat.. když to tak vezmu, co to vlastně bylo? Je jasné, že to nebylo rande, ale pokud bych na nějaké šla, nemělo by probíhat právě takhle? Potom.. to muselo být tedy jen.. řekněme přátelský pokec? Přátelské rande? Existuje něco takového? Byla jsem naprosto zmatená, a holky stojící přede mnou očividně také.

My cherry (POZASTAVENO)Where stories live. Discover now