Evleniyoruz

3.1K 113 21
                                    

KİSİSEL PROBLEMLERDEN ÖTÜRÜ YENİ BÖLÜM BİRAZ GECİKTİ AFFINIZA SIĞINIYORUM.



VOTELERİNİZİ VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN OLUR MU (:









Korkudan aklımı kaçırmak üzereydim Yağız günler
sonra gelip zorla eve götürmüştü beni. O kadar sarhoştu ki yanıma geldiği ilk dakikada bir şeylerin ters gittiğini anlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Bana söz vermesine rağmen dün gece yaşananları düşündükçe kendimi kaybediyorum. Ben böyle bir adamı nasıl sevebildim ki.

Yaka paça beni odaya sokup soyun diye emretmişti o gün ki gibi ne ağlamam umrundaydı ne de söylemeye çalıştıklarım fazlasıyla çırpındım ama gözü o kadar dönmüştü ki sanki karşısında ki ben değil de en azılı düşmanıydı.

Soyunmamak için ben direndikçe daha fazla delirdi en son üzerindekileri yırtarak çıkardı korkudan artık tepki veremez hale geldim evet sevdiğim adamla birlikte olmayı bende çok istiyordum hemde deli gibi özlemiştim ama böyle olmazdı olmamalıydı. Karşısında tamamen çırılçıplak kaldığımda sanki fahişeymişim gibi yatağa fırlattı beni. Üzerime çıkıp ellerimi tepemde birleştirdi resmen birşeylerin intikamını alır gibi bakıyordu suratıma. Ondan bu kadar nefret ederken kokusunu ne kadar özlediğimi fark ettim kendime ne kadar kızsam da özlemiştim işte. Yaptığını hazmedemesemde bir yanımda deli gibi onun olmak için kıvranıyordu adeta.


Öyle sert öpmeye başladı ki dudaklarımı nefes alamaz olmuştum tepkisiz bir şekilde içimdeki yangınla birlikte bir an önce bitmesini beklemeye başladım o kadar duygusuz o kadar tiksinir gibi bakıyordu ki o an ki ifadesini görmemek için gözlerimi kapattım ne kadar istesem de ona karşılık vermemek için direndim. Boynumu resmen emiyordu nefes alış verişim değişti kendimi daha fazla tutamayıp karşılık vermekten çok korktum ellerimi serbest bırakıp göğüslerime doğru indi canım bu kadar yanarken aynı anda garip bir haz da hissediyordum. Artık yavaş yavaş aşağı iniyordu eli bacak arama geldiğinde dakikalardır korkudan ve zevkten konuşamaz hale gelmiştim son bir gayretle araladım dudaklarımı.

* Eğer ki sözünü çiğnersen seni asla affetmem Yağız Karahanlı!



Hala suyun altında dün gece olup bitenleri düşünüyordum ne kadar suyun altında kaldıysam vücudum buruşmaya başlamıştı. Suyu kapatıp bornozu üzerime geçirdim. İyice kurulandıktan sonra üzerimi giyinmek için bornozu çıkardığımda  acı gerçek aynadan bana sırıtıyordu. Boynumdan kalçalarıma kadar vücudum mosmordu. Hayvan herif nasıl öpüp emdiyse çok kötü görünüyordum ve fazla canımı yakıyorlardı. Affetmem dediğimde hiç beklemediği bir şekilde 'Lanet olsun! ' diyerek üzerimden kalkmış ve gitmişti. Hala da ortalarda yoktu gelmemesi benim için çok daha iyiydi çünkü yüzüne bakacak cesaretim yoktu.



Aslında onu gördüğümde koşup boynuna sarılırım diye korkuyordum. Sonuçta beni sevmese gelip almazdı demi. Ah yine kendimi kandırıyorum amacı biraz olsun vicdanını rahatlatmakdı. Yatakta oturmuş öylece camdan gözüktüğü kadar gökyüzünü izliyordum geceden beri odadan çıkmamış gelen yemeği bile yiyicek enerjik kalmamıştı. Bir yanım deli gibi nefret ederken bir yanımda özlemişti ne olur sanki şu kapıdan girse de koşup boynuna sarılsam.






Yağız'dan


Babamın Ayşem hakkındaki düşüncelerini öğrendiğimde kafayı yemek üzereydim kendi babam bile olsa asla kimse onun saçının teline dahi zarar veremezdi. Hemen toparlanıp aceleyle otele doğru ilerledim. Bu sefer ona söz hakkı yoktu beni sevmese de sevmek zorundaydı ve ben ona aksi bir ihtimal sunmayı dahi düşünmüyorum.



Hızla otelden içeri girdiğimde Ayşem'in o Erbay denen adamla konuştuğunu gördüm ne zaman kafamı çevirsem etrafında geziyordu birde Ayşem'in ona gülümseyerek bakması bütün sinirlerimi iyice germişken Ayşem'e uzattığı zarf dikkatimi çekti.



Bu bardağı taşıran son damlaydı artık hiçbir şey umrumda değildi kaldı ki ayşemin bu adama
Gülümseyerek cevap vermesi bendeki iplerin kopmasına sebep oldu.




Bir hışımla ayşemden zarf alıp Erbay piçinin suratına fırlattığım gibi Ayşemi kolundan tuttuğum gibi arabaya sürükledim. Fazla sarhoştum sinirlerime engel olamamaktan çok korkuyordum. Ayşem korkmuştu ama artık benim olduğunu anlaması gerekiyordu benim olana benden başka kimse dokunamazdı Ayşe mi odaya sürükleyerek çıkarttım. Bir çırpıda üstündekiler soyup yatağa fırlattım. Amacım bu olmasa da artık kendime engel olamıyor daha fazla ilerliyordum.




Ayşem tepki vermeyi bırakıp sessizce ağlıyordu.
Her şey bitti derken Ayşemin o cılız sesini duymamla kendime geldim. Ben ayşeme söz vermiştim eğer ki sözümü tutmazsam beni asla affetmezdi. Onun aşık olduğum sesini duyunca kendime geldim. Biraz geç kalmış olsam da lanet olsun diyerek odadan çıktım.
Nasıl bu kadar düşüncesiz davrandım bilmiyorum ama ayşemden gelecek her türlü tepkiyi hak etmiştim.    Bütün gece ne yemek yemiş nede odadan dışarıya çıkmıştı.




Hala deli gibi gökyüzünü seyrediyor aldığım nefeste Yağız'a kızıyor yine aynı anda onu özlüyordum. Bütün gün bana bakmaya dahi gelmemişti. Artık başımın ağrısı şiddetle artmış nefes dahi aldırmıyordu. Banyoya geçip elimi yüzümü yıkadım soğuk suyun iyi gelmesini temenni ediyor kmbir nevi kendimi kandırıyordum. İlaç içmeden geçmeyeceğini anladığımda ağzıma bir parça ekmek atıp mutfağa gitmek için odadan çıktım merdivenlerden dinlene dinlene iniyordum. O kadar ağlama , açlık ve uykusuzluk göz önünde bulundurularsa bu baş dönmesi çok normaldi. Birden dengemi kaybedip ayağımın kaydığını hissettim sonrası derin karanlık...






Kendime geldiğimde tansiyonumu ölçen cici bir kız vardı başımda. Ona gülümseyerek baktım . Herşeyin normal olduğunu sadece ayağımın incildigini dinlendirsem kısa sürede toparlayacağımı söyledi ve Yağız'a haber vermek için odadan ayrıldı. Yağız'la yüzleşmeye hazır değildim kafamı çevirip uyuyor gibi davranmaya başladım. Yağız odaya girdiğinde ısrarla kafamı çevirdiğim tarafa geçti. Siniri hala geçmiş gibi durmuyordu odanın içinde bir sağa bir sola volta atıp mırıldanırken birden bana döndü.




* Uyumadığını biliyorum. Neden dikkat etmiyorsun ya sana birşey olsaydı.





Sessiz kaldım sonuçta küsmüştüm öyle değil mi?




* Sana söylüyorum Ayşem. Konuşsana!




Fazla kızdırmıştım ama olsundu haketti.




* İnatlaşmaya devam edeceksin yani. Olur bana uyar.







Bir süre sadece gözlerini gözlerime sabitleyip baktı tepki vermiyordum soru sormuyor sorularına cevap vermiyordum. Bu sefer kararlıyım çabuk affetmek yok.




* Neyse.  Sevgili müstakbel eşim biran önce dinlen ve ayağa kalkmak için güç depola.

*Ne demek istiyorsun Yağız Karahanlı.






* Çok basit hazırlan 3 gün sonra EVLENİYORUZ!!!

Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now