Planlar planlar planlar

2.8K 103 23
                                    

  
Tek solukta okuyup bitireceğiniz bir bölüm daha kahveleri hazırlayıp başlayalım o zaman. Voteleri ve yorum yapmayı unutmuyoruz benim Canlarım. 💋

Kitap hakkında ki merak ettiklerinizi sorabilirsiniz hepinizi seviyorum. Yeni bölüm sormayın olur mu bol bol vote bol bol yeni bölüm 🙏 kendinize ciciş bskin.










İki kafadar alışveriş için evden çıkarken arkamızda hala ne olduğunu anlayamayan bir Yağız bırakmıştık olsundu haketmişti sonuçta demi.


Gezebileceğimiz bütün mağazaları gezip bir sürü kıyafet almıştık gecelikleri saymıyorum bile...


Didem'le o kadar güzel bir ikili olmuştuk ki anlatamam. Olan biten yaşadığımız herşeyi anlatmanın rahatlığıyla yeni planlar yapmış uygulamak için evin yolunu tutmuştuk.  Tabi bu sırada devamlı bir sorun var mı diye Didem'i arayan Yağız da pahası.



Kapıyı açan Yağız'ın surat ifadesi gerçekten de görülmeye değerdi. Bir şeyler döndüğünün farkında olduğu halde bize ısrarla anlamayan gözlerle bakıyordu. Usulca işlerimizi halledip yemeğe geçmiştik planımız hala istediğimiz gibi gidiyordu. Düğüne kadar Yağız Karahanlı bana olan aşkını itiraf etmek zorundaydı. Aksi halde birbirimizi severken kesinlikle bu şekilde evlenmek istemiyordum.

Yemek boyu gülüşüp sinirden Yağız'ı kudurtmuş oldukça da zevk almıştık. Didem'le arkadaş olabilmeme sevinmiştim çünkü pek fazla arkadaşım yoktu. Planımız doğrultusunda kahvelerimizi alıp bahçeye çıktık Yağız'ın bizi dinleyeceğinden o kadar emindim ki Didem bombayı patlatmak için işaret bekliyordu.


* Ah Ayşem aslında şaşırmamak lazım çocuk seni görünce dibi düştü.



* Tipim değil Didem'cim.  Evet yakışıklı çocuktu ama ben sarışın sevmiyorum.



* Deme öyle yanımıza gelebilmek için fırsat kolladı çocuk.



* Ne bileyim valla ilk görüşte aşka inananlardanım ben böyle baktığım gibi tutulmam lazım o yüzden doğru insan o değildi iyi ki de fırsat bulup gelememiş.




* Ay aman neyse Yağız duymasında...



Allah'ım tam bir çete olmuştuk ve balkon kapısından Yağız'ın dişlerini sıktığını görebiliyor inatla devam ediyorduk. O itiraf  geleeeeceeeeeek .




* Yağız duyabilir benim için mahsuru yok. Sonuçta siz de birliktesiniz benimde elbet hayatımda birileri olucak zaten belli bir süre sonra boşanır Yağız'ı azad ederim zamanında ailelerimizin hatalarının bedelini benim hayatımı kurtarmak için benimle evlenmek zorunda kalarak ödeyen bir Yağız var ve bu çok bencilce.



* Orası öyle ama yine de ne bileyim.



* Boşver canım sen takılma. Yağız gerçekten iyi bir insan umarım çok mutlu olursunuz hoş şuan bile mutlusunuz Allah bozmasın.




Daha fazla dayanamayıp yanımıza gelen Yağız çok gergindi ama ısrarla devam ettik. Bizim aramızda ki samimiyete dayanamayan Yağız sorgulayan gözlerle bizi dinlemeye başladı.



* Ayşem hadi gelinliğini giy de Yağız görsün.



* Aslında şuan gelini düğünden önce görmek uğursuzluk getirir klişesini kullanmayı çok isterdim ama formalite bir evlilik olduğu için giyinip geliyorum.



Karanlık MafyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin