Kural !

3.2K 121 43
                                    

Merhabalar öncelikle yeni bölümü bu kadar geç yayinladığım için özür diliyorum. Hatirlayanlarınız varsa yazmaktan vazgecmiştim. O kadar hevesle başladığım bir işte emeğimin karşılığını alamamak oldukça üzdü beni. O kadar çok mesaj o kadar çok yeni bölüm isteği geldi ki dayanamadım. Umarım beğenerek okumaya devam edersiniz.

VOTE VERİP OYLAMAYİ YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN OLUR MU DÜŞÜNCELERİNİZ YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÇOK COK DEĞERLİ❤️




Sabaha kadar dört dönmüş gram uyku uyumamıştım. Yağız'ın gelmemiş olması çok canımı yakmıştı belki de kolundan tutup götürmesini falan bekledim ne ironi ama. Soğuk bir duş alıp kendime gelmem lazımdı ama hiç yataktan çıkmak istemiyordum. Allah'ım bu kadar çok özlemek de sevdaya dahilmiydi.

İşimin başına geçtim sonunda inat gibi bugün fazla
yoğunduk büyük bir şirketin daveti otelde yapılacakmış Erbay beyin verdiği talimatlar ışığında hepimiz deli gibi çalışıyorduk. Akşam olmasına çok az kalmıştı ve ben artık bayılmak üzereydim öyle ki öğle yemeği bile yiyememiştim. En azından kafam biraz olsa dağılmıştı da çalışırken Yağız'ı düşünmemiştim.

Gelen misafirleri de karşıladıktan sonra artık paydos vaktiydi en son rutin işlerimi bitirip çıkacağım sırada Erbay beyin gülümseyerek bana geldiğini fark ettim.
İdil çok tatlı bir kızdı ama Erbay beyin bana olan yaklaşımından oldukça rahatsızlık duyuyor bana karşı tavırlarını hemen değiştiriyordu kaldı ki sabahtan beri onca yorgunluğa rağmen gülümseyen kız şimdi beni öldürecek gibi bakıyordu.

* Merhaba kızlar nasıl gidiyor?

* Sağolun Erbay bey çalışıyoruz siz nasılsınız?

* Sağol İdil'cim. Yoğun bir gündü dinlenmeyi hakettiniz. Vardiya değişimi saati gelmişken Ayşem seninle biraz konuşmamız lazım gelebilir misin?

Sessiz sessiz sadece gülümseyerek sohbetlerini dinlerken bir anda şaşırmıştım. İdil'in az önce parlayan suratı yine asılmış ağlayacak gibi duruyordu. Tabii diyerek Erbay beyi takip ettim.

* Ayşem'cim işe yeni başladığın için ihtiyacın olabileceğini düşündüm bu senin avansın güle güle harca.


* Sağolun Erbay bey inanın ilaç gibi geldi ben nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.


* Teşekküre gerek yok Ayşem ben sana çalışmanın karşılığı olan parayı veriyorum en ufak bir ihtiyacın ve sıkıntında bana gelmen yeterli. Neyse benim artık gitmem gerek malum büyük bir davet var.


Nasıl da iyi bir insandı ben dün bir bugün iki diye korkudan avans istemeye çekinmiştim halden anlayan adam helal olsun. Artık birşeyler yeme zamanım gelmişti. İzinli olduğum ilk fırsatta Ela ile görüşmeyi düşünüyordum fazla ayrı kaldık ve ben onu çok özlemiştim. Yemeğimi yiyip odama geçtim usulca uykum yoktu ama acayip yorgundum. Birazcık internette gezinip uyuyakalmışım. Sabah alarmın sesiyle lanet ederek uyandım okula kalkmaya zorlanan ben şimdi işe kalkıyordum her ne kadar zorlansamda tek başıma ayakta durmak zorundaydım bunun başka hiç bir açıklaması yok. Kimseye el açmayacak kendi başımın çaresine bakacaktım.

Karşımda gördüğüm görüntünün gerçek olup olmadığını algılamaya çalışırken kızım diye bana yürüyen kadını görünce biraz şaşırmadım desem yalan olur. Anneme ne kadar da benziyordum kızım demese bile annem olduğunu anlardım kadın resmen beni klonlamıştı. İçimden koşup sarılmak gelse de gururum buna fazlasıyla engel oldu.

Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now