Bitmeyen Oyunlar

2.3K 85 22
                                    

Biliyorum fazla beklettim sizlere upuzun mükemmel bir bölümle geldim. Tek istediğim vote ve yorum. Sizleri çok seviyorum. Artık düzenli bir şekilde bölüm yazmaya devam edicem. Bölüm hakkında ki görüşlerinizi yazmayı unutmayın olur mu 😍 birde bilgisayarım arızalı olduğu için telefondan yazdım. Hatam varsa affola 🙏






Küçük bir duşun ardından mini şort geceliklerimi giyip mutfağa indim etrafta fazla ses yoktu sanırım Yağız Didem'i parçalayıp poşetlere bölüp büyük bir ormana gömmüş keyifli bir şekilde odasında uyuyordum.




Tamam tamam bu aralar fazla aksiyon modundayım biliyorum aslında bende bu söylediklerimin hepsini Didem için yapabilirim o nasıl gereksiz bir zamanlama öyle. Ulan biraz geç gelse herşey bitmiş olurdu. Tabi Yağız kendimi teslim ettiğim için asla sevdiğini söylemezdi. Ne yani sevmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum ama içimden bir ses çok mutlu olacağımızı fısıldıyor.


Ketılın tık sesiyle kendime geldim en sevdiğim Yağız'ın fincanına kahve yapıp çardağa doğru ilerledim fazlasıyla serinlemişti hava. Yarın kına gecem vardı ve ortalık hala karışıktı. Ayıp olmasın diye sözde beni büyüten ama beni hiç sevmeyen annemi de davet etmiştim. Zaten çok fazla arkadaşım yoktu okuldan üç beş kişi çağırmıştım. Yağız'ın birkaç arkadaşı annelerim Didem ve ben. Ah nasıl da eğlenceli olurdu.



Bana kalsa asla ne kına ne düğün uğraşmam ama Yağız beyler böyle istedi neymiş ileride içimde ukte olarak kalmasınmış. Benim düşünceli karanlık adamım.



*Oooo Ayşem hanımlar da buradaymış.


*Ah Didem seni şuan parçalamakla koşup sarılmak arasında gelip gidiyorum.


*Ya deme öyle ben nerden bileyim yelkenleri suya indireceğini ayrıca oh olsun iyi oldu o Yağız'a. Biran beni öldürücek sandım.


*Yok canım okadar da değil.


*Ayşem bazen Yağız'ın mafya babası olduğunu unutuyorsun tatlım. O Yağız Karahan ne zaman ne yapacağı asla belli olmaz.


*Yarın akşam kına gecem var ve sen bana müstakbel kocamı kötülediğinin farkındasındır umarım.


*Şaka maka elbiseyi görünce nasıl kudurdu ama. Hani sen son vuruş yapacaktın kız noldu itiraf hayallerin?

*Didem sanırım yanlış yoldayız kıskandırarak inatlaşarak olmucak. Hem beni sevmediğini biliyorum sadece benim sevgim ikimizede yeter modunda takılmaya karar verdim. Varsın o sevmesin.


*Saçmalama Ayşem. Nedemek sevmemek Yağız senin için ölüyor.  Seni seviyorum demedi diye hemen ne bu haller. Elbet vardır zamanı ve söyler bozma moralini.



*Didem ben artık oyunla hileyle hurdayla uğraşmak Yağız'ı kızdırmak istemiyorum. Ayrıca sevdiğini de söylemesine gerek yok sen bana bakma ben sadece konuşuyorum.

*Ya yeter ama asma suratını bu adam deli divane ve sana sevdiğini söyleyecek sadece zaman lazım.


*Haklısın aslında. Yağız nerede malum olaydan beri görünmüyor kendileri.

*Valla beni güzelce kalayladı daha sonra telefon geldi ve beni rahatsız etmeyin diyerek spor salonuna indi. Adam napsın vuslata eremedi sayemde.



*Delisin sen ya. Ben bir gidip bakayım ne alemde canım müstakbel kocam.


Son anda aklıma gelen fikirle kafamdaki şeytan tekrardan konuşmaya başladı. Kendimden emin şekilde birer kahve yaparak spor salonuna Yağız'ın yanına indim. O kadar fazla transa geçmiş ki geldiğimi bile fark etmedi. Ne kadar orda durup onu izledim bilmiyorum ama Yağız'ın sesiyle kendime geldim.


Karanlık MafyaWhere stories live. Discover now