Bilinmeyeler

4.1K 153 9
                                    

Yağız'ın kollarında güzel bir uyku çekmiştim. Uyandığımda beni iyice kendine sarmış bir bacağını da karnımın üzerinden öyle bir dolaşmıştı ki gülümsemeden edemedim. Gerçekten korkmuştum ya beni bıraksaydı ya o adama verseydi. Herşeyi geçtim beni sevmediğini düşünmek beni kahretti tamam başlarda nefret ediyordum ama vurulduğu an anlamıştım ona vurulduğumu yalan dünyamdaki tek gerçeğim oymuş gibi geliyordu. Uzun uzun izledim onu yüzündeki her bir çizgiyi ezberlercesine izledim.
Uyurken bile çatık bakan kaşları yeni çıkmış kirli sakalıyla resmen ilah gibiydi.

-İncelemen bittiyse kahvaltı yapalım.

- Ya çok kötüsün sen uyumuyormuydun. Hem seni izlemiyorum daha yeni uyandım.

- Tabi güzelim tabi. Seninle saatlerce burada yatmak isterdim ama açlıktan ölüyorum. Hadi kahvaltı yapmaya gidelim. Hem konuşacaklarımız var biliyorsun.

Usulca yataktan kalktım tam banyoya girecekken yatağa dönüp yanağından kocaman sulu bir öpücük aldım. İçimi eriten gülümsemesini tekrardan bana sununca hemen banyodaki işlerimi halledip çıktım. Yağız çoktan hazırlanıp arabaya geçmişti bile arabaya binip kemerimi taktım Yağız arabayı sürmeye başlayınca radyoya uzanıp rastgele bir şarkı açtım. O kadar güzeldi ki şarkı herşeyi unutturan cinstendi. Şarkıyı mırıldanmaya başladım laf aramızda en sevdiğim şarkılardan biriydi. Yol nasıl geçti ne ara geldik bilmiyorum sahil kenarı güzel bir cafeydi. İçeri girip sipariş verdik biran önce anlatsın istiyordum ama o uzattıkça uzatıyordu. Kahvaltının tadını çıkarmaya karar vermiştim sonuçta öyle yada böyle öğrenecektim değil mi? Kahvaltımız bitmiş kahvelerimizi içiyorduk biten kahvesini işaret edip hadi biraz yürüyelim dedi usulca yerimden kalkıp peşine takıldım. Kayalıkların önüne geldiğimizde oturduk delice merak ederken bir yanımda deli gibi korkuyordu. Uzun bir sessizlik sonucunda Yağız sonunda lafa başlamıştı.

_ Bak Ayşem sadece bilmen gerektiği kadar anlatacam her ne olursa olsun asla korkma çünkü sana zarar vermelerine asla izin vermem. Sözümü kesmeden dinle beni olur mu? Sorularını sonraya sakla çünkü nasıl anlatacağımı bende bilmiyorum.

_ Tamam...

_ Benim babam bildiğin gibi bir mafya lideri. Her nekadar pis işlerle uğraşsada altın gibi bir kalbi vardı. Bu işi yapmasının tek sebebi sadece organ mafyasına, çocuk tacircilerine, uyuşturucu satıcılarına, tecavüzcülere dur demek istemesiydi. Aslında bir tanısan çok seversin babamı ama kader işte. Amcam var birde babamın tam tersi bir adam kendisi her türlü pislik var onda. Birgün okuldan geldim annem ortalarda yoktu normalde beni aşağıda beklemesi lazımdı her gün ki gibi. Bütün evi gezdim ama bulamadım en sonunda uyuduğunu düşünüp odasına doğru çıktığımda garip sesler duydum küçücüktüm Ayşem. Odanın kapısını açmamla amcamla annemi aynı yatakta gördüm. Her neyse bunları konuşmak gereksiz korkudan babama söyleyemedim çocukluk aklı işte. Birgün babam da amcamla annemden şüphelenmeye başladı ben zaten gördüklerimden sonra iyice içime kapanmıştım. Gel zaman git zaman babam amcamla annemi yakaladı ve kıyamadığı için öldürmedi çok seviyordu kovdu onu. Öldürmemek için kovdu ben olsam o an gebertirdim neyse tabi amcama okadar kızgındı ki onu öldüreceğini biliyordum. Amcam aylarca saklandı. Babam her yere haber saldı ona yardım edenide bulursa hiç düşünmeden kafasına sıkacağını her yerde duyurdu. O sırada organ mafyası türedi sürekli kaybolan çocuklar bulunan cesetler küçücük çocukların organlarını satıyorlardı. Uzun araştırmalar sonucu babam herşeyi öğrenmişti. Organ kaçakçılığı yapanda amcamı saklayan da meşhur Ateş Çağlar'dı. Büyük bir savaş çıktı aralarında babam hem annemin intikamını hemde o masum çocukların intikamını almak için ikisinide aramaya başladı. Tabi bunu duyan amcamla Ateş efendi olayı daha da kızıştırmak için boş durmadılar. Babam bütün depolarını çocuklara işkence yapılan bütün adresleri tek tek imha etti. Mekanlarını başlarına yıktı sırf babamdan intikam almak için annemi bulmuşlar. Anne demeye bile uyandığım o kadını kaçırıp Ateş'le amcam olacak o pezevenk hamile kadına tecavüz edip video olarak babama atmışlar. Daha sonra canını nasıl yakacaklarını bildikleri için türlü işkencelerle hem bebeği hemde annemi öldürdüler. O zamanlar Emine Çağlar'da hamileydi ve kız bebek bekliyorlardı yani seni. Benim tanıdığım bildiğim vicdanlı babam gitmiş Ateş Çağlar'dan intikam almak için yeminler eden babam gelmişti. İntikam olarak da seni öldürmeyi kafasına koymuştu. Babanlar bunu biliyordu ve sırf bu yüzden seni doğduğunda öldü gösterip evlatlık verdiler. Babam hiç inanmadı senin öldüğüne ve senelerdir hala arıyor.




_ Yağız bu anlattıkların... Bunlar çok korkunç şeyler. Ne yani şimdi senin baban beni öldürmek için senelerdir arıyor mu?


_ Biliyorum bunlar kolay kabullenebileceğin şeyler değil ama durum bu. Evet babam intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor ama ben seni tanımadan önceydi bu güzelim. Eminim ki babam seni çok sevecek.

_ Saçmalama Yağız. Beni öldürmek için arayan adam mı sevecek beni. Hem bu nasıl bir saçmalık biyolojik babamın hatası için ben nasıl kurban olarak seçiliyorum. Bu çok canice!


_ Ayşem herşeyin olduğu gibi mafyalar diyarının da bir adabı bir düzeni var. Kurallar böyle ama sana yemin ediyorum sana zarar gelmesine asla izin vermem sen benimsin saçının teline dokunsalar dünyayı yakarım zarar veren babam bile olsa.


_ Yağız ben çok korkuyorum. Lütfen beni bırakma!


_ Güzelim ben yaşadığım sürece asla seni bırakmam sen bırak desen bile yine de bırakmam sen benimsin. Ne babam ne başkası bırak sana dokunmayı üzecek tek kelime edemez buna izin vermem. Şimdi eve gidelim dinlen biraz benimde şirkette işlerim var onları halletmek lazım.


_ Tamam gidelim ama geç gelme olur mu?


_ Tamam güzelim tamam.


Duyduklarım resmen kanımı dondurmuştu. Benim babam olacak adam organ mafyasıydı. Üstelik hamile bir kadına işkence yapmış tecavüz edip öldürmüş birde bunu video ya almıştı. Ya beni öldürmek için intikam yeminleri eden Yağız'ın babasına ne demeli. Düşündükçe kafayı yiyicek gibi oluyordum. Yağız beni eve bıraktığından beri düşünüyordum düşündükçe de kafayı yiyecek gibi oluyordum. Tek bildiğim Yağız'ın beni koruyacağıydı. Gözlerimi açtığımda saat oldukça geç olmuştu ve Yağız gelmemişti. Çantamda ki telefonuma baktım hemen aramaması garipti. Beni eve bıraktığından saat öğlen 2'ydi ve şuan saat gece yarısı 3 olmuştu. Hemen Yağız'ı aradım ama açmadı. Tekrar tekrar aradım ama hala cevap yoktu. Aklıma Kadir geldi. Hemen onu aradım çok şükür Kadir telefonu açmıştı.

_ Yenge?


_ Kadir Yağız hala ortalarda yok kötü birşey yok demi?



_ Korkma yenge biriken işlerle ilgileniyor abim. Aslında haber yollamak için hizmetçiyi yollamıştı ama uyuyorsun diye uyandırtmadı seni. Ben ona söylerim arar şimdi seni.


_ Çok şükür. Sağol Kadir hemen arasın olur mu ?

_ Tamam yenge. İyi geceler.


Bekledikçe geriliyordum ama şükürler olsun ki iyiydi. Yani en azından Kadir öyle söylemişti. Çalan telefonumla kendime geldim.

_ Aklımı kaçıracağım sandım Yağız neredesin Allah aşkına?


_ Korkma güzelim sadece işlerim uzadı. Biliyorsun uzun zamandır şirkete doğru dürüst gelmiyorum ve biriken işler çok fazla. Biran önce halletmeliyim diye sabahladım birazdan evde olurum. Şimdi yat yatağına usulca beni bekle.


_ Tamam çabuk gel olur mu .

_ Tamam güzelim.


İçim rahatlamıştı. O iyiydi ve birazdan yanımda olacaktı. Yatağın onun olan tarafına geçip yastığına sarıldım. Kokusuna bile aşık olmuştum benim güzel sevgilim küçücük yaşında neler de yaşamıştı. Belli ki kadınlara olan düşmanlığı güvensizliği ceza sistemi ve kuralları sırf bu yaşadıkları yüzündendi. Bende Ayşem isem sevdiğim adamın yaralarını bir bir sarıp onu iyileştirmek için elimden geleni yapacaktım.


Biraz uzun oldu canimcimlarim ama olsun okuduğunuza değecek bir bölüm olduğuna inanıyorum. Yorumlarınız ve destekleriniz benim için çok değerli (: Adım adım büyüyoruz ve bu sizin sayenizde iyi ki varsınız <3

Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now