Part-46

18.8K 754 32
                                    

Ne olduğunu anlayamadan başımda Medhat'i buldum.Hiçbir şey duymuyor hiçbir şey algılayamıyordum.Medhat beni kucağına aldı.Alkolden uyuşmuş bedenim hiçbir şey hissetmezken Medhat'in kollarında onun hızla atan kalbini hissedebiliyordu.Yüzümü boynuna gömdüm"Bana kızdın dimi?"diye sordum. Ciddi bir sesle cevapladı"Sonra görüşeceğiz Zehra." Ağlamaya başladım.Kendimi onun boynuna iyice gömdüm "Ama ben sana aşığım." Diye mırıldandım.Bu sırada mekandan çıkmak üzereydik.Bana" Lütfen ağlama Zehra yeterince rezil olduk.Basında yasısın istemiyorum." Dedi.Dışarı çıkınca patlayan flaşlar, sorular, kalabalık, gürültü başımı döndürdü.

Medhat beni arka koltuğa oturtup yanıma oturdu.Kafamı kaldırınca arabayı kullananın Taylor olduğunu fark ettim.Medhat'e iyice sokuldum.İdrak edebildiğim son şey Medhat'in "Beni seninle ne yapacağım..." diye söylenmesi oldu.

Mide bulantısı ve baş ağrısı içinde uyandım.Odada yataktaydım.Yaptığım şey aklıma gelince kendime küfür edip yataktan kalmak oldu.Saat gece 3'ü geçiyordu.Boğazım öyle kurumuştu ki.Sendeleyerek aşağı yavaşça aşağı indim.Tam mutfağa yönelirken Medhat'in çalışma odasının hafif loş ışığının aralık kapıdan sızdığını fark ettim.İçeri girecekken sesleri duyup olduğum yerde kaldım.Taylor ve Medhat konuşuyordu.

Medhat sinirli bir şekilde Taylor'a "Onun aklını çelmekten vazgeç o daha 18 yaşında. Ona sahip çıkmak yerine onu ayartmaktan vazgeç." Taylor sakince cevap verdi "Onu oraya ben çağırmadım." Medhat" Neden eve getirmedin onu?"

Taylor"Eve getirseydim de onu azarlasaydın değil mi? Ona haksızlık ediyorsun Medhat.Sen söyledin o daha 18 yaşında heyecanını, hevesini ve en önemlisi gençliğini bozguna uğratmaktan vazgeç."

Medhat sinirle kükredi "Sen bana onunla ilgili ne yapmam gerektiğini söyleyemezsin! Ben onun için elimden gelenin en iyisini yapıyorum!" Taylor ayağı kalktı "Elinden gelenin en iyisi ona zarar veriyor!Sen hayvanın tekisin!" Medhat ellerini saçlarının arasında gezdirdi ve ona dönüp "Zehrayı neden önemsiyorsun?" Taylor olduğu yerde kaldı yutkunarak cevap verdi "O daha çok genç ve sen ona..." Taylor'ın sözünü kesen Medhat'in kükremesi olmuştu "Zırvalamayı kes! Ona ilgin var! Onu elimden almak istiyorsun!Tıpkı Samanta gibi , tıpkı Marry gibi , tıpkı Cassandra gibi!"

Taylor karşılık verdi "Zehraya öyle bir ilgim yok benim!" Medhat bağirdi " Olamaz zaten! Yoksa öldürürüm seni!" Taylor'ın burnun dibinr yaklaştı ve öfkeyle "Yemin ederim öldürürüm seni ve leşinin nerde olduğunu kimse bulamaz! Şimdi arabana bin ve git uçak pistte seni bekliyor." Taylor Medhat'e öfkeyle baktı ve kapıya yöneldi.Hemen kapının yanindaki büyük gümüşlüğün arkasına saklandım.Taylor arkasına bile bakmadan evden gitti.

O sırada Medhat odadan çıktı ve beni fark etti.Ciddi bir şekilde "Duydun mu?" Sordu.Korkuyla usulca başımı salladım.Medhat kolumdan sertçe tutup beni merdivenlerden çıkardı.Ona "Yapma canım acıyor." Dedim.Odaya geldiğimizde beni giyinme odasına savurdu. Ona yaklaşıp " Medhat yapma lütfen." Dedim. Beni omuzlarımdan tutup sarstı ve bağırarak "Neden?! Yeni flörtler bul diye mi?!" Dolan gözlerim ve şaşkınlık içerisinde cevap verdim " Medhat neler söylüyorsun? Nolur saçmalama." Beni dolabın kapağına dayadı ve boynumdan tuttu gözlerimin içine dehşetle bakarken dişlerinin arasından konuştu"Sen sadece benimsin!Bana aitsin!Ben buldum seni!" Sertçe bırakmasıyla yere çöktüm.Odadan çıkarken sinirle konuştu"Artık staj falan yok!Okulda yok gitmeyeceksin! Herkesi herşeyi unut! Bu evden hatta şu koridordan bile dışarı çıkmak yasak sana!" Duyduğum sözler karşısında daha fazla dayanamadım. Ve ayağı kalkıp bağırdım " Bunu bana yapmaya hakkın yok!" Bana yaklaşıp kolumdan sertçe tuttu "Var!Sen benimsin!Sana istediğimi yaparım!" Bağırarak "Taylor haklıymış sen hayvanın tekisin!" Bu sözlerimin ardından yediğim tokatla yere serildim.Hıçkırıklar içinde ağlarken bana yaklaştı ve saçımdan tutup "Bir daha onun adını ağzına almayacaksın!Yoksa seni de öldürürüm!" Diye bağırdı.Git gide nefes alamamaya başladım.Duvarlar Medhat sanki üzerime geliyordu.Sanki etraf kararıyordu.Başım çok acıdı düştüm galiba.Medhat, o sanırım ilacımı almaya gitti.

Okuyan yorum yapan beğenen herkese çok teşekkür ediyorum.Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.Sizleri seviyorum :)))

Buldum SeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin