Küçük Fare

1.9K 55 16
                                    


YENİ BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM BİRAZ KISA OLDU AMA BEKLETMEMEK ADINA HEMEN YAZAYIM İSTEDİM HİKAYEMİZ O KADAR GÜZEL İLERLİYOR Kİ SONRA Kİ BÖLÜMLERDE FULL AKSİYON FULL GÖZYAŞI... MENDİLLERİNİZİ ŞİMDİDEN HAZIRLAYIN CANLARIM BENDEN SÖYLEMESİ... 

HE BU ARADA VOTE ATIP YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN Kİ ÇABUCAK YENİ BÖLÜMLERİMİ GELSİN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.








Her şey o kadar güzeldi ki hayal bile edemeyeceğim kadar hemde...  İşlerimizi bitirip yemek yemek için dışarı çıkacaktık.  Üzerime valizimde ki en kapalı olan kıyafeti geçirmiştim. Kızlar resmen benim giyemeyeceğim kıyafetleri koymuşlardı. Ah tabi balayına gelmiştik demi. Aslında Yağız'ı  delirtmek için işime yarayabilirlerdi. Birazcık kıskandırmak fena olmazdı. Sonuçta balayındayız beni kırmazdı demi. Tekrardan üzerimi değiştirdim ilk gözüme çarpan muhteşem sırt detaylı siyah beyaz olan mini elbisemi giydim. Çok kızacaktı biliyorum ama benim de adım Ayşem ise ben bu elbiseyi giyecektim. Hazırlanıp aşağıya indim. Karşımda eteğimin boyuna bakan bir adet sinirli bir Yağız vardı. 

* Hayatım o elbise biraz kısa değil mi ?  diyerek yanına yaklaşmamı bekledi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

* Hayatım o elbise biraz kısa değil mi ?  diyerek yanına yaklaşmamı bekledi. Sadece gülümsedim onu kandırmanın bu kadar kolay olmayacağını biliyordum elbet.


* Lütfen Yağız nerede olduğumuza bir baksana. Bırak da istediğim gibi giyineyim hem valizimi taktir edersin ki ben hazırlamadım. Ayrıca bu elbiseye bayıldım.


Resmen baş belasıymışım gibi bana bakıp ofladı. Olsundu bu elbiseyi çıkartmayı hiç düşünmüyordum. Sonunda pes edip gülümsedi ama bunun hesabını sorarım dercesine bir gülümseme olduğuna yemin edebilirdim. Beni yönlendirmek için elini sırtıma atmasıyla donup kaldı. Vereceği tepkiyi sessizce beklerken kulağıma eğilip tahrik edici bir sesle seninle '' Seninle görüşeceğiz minik fare, bunun bir cezası olacağını sakın unutma olur mu'' dedi. 




İşte kelimenin tam anlamıyla sıçmıştım. Sadece biraz kıskandırmak isterken sinirlendirmiştim. Bana kıyamayacağını düşünmeye çalışarak onunla birlikte yürümeye başladım. Beni çok şık bir restouranta getirmişti. O kadar güzel bir yerdi ki az önce yaşadığımız tatsızlığı unutup hayran hayran etrafı izlemeye başlamıştım. Bu halim onu fazlasıyla eğlendirmiş olmalıydı ki beni izlerken gülüyordu. Bir an bu adamdan çocuğum olsa diye düşündüm. Acaba hangimize benzerdi. Ona benzeyen ultra yakışıklı bir oğlum olsundu Allah'ım nasip eder mi ki ? O kadar çok dalmışım ki Yağız'ın ellerini sallamasıyla kendime geldim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 10, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now