Ateş Çağlar

3.8K 140 38
                                    

Gözlerimi açtığımda sevdiğim adamın kollarındaydım sahi en son yastığına sarılıp uyumuştum demi. Uyandırmamaya çalışarak yataktan sessizce çıktım ve mutfağa indim güzel bir kahvtı hazırlayıp onu öyle uyandırmaya karar verdim. Buzdolabı bomboştu usulca Yağız'ın odasına geri çıkıp cebinden para aldım bu yaptığım çok yanlıştı biliyorum ama evden kovulduğum için hiç param yoktu. Üzerimi değiştirip sessizce çıktım evden. Market biraz uzak olduğu için ulaşmam biraz zaman almıştı. Gerekli malzemeleri alıp  eve gitmek için yürümeye başladım. Peşimde iki tane adam vardı ve baya beni takip ediyorlardı. Korktuğumu belli etmemeye çalışarak yürümeye devam ettim. Gittikçe yaklaşıyorlardı koşmaya başladım ama elimdeki poşetler beni fazlasıyla yavaşlatıyordu. Aniden önümde duran arabayla afalladım. Kaçacak yerim yoktu ve evden çıktığım için pişman olmuştum Yağız'a o kadar ihtiyacım vardı ki keşke onu uyandırıp markete onunla gitseydim. Arkamda ki adamlar iyice yaklaştığında benden ne istediklerini fazla merak etmeye başlamıştım.

* Merhaba Ayşem hanım. Biz Ateş Çağlar'ın emriyle buraya geldik. Sizi ona götürmemiz lazım. Zorluk çıkarmazsanız seviniriz.

* O adamın ayağına gitmek istemiyorum. Ona söyleyin ben öyle birini tanımıyorum ve asla da onunla görüşmek istemiyorum.

* Bize sizi oraya götürmeniz emredildi ve götürmek zorundayız şimdi arabaya binermisiniz?

* Bu ricadan çok bir emir ve ben size o aptal arabaya binip o adama gitmeyeceğimi söylüyorum. Şimdi çekilin önümden.

* Bizi kaba kuvvet kullanmak zorunda bırakmayın Ayşem hanım. Şimdi hemen arabaya binin.

* Kolumu bırak gelmek istemiyorum dedim anlamıyor musunuz?

Beni zorla arabaya bindirmek için çekiştirmeye başladıklarında karşıdan gelen arabayla rahatlamıştım bu Yağız'dı ve beni kurtarıcaktı. Önümüze ani fren yaptığında adamlar neye uğradığını şaşırdı. Bense hala adamlar beni çekiştirirken onun ne kadar yakışıklı olduğunu düşünüyordum evet aklımı kaçırmış olmalıydım. Yağız'ın kükremesiyle korktuklarını anlamış gülmeye başlamıştım.

*İşte şimdi bittiniz.

* Bırakın lan onu. O ellerinizi tek tek kırmazsam adam değilim. Kimin köpeğisiniz siz .

* Ateş Çağlar'ın emriyle buradayız ve Ayşem hanımı götürmek üzere emir aldık. İşimizi zorlaştırmayın.

* Sikerim Ateş Çağlar'ını götü yiyiyorsa kendi gelsin. Ayşem yanıma gel.

*Yağız bey siz bu işe karışmayın. Ayşem hanım bizimle geliyor.

* Gelmiyorum dedim size ya o adama söyleyin benden uzak dursun.

* Ayşem'i duydunuz gelmiyor. Birdaha asla onun etrafında sizi görmek istemiyorum yoksa neler yapacağımı biliyorsunuz.

Adamlar hiç birşey demeden arabaya binip gitmişlerdi. Yağız beni kolumdan tutup kendine çekti. Sıkıca sarılmıştım sinirli olduğu belliydi ama sesini çıkarmıyordu. Arabaya bindik bana hala bağırıp çağırmaması mucizeydi.

* Yağız ben çok özür dilerim geç geldiğini düşünüp kahvaltı hazırlamak istedim ama evde hiçbir şey yoktu yaptığım yanlış biliyorum ama param yoktu bu yüzden senin cebinden biraz para alıp markete çıktım dönüştede önümü kestiler sen gelmeseydin ne yapardım hiç bilmiyorum. Özür dilerim yemin ederim kötü bir niyetim yoktu lütfen bana kızma.

* Sana kızmadım Ayşem ama birdaha benden habersiz dışarı çıkma çünkü artık benimle olduğunu biliyorlar ve bizi uzun bir süre rahat bırakmayacakları belli oldu.

Karanlık MafyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin