🖤

1.7K 71 32
                                    

Evet uzun bir aradan sonra yeni bölümle karşınızdayım biliyorum çok fazla beklettim ama bazen o kadar çok üzülüyorum ki sadece sizden tek istediğim okuduğunuz devamını merak ettiğiniz yeni bölüm için sürekli mesaj attığınız kitabım için sadece iyi ya da kötü düşüncelerinizi yorum yazıp bana fikir verip o küçük yıldız tuşuna basarak oy vermeniz. Bana her konuda destek olan canı gönülden yeni bölüm bekleyen muhteşem insanlar sizi çok seviyorum ve en kısa zamanda tekrardan görüşmek üzere yeni bölümü yayınlıyorum. Vote atıp yorum yapmayı unutmayın 🖤


Her şey o kadar garip bir o kadar da şaşırtıcıydı ki resmen cevap verememiş uzun bir süre gerçek olup olmadığını anlamak amacıyla gözlerinin içine baktım. Dizlerim artık beni taşıyamaz hale geldiğinde önümde diz çöküp cebinden çıkarttığı tektaş yüzükle bana yeniden evlenme teklif ettiğine hala inanamıyordum.



Gözyaşları içinde boynuna sarılıp evet diye haykırırken sabahtan beri arayıp da göremediğim herkes ortaya çıkmıştı. Yağız'ın elimden tutup sürükleyerek arka bahçeden içeriye götürmesiyle hala ne olduğunu anlayamamıştım. Resmen beynim Durmuş şaşkınlıkla etrafımı izliyordum.

Aceleyle yatak odası olduğunu tahmin ettiğim odaya girmemizle beni bekleyen asıl sürprizin orada olduğunu anlamıştım. Hızlı bir şekilde saçım ve makyajım yapılırken bir yandan da oradan oraya koşturan ela sayesinde kafam iyice allak bullak olmuştu. Hiç susmadan konuşuyor Didem ile birlikte beni nasıl kandırdıklarını, Yağız beni terketti sanıp kendimi yerden yere vurarak ağlarken söylediklerimi tekrar edip benimle dalga geçiyorlardı.

Şimdilik sessiz kalsam da zamanı gelince Didem ve ela'dan intikamımı fazlasıyla alacağımı bildiğimden sesimi çıkartmamaya kararlıydım. Varsındı eğlensindiler, elbet sıra bana gelirdi.

Saç makyajım bitmiş gelinliğimi giymek üzere toparlanmaya başladım. Şu an her şey rüya gibiydi. Sevdiğim adamla sonunda evleniyordum üstelik artık onun da beni sevdiğinden fazlasıyla emindim. Uzun saçlarımı salaş bir örgü ile sol tarafıma toplattırıp gelinliğimin muhteşem sırt dekoltesini ortaya çıkarttıtmış, pastel tonlarında sade bir makyaj yaptırmıştım. Ela giydiği kırmızı elbisesi ile muhteşem görünürken, Didem daha çok seksiliğinin ön planda olduğu siyah payet ve tabii ki mini bir elbise giymişti. Tam her şey hazır odadan çıkmalıyım derken iki kolumdan çekilerek odadaki yuvarlak yatağın üstüne resmen fırlatıldım.

* Hey siz ikiniz aklınızı mı kaçırdınız?

*Ah ayşe'm canım. Ayakkabıların altına adımızı yazmadan bu odadan çıkabileceğini düşünmüyorsun umarım.

* Didem kesinlikle haklı. Sen nasıl bir arkadaşsın bize hiç mi düşünmüyorsun.

Kızların sahte kızgınlıkla bana sitem etmeleri üçümüzün de kahkahalara boğulmasına sebep oldu. Tabii ki onları unutmuş değildim sadece heyecandan elimi kolumu koyacak yer bulamam ve adımı bile unutacak hale gelmem tabii ki benim suçum değildi. Kızların adına ayakkabıma yazdıktan sonra aklıma gelen Kadir kesinlikle ayakkabımın altına yazmam gereken isimlerden biriydi. İsim yazma işini de hallettikten sonra aynada son kez kendime bakıp bu anın gerçekliğini sorgularken açılan kapı ile bakışlarım donup kaldı. Karşımda siyah takım elbisenin içindeki muhteşem varlık birazdan benim kocam olacaktı. Biz birbirimize Dalmış öylece bakarken ela'nın boğazını temizleyip didem'e kaşgöz yaparak biz artık aşağı inelim dediğinde bile karşımdaki adam o kadar güzeldi ki gözlerimi hala ondan alabilmiş değildim. Bir süre daha birbirimizin gözlerinde kaybolduktan sonra Yağız konuşmak için her yutkunduğunda tekrar tekrar aşık olduğum o Adem elmasını oynatmasıyla bakışlarım anlık da olsa muhteşem gerdanına kaydı. En sonunda o da kendini toparlamış olacak ki dudaklarını zorlukla araladı.

Karanlık MafyaOnde histórias criam vida. Descubra agora