Dağ Evi

6.6K 241 19
                                    

Onu çok fazla sinirlendirmiştim ve kaçıcak yerim kalmamıştı. Gözlerindeki sinir iliklerime kadar işlemişti resmen. Bileğime yapıştığı gibi çekmeye başladı beni. Hem bağırıp çağırıyor hemde yürümem için daha çok çekiyordu. Üst katta bir odaya geldiğimizde daha çok korkmaya başladım. Onu durdurmak için hiçbir şey yapamıyordum. Daha fazla sinirlenmesini göze alamazdım. Odaya girince beni yatağa savurdu ve kapıyı kilitledi. İşte şimdi bitmiştim.


_ Yağız lütfen ben çok korkuyorum.

_ Sana benim olduğunu göstermenin zamanı geldi küçük fare.

_ Yalvarırım aklından geçenleri yapma. Konuşabiliriz. Bak lütfen Yağız.

Sesim titremeye başladı.  Sinsice sırıtıyordu. Üstüme çıkmasıyla herşeyin bittiğini anlamıştım.

_ Ağlama. Bunun böyle olmasını sen istedin. Sana benimsin dedim ve ben istediğimi alırım. Güzellikle olmasını bende isterdim ama bana başka çare bırakmadın.


_ Yağız sarhoşsun lütfen. Pişman olacağın şeyler yapma. Ben gerçekten çok korkuyorum.

_ Korkma güzelim. Ben yanındayken korkma.


Gömleğimin düğmelerini parçalarcasına açmıştı. Çok fazla utanıyordum. Dudaklarıma yapıştı kendine gelmesi için tepki vermedim. Ben tepki vermedikçe daha çok deliriyordu. Alt dudağımı ısırmasıyla acıdan inledim. Bu onu daha çok harekete geçirmişti. Onu asla affetmeyecektim. Dudaklarımdan boynuma inmişti. Ellerimi başımın üstünde birleştirdiği için karşı koyamıyordum. Boynumu yalayıp etmiyordu. Ağlamaktan gözlerimin kan çanağına döndüğüne yemin edebilirdim. Sütyenimi ağzıyla çekip çıkardığında küçük bir hıçkırık koptu dudaklarımdan. Ellerimi bırakmıştı ve bir eliyle bacaklarımı okşarken bir eliyle emdiği göğüslerimi avuçluyordu. Ne kadar korksamda Yağız'ın etkisine görmeye başlamıştım. Eli külotuma gittiğinde onu durdurmak için son kez hamle yapmıştım. Bir umut gözlerinin içine baktım. Afallamış gibi duruyordu.


_ Yağız lütfen ben daha önce kimseyle birlikte olmadım. Bana bu kötülüğü lütfen yapma.

_ Sen benimsin Ayşem. Şuan burda benim olacaksın.


_ Yağız yalvarırım bırak. Ailemin yüzüne bakamam. Ben böyle yaşayamam. Eğer ki bana elini sürersen kendimi öldürürüm. Yalvarırım bu kötülüğü bana yapma. Benliğime dokunma.


_ Ağlama. Sikeyim ağlama.


Üstümden kalkmıştı. Biranda beni kucağına çekti ve yatak başlığına yaslandı. Biraz önce resmen bana tecavüz edicekti. Ağlamamı durduramıyordum. Yarı çıplak bir şekilde az önce bayan tecavüz edecek olan adamın kucağında sakinleşmeye çalışıyordum. Hareketlenmesiyle tekrardan içimi bir korku kapladı. Yatağın üstündeki çarşafa uzandığını görünce şaşırmıştım. Tek eliyle üzerimi örtüp daha sıkı sarıldı ve saçlarımı okşamaya başladı.


_ Benimsin Ayşem. Seni gördüğüm andan beri senden başka birşey düşünemez oldum. İlk gün seni bıraktığımda uyumak için döndüğümde odamdaki kokun beni esir aldı. O an anladım senin benim olman gerektiğini. Senin kokun olmadan uyuyamıyorum bile. Sana böyle bir gece yaşatmak istemezdim ama yanında o piçi görünce kendimi kaybettim. Onu öldürmediysem sırf sadece sıradan bir arkadaşın olduğunu anladığım içindi.


_ Yağız bütün bunlar bana az önce yaşattıklarını haklı çıkarmaz. Sen resmen bana tecavüz edicektin.

_ Buna daha çok benim olanı almak diyelim. Bak Ayşem ben birşey istiyorsam onu alırım ister güzellikle ister zorla. Bunu o kafana sok sana olan bu tutkum arzum da bir yere kadar. Gerektiği yerde az önce ki adama dönüşmekten hiç çekinmem.



Daha fazla konuşup tekrardan onu sinirlendirmek istemiyordum. Okadar çok ağlamıştım ki gözlerim artık kapanmaya başlamıştı. Kalkmak için hareketlendiğimde daha sıkı sarılıp bırakmayacağını belli edince uyumak için gözlerimi kapattım.



Pencereden direk gözüme çarpan ışıkla istemeyerek uyanmıştım. Üstümde hissettiğim ağırlıkla yavaş hareket ederek Yağız'ın kollarından kurtuldum. Tuvalete gitmem gerekiyordu. Ağır adımlarla odada ki banyoya ilerledim. İçeri girdiğimde aynada ki görüntümle adeta kanım donmuştu. Boynumda  dün gecenin izleri olan morluklar vardı ve kendini fazlasıyla belli ediyordu. Üzerimde Yağız'ın tişörtü eşofman altı vardı. Muhtemelen ben uyuduğum zaman giydirmişti. İşlerimi hallettim tam kapıyı açmıştım ki bana sinirle bakan bir adet Yağız vardı. Kollarını direk bedenime sardı. Şuan resmen küçücük bir çocuk gibiydi.


_ Gittin sandım Ayşem. Nasıl korktum anlatamam.

_ Kapıda ki korumaları unutuyorsun sanırım. Ayrıca bu dağ başında gidebileceğim bir yer olduğunu düşünmüyorum.

_ Acıktım kahvaltı yapalım.

_ Ben aç değilim babam çok merak etmiştir eve gitmek istiyorum.

_ Baban seni Ela'da sanıyor. O yüzden şimdi kahvaltıya.


Bu adam nasıl bir manyaktı. Arkadaşıma benim ağzımdan mesaj atıp babamdan izin almasını istemişti. Babam izin vermiş ama arkasından da bana son zamanlarda fazla ileri gittiğimi ve bunun için uzun bir konuşma yapmamız gerektiğini belirten kısa bir mesaj yollamıştı. Sessizce Yağız'ın arkasından çıktım ve mutfağa ilerledim. Masaya oturmuş eliyle de bana yanına oturmam gerektiğini söylüyordu.


_ Boynun için banyo dolabında krem var kahvaltını yapınca sürelim.

_ Gerek yok.

_ Benimle inatlaşma Ayşem. Sana iyi davranıyorum ve beni buna pişman etme.


_ Tamam.


Sessiz süren kahvaltı sonrasında elimden tutup beni salona getirdi. Ben oturunca tekrardan yukarı çıkınca biraz olsun rahatlamıştım. Elinde kremle döndüğünü görünce yüzümü buruşturdum. Bana hem bunu yapıp hemde beni düşünüyor gibi davranması sinirimi bozuyordu. Nazikçe kremi sürmeye başladığında içim ürpermişti. Bana bunca kötülüğü yapan adamın dokunuşu hoşuma gidiyor olamazdı değil mi .


_ Seni kırmak sana zarar vermek  istemiyorum Ayşem.  Benim olduğunu kabullendiğin an herşey çok farklı olacak.


_ Zorla bedenime sahip olmaya çalışarak beni tehtid ederek mi kabullendireceksin Yağız.

_ Sensiz tek bir an bile düşünemiyorum Ayşem neden anlamak istemiyorsun. Birlikte mutlu olmak varken neden beni zorluyorsun.

_ Bak Yağız daha önce benim hayatımda kimse olmadı. Ben kendimi hep aşık olacağım adama sakladım. Ama sen beni zorlayarak senin olmamı istiyorsun. İlk öpücüğümü çaldın. Vücuduma benden izinsiz zorla dokundun. Şu boynumu görüyormusun ? Bende kabullenemeyeceğim izler bıraktın. Evet belki bu izler geçici ama içime işlediğin acı gerçek. Ve kolay kolay da geçmeyecek. Seni sevmemi ve istememi bekleme.




_ İlkin olmama sevindim. Ama eğer ben istiyorsam seveceksin de isteyeceksin de. Birazdan seni eve bırakacağım iyice düşün ister güzellikle ister zorla. Benim için değişecek birşey yok her halükarda benimsin Ayşem. Bunu o kafana sok. Ama sana söz veriyorum birdaha sen istemeden sana asla dokunmayacağım. Buna emin olabilirsin.



Sizce Ayşem Yağız'a olan hislerini nezaman açıklayacak. Okuduğunuz da oylayıp bana destek olursanız çok sevinirim. Hepinize herşey için çok teşekkür ederim.

Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now