Part-15

32.8K 1.1K 8
                                    

Medhat merdivenin en başına oturmuş kafasını ellerinin arasına almıştı.

-''Medhat?''

-''Hı?''

-''Anla beni''

-''Neyi anlıyım Zehra?''

-''Anneme söylemem için erken.''

-''Kimbilir ona ne anlattın''

-''Ben senin hakkında asla kötü bir şey anlatmadım.''

-''Emin misin?''

-''tabiki eminim ona senin ne kadar iyi biri olduğunu bana iyi davrandığını bile anlattım hatta.''

-''Realy?(Gerçekten ?)

-''Of course(Tabiki) ama...''

-''But what?(ama ne)

-''Sen beni kaçırdın.Hangi anne olsa aynı tepkiyi verirdi.''

-''ama beni sevdiğini söylemedin.''

-''Çünkü seni sevdiğimi söylersem deli olduğumu düşünür daha erken''

-''yoksa beni sevmiyor musun?'' kafasını kaldırıp bana küçük çocuk gibi baktı.

-''Seviyorum.Sevmezsem burda ne işim var Medhat''

-''Benim yanıma gerçekten isteyerek mi geldin?''

-''Evet hemde çok.Tabi sende istersen.''

-''İstemez olur muyum? alnını alnıma dayadı ve devam etti:

-''Bugünün gelmesini o kadar çok bekledim ki... Bana kendi isteğinle gelmeni...Beni sevmeni...''

Sonra dudaklarıma masum bir öpücük kondurdu.Göz göze geldik.Yine derinden bakıyordu bana gözlerimden başlayıp içimdeki her hücreyi tek tek deldi.Daha fazla dayanamayıp şehvetle öptüm dudaklarını içim bir şeyler oluyordu.Sanki yanıyordum ama bir yandan da üşüyordum.Titrek ellerimle saçlarını okşadım.Tek hamlede kucağına aldı beni.Aniden kaldırdı.Uzun koridorda ilerliyorduk bir yandanda öpüşüyor.Benim odama girdik.Kapıyı ayağıyla sertçe kapattı.Yatağa narince yatırdı beni.Yoksa bu? Bu gece mi? Acaba hazırmıydım? Sonuçta bakireydim.Korkuyordum.Ama öpmektende çekinmiyordum.Öptükçe öpüyordum.Sanırım buna hazırdım onu seviyordum ve istiyordum bedenimde bunu gösteriyordu.Sonra Medhat durdu ama üzerimden kalkmadı.Bende arsızca devam ettim.Öptüm öptüm.İri göğüs kaslarına dokundum.Karşılık vermiyordu.Durdum ve gözlerimi açtım.Beni izliyordu.Çok utanmıştım.Medhat'in ise yüzünde memnun bir hal vardı.Bana gülümseyerek bakıyordu.

-''Beni bu kadar çok mu istiyorsun meleğim?'' Bu soru yanaklarımın iyice kızarmasına neden olmuştu.Gözlerimi ondan kaçırdım.Çenemi ellerinin arasına aldı:

-''Utanma lütfen''  Minik öpücükler kondurmaya başladı.Yüzümden boğazıma doğru indi.Heyecandan delirmek üzereydim.Nefes alışverişim bir anda değişti.Birden üzerimden kalktı.Boğuk bir sesle:

-''Sen buna hazır değilsin ben bunu sana yapamam.'' Neye uğradığımı şaşırdım.

-''Ben hazırım.''

-''Hayır, hayır ben... bu şimdi olmaz... bunu yapmamalıyım.' Gözlerimi yere eğdim.dolmuş gözlerimi...

-''peki''

-''İyi geceler.'' kapıyı sessizce kapatıp gitti.Ben hazırdım.Onu istiyordum.Ama ya o beni istemiyorsa? Beni hala küçük kız çocuğu olarak görüyorsa? şimdiye kadar kaç güzel kızla birlikte olmuştur.Ben onlar gibi olamam tabiki.Bu düşünce beni huzursuz etmişti.Yarım saat yatakta dönüp durdum.Yatağımın yanınada manzaraya uzun uzun baktım.Ama yok uyuyamıyordum.Kalktım.Mutfağa inerken.Aşağıda telefonda konuşan Medhat'in sesini duydum.

-''No Mellina(Hayır Mellina)

-''not tonight(Bu gece olmaz)

-''okay okay just a coffee(tamam tamam sadece bir kahve)

-''I'll be there in half an hour(Yarım saat içinde orada olacağım) Akmak üzere olan göz yaşlarımın arasından saate baktım.1.30.Demek oda da sandığımdan daha fazla vakit geçirmiştim.

Hemen odaya çıktım.Beni fark etmemişti.Kapımı yavaşça kapatıp giysi odasının içinde bir köşeye çöktüm.Bağırarak ağlamamak için kolumu güçlükle ısırdım.Sessiz hıçkırıklarla, musluktan akarmışçasına akan gözyaşlarımla,kırık kalbimle ağladım.Bedenim titriyordu.Medhat neden gecenin bu saatinde kahve içmeye bir kadının yanına gidiyordu ki? Neden bu gece bana sahip olmak yerine o kadına gitti?Nefes alamıyordum.Simgeyi aramak için telefonumu elime aldım.Sonra bıraktım.Çünkü onu endişelendirmek istemiyordum.Zaten konuşacak halimde yoktu.Eğer bu gece bu evden gidersem beni bulurdu.Ama yarın gündüz hiçbir şey yokmuş gibi evden çıkarsam sanırım daha kolay kendimden vazgeçirirdim.Şimdi kaçarsam yine olay olurdu.Derin bir nefes aldım.Asansörün zil sesinden evden çıktığını anladım.Rüya değildi.Hayal değildi.Medhat bu gece gerçekten ben evdeyken bir kadına gitmişti.Kendimi iyice köşeye çektim.Kendime sarıldım.Gözlerimi sımsıkı kapadım.Lütfen olmamış olsun lütfen...

Buldum SeniKde žijí příběhy. Začni objevovat