Oyun

3K 118 30
                                    

Yepyeni bir bölümle karşınızdayım umarım begenir zevkle okumaya devam edersiniz kurgum kafamda o kadar güzel ilerliyor ki benden mutlusu yok. Hele ki yeni bölüm istekleri aldığım mesajlar dünyalara bedel. Ama ufak bir sıkıntımız var oda voteler. Emeğe saygı açısından vote vermeyi yorum yapmayı unutmayın olur mu (: yazım yanlışları varsa affola... Şimdi kahvelerinizi alın ve okumaya başlayın sizleri seviyorum...









Hazırlan! Evleniyoruz...

Hazırlan! Evleniyoruz...

Hazırlan! Evleniyoruz...

Geceden beri kafamın içinde dönüp duran iki kelime bir yanım zıplayıp dans etmek isterken diğer yanımda bok yeme otur seni sevmeyen bir adamla evlenecek kadar gurursuzmusun diyor. Uyuyamamak bir yana en son ne zaman yemek yediğimi bile hatırlamıyorum. Usulca odadan çıkıp salona indim. Sevgili müstakbel kocam telefonla konuşuyordu dikkatini çekebilmek için absürt hareketler yapmaya başladım şaka gibi yüzüme bile bakmadı. Yerime oturup sessizce kahvaltıya başladım bir şekilde konuşmam gerekiyordu onunla bu saçma evlilik mevzusunu ama Allah'ın belası telefonu kapatmak bilmedi.

Daha fazla dayanamayıp Yağız konuşmamız lazım dediğimde düşmanca suratıma bakıp daha sonra ararım diyerek telefonu kapattı.

* Seni dinliyorum.

Allah'ım bu soğuk adam benim Yağız'ım olamazdı. Kendimi toparlayarak konuşmaya başladım.

* Yağız bak seni anlıyorum ama zamanında yaşanılanlar yüzünden bu zoraki evliliğe gerek yok.



* Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.

* Farkındayım bu yüzden ben kendi fikrimi belirtiyorum düşünüyorum da sevmediği biriyle evlenen bir insandan ne hayır gelir ki ?

Kötü birşey söylememiştim yada ben öyle sanıyordum gözlerinden resmen ateş fışkırıyordu odada ki sessizliği avucunda tuttuğu bardağın kırılma sesi böldü. İstemsizce çığlık attım. Elinden akan kanı görünce hemen mutfağa koşup elini sarmak için ilkyardım çantasını aldım. Donmuş gibiydi hiç birşeye tepki vermemesi de cabası.

* Yağız lütfen bana bakar mısın? Hadi elini ver çok kanıyor.

* Çek ellerini!

* Yağız, lütfen yalvarırım eline bakmama izin ver.


* İnsan neden sevmediği biriyle ilgilenir Ayşem ! Çek şimdi o ellerini üzerimden ben kendi başımın çaresine bakarım. Kaldı ki o evlilik olacak. Şimdi çekil önümden.

Resmen dumura uğramıştım. Ne yani benim onu sevmediğimi mi düşünüyordu bu nasıl olur ki benim onu nasıl sevdiğimi göremeyecek kadar aptalmıydı bu adam. Hem beni sevmeyen oyken şaka mıydı bu söyledikleri.

Yağız' dan

Günler sonra mutlu uyandım bugün Ayşem burda benim yanımdaydı. Herşeye rağmen ona hala kızgındım ısrarla beni sevmediğini dile getirip duruyordu. Ben onun gözünün içine baktıkça tekrar tekrar aşık olurken onun beni istememesi fazlasıyla canımı yakıyordu.

Sabah kahvaltıda tekrardan sevmediği biriyle nasıl bir ömür geçireceğini söylediğinde neye uğradığımı şaşırdım ne olursa olsun bu kadarını hak edecek hiçbir şey yapmamıştım evet kötü bir insan olabilirim ama benim de sevmeye sevilmeye ve mutlu olmaya hakkım var.

Karanlık MafyaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon