☺️☺️

3K 131 7
                                    

Sırf votelere sinir olduğum için yb paylaşmıyorum çünkü okunma oranıyla voteler çok alakasız sizden sadece emeğimin karşılığında vote ve yorum bekliyorum 😘 umarım beğenirsiniz şimdiden teşekkürler 😘






Uzun uzun gözlerime bakmakla yetindi böyle bir cevap vermemin imkansızlığını sorguluyordu ben gibi içimde vermiş olduğum cevabın bin pişmanlığını yaşarken bir o kadar da en doğrusunun bu olduğuna karar vermiştim babasının söylemiş oldukları yalan da olsa beni kurtarmak için son çare olan bir evliliği kabul etmektense ölmek daha mantıklıydı benim için arabaya doğru ilerleyip sertçe açtı kapımı konuşmuyordu ama binmem için gözleriyle tehdit ediyordu usulca onu kızdırmamak için açtığı kapıdan içeri geçtim. Yüzüme bakmıyordu kapımı kapatıp sürücü koltuğuna geçti bir hışımla. Bütün sinirini kullanmaya başladığı arabadan çıkarıyordu en çok da bana sebebini sormasını beklemiştim demek ki o kadar mecbur hissetmiş ki kendini belki de içten içe sevindi bile gözümden akan yaşı gizleyerek camdan dışarı bakmaya başladım kısa bir süre sonra evin önünde durduğumuzda arabadan inmemi beklemeden eve girdi.



Usulca arabadan inip bahçede ki salıncağa yöneldim içeri girmekten korkuyordum ayrıca ona evlenmek istemediğimi söyleyip de içeri girmek ne kadar da aptalca olurdu. Sallanırken soğuk içime işliyor bir o kadar da kendime getiriyordu sahi neler de yaşamıştım ne efsane ama dizilere konu olur üzerimden bölüm dolusu kitaplar yazılırdı bir an Yağız'la evli olduğumuzu düşündüm mutlu olurmuyduk ki neden olmasın birbirini seven her insan mutlu olur demi sonuçta tabi ki gerçekten seviyorsa... Garip garip hayallere dalarken yanağımı ıslatan gözyaşımla kendime geldim epey üşümüştüm duyduğum kırılma sesiyle içeri koştum. Yağız duvardaki aynaya yumruk atmış salonu komple dağıtmıştı bu kadar gürültüyü duymamam imkansızdı bir yerden bir damlama sesi geliyordu kafamı çevirmemle Yağız'ın elini görmem bir oldu.




* Yağız elin... Yağız çok kanıyor.*



* Odana cık Ayşem!*



* Tamam bana kızgınsın biliyorum ama eline bir bakalım lütfen.*



* Çek ellerini üzerimden odana git canını yakmak istemiyorum ve sakın gözüme gözükme!*




*Yağız yapma böyle konuşalım, konuşmadan olmaz.*



* Konuşacak bir şey yok defol dedim sana!*



* Bana bağırmaktan vazgeç. Ben senin kölen değilim gel diyince gelicem git diyince gidicem yeter artık. *




* Beni zorlama Ayşem kendimi frenlemeye çalıştıkça beni zorlama!*




* Olur zorlamam ben gidiyorum canın cehenneme!*





* O kapıdan çıkmayı aklından bile geçirme peşinde bunca adam varken hemde. Odana cık ve gözüme gözükme!*



Bu son söylediği babasını haklı çıkarıyordu beni sevdiği için değildi bu yaptıkları tamam babasına inanmıyordum evet benim bulunmam için çıkmamıştı karşıma ama beni sevmiyordu evlenmek istemesi falan sırf beni onlardan kurtarmaktı.



* Keşke Yağız... Keşke ölseydim, keşke beni öldürmelerine izin verseydin bu kadar canım yanması.*




                                  Yağız ' dan



Bu kadar mıydı yani ilk günden beri yaşadığımız herşey yalanmıydı evlenmek istemiyorum dediği an içimde birşeyler kopup gitti ulan ben hayatımda ilk defa birine böyle yanıyorken bu bana yapılır mı. Kaçırıldığını öğrendiğimden beri kendi kendimi yedim saçının teline zarar gelse dünyayı yakacak kadar sevdim lan ben karşılığı bu muydu ? Erdoğan abi evlenecekler dediği an kalbim durdu sandım gözlerimi Ayşem'e kitledim ama onda garip bir hal vardı korkusuzca acımasızca evlenmek istemiyorum dedi beni öldürdüğünü bilmeden anlamadan peki sebeb neydi hiç mi sevmedin ulan Allahsız. Ona zarar vermemek için kendimle cebelleştim. Birde konuşmak istemesi yok mu ulan evlenmek istemiyorum dedin hala ne konuşması öyle ölmem lan kafama sık kafama!




Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now