12. Kapitola - Hororová noc

785 34 14
                                    


12

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

12. Kapitola - Hororová noc

*Sasukeho pohled*

Trvalo nám skoro půl hodiny, než jsme se s Narutem vymotali z centra a konečně zabočili na školní parkoviště. Řekl bych, že vánoční šílenství už pohltilo všechny občany Konohy a na městské dopravě to bylo znát, k mé smůle. Do začátku tréninku zbývalo něco kolem patnácti minut, pokud se Naruto nebude zbytečně loudat, jak mívá ve zvyku, mohli bychom to i stihnout.

,,Hele, co si pořád tak zamyšlenej?" vytrhl mě z mých myšlenek Naruto a drkl mě do ramene, když jsme právě procházeli již celkem setmělým parkovištěm.

,,Že by za to mohla Karin?" potutelně se usmál a já vytřeštil oči.

,,Cože?" vyhrkl jsem okamžitě a zastavil se na místě. ,,Co tím jako myslíš?" svrásčil jsem obočí. Co se to zase v té jeho palici urodilo za myšlenky?

,,Hah, ty sis nevšiml, jak se k tobě lísala?" znovu se rozešel a já ho následoval. ,,Vlastně vždycky se kolem tebe motá a něco štěbetá, a co si budeme nalhávat, někdy jsou ty její řeči fakt otravný. Ale je to kus ženský, to musíš uznat." mrkl na mě a po tváři se mu rozlil šibalský úsměv. Bylo mi úplně jasné, kam jeho myšlenky směřují. Znal jsem ho až moc dobře, to jedno perverzní prase. Ale na jeho obranu, v šatně se opravdu mele pořád jen o tom jednom, a musím říct, že jsme tak trochu prasata asi všichni, minimálně těma řečma.

,,Neříkej, že by sis nedal říct Sasuke?" nadhodil. ,,Vždyť, pokud si pamatuju, je to už nějak pátek co jsem tě viděl s holkou. Dřív jsi býval lamač dívčích srdcí, každou chvíli jinou. A teď..?" uchechtl se.

Měl pravdu. Býval jsem jiný, ale to on taky. Mezitím, co se Naruto vrhal do jednoho průšvihu za druhým, já se vrhal prakticky na každou holku ve svém okolí. Pane bože, měl jsem jich tolik, že si je ani všechny nepamatuju, a docela se za to stydím.

,,Je stejná jako všechny. Jde jí jen o vzhled, postavení a peníze." prošli jsme první chodbou a zamířili do haly.

,,No a? Vždyť díky tomu na tebe právě všechny letěj. Můžeš mít, kterou chceš, a dřív si je měl všechny." poplácal mě po rameni s šibalským úsměvem.

,,A to je právě to Naruto. Já už nechci holku na jednu noc, která se bude chtít jen pochlubit svým kámoškám, že s ní spal Sasuke Uchiha. Možná to zní pateticky, ale já chci holku, která mě bude znát i jinak, která mě bude mít ráda a bude při mně stát. Někoho, o koho se budu moct opřít a nabídnout jí naopak svoji podporu. Chápeš?"

Naruto na mě pohlédl zvláštním pohledem. Zastavili jsme před vstupem do šatny a chvíli na sebe hleděli, já očekávajíc jeho reakci. Přece jenom, je to člověk, který mě zná ze všech mých přátel asi nejlíp. Vlastně, je pro mě mnohem víc než jen přítel, je skoro jako můj bratr, a ví o mě věci, které jsem jiným neřekl.

My cherry (POZASTAVENO)Where stories live. Discover now