Part-51

24K 682 27
                                    

Multimedya Zehra'nın gelinliği...

Aradan tam bir hafta geçmişti.Sonuç mu? Yarın Medhat'le resmi olarak evleniyoruz.Bir hafta ona ettiğim bu teklifle Medhat havalara uçmuştu.O günden beri her gün düğünümüz için elimizden gelen her şeyi yapıyorduk.Gelinliğim dikildi mekan seçildi konuklara daviyetler gönderildi.O kadar heyecanlıydım ki.Bu süreçte Medhat'le bir dakika olsun ayrılmıyorduk.Ben her ne kadar sadelikten yanaysam da Medhat gösterişli bir tören istiyordu.Medhat'in asistanlarıyla sürekli irtibat halindeydik.Hissediyorum herşey harika olacak...

Şuan havaalanında dış hatlar bölümünde heyecanla bekliyordum.Karşımda bana doğru heyecanla koşan kişiye doğru koştum ''Simgeee!!'' Canım arkadaşım benim düğünüm için o kadar yolu tepip buraya gelmişti.Birbirimize sıkıca sarıldık. Daha onunla özlemimi gidermeden arkasından kocaman bavulları zorlukla taşıyan Burak'ı gördüm.Hemen gidip ona da sarıldım.Burak ''Arkadaşından fırsat bulup beni de hatırlaman güzel bir şey Zehra.'' Ona sarılıyken ''Saçmalama.'' Bu sırada Derek gelip Burağın elinden bavulları alıp arabaya doğru ilerledi.İkisinin koluna girip ''Sizi o kadar özledim ki.'' diye heyecanla iç geçirdim.Simge ''Bizde seni bebeğim.Yolculuk boyunca Burak'ın kafasını şişirdim.'' Burak ona ''Ha şişirdiğinde bilincindesin yani.'' Hep beraber gülüp arabaya bindik.

Eve geldiğimiz de onları Bayan Wilson'la tanıştırdım.Odalarını gösterdim.Simge bana merakla ''Zehra, Medhat nerde?'' Ona ''O düğün mekanına son kez bakıp gelecekti.Gelir birazdan.'' dedim.Simge'ye düğünle ilgili herşeyi en ince ayrantısına kadar gösteriyor ve anlatıyordum.Burak ise bezgin bir şekilde elindeki telefonla ilgileniyordu.Akşam yemeği neredeyse hazırdı fakat Medhat ortalıklarda yoktu.Onu aradım.Açar açmaz ''Yoksa son an da vazgeçip kaçtın mı?'' sorguya çektim.Bana ''Dünyanın en güzel gelininin dünyanın en güzel düğünü için hazırlıkları tamamladım.'' dedi. Şımarık bir halde ''Dünyanın en güzel gelini dünyanın en karizmatik damadını heyecanla bekliyor.'' dedim. Bana ''birkaç dakikaya ordayım bitanem.'' dedi. Telefonu kapatıp arkadaşlarımın yanına geçtim.Masaya oturmak üzereyken Medhat geldi ve arkadaşlarımla selamlaşıp masaya oturduk.

Yemekten sonra Simge Serena Ayça ve ben küçük bekarlığa veda partim için Hill'de toplandık.Müzik içkiler ortam herşey süperdi.Serena ''Yarın evleniyorsun kızım.'' dedi heyecanla. Ona ''Sanki rüya gibi sanki gerçek değilmiş gibi.'' dedim. Simge elimi tutup güven verici bakışıyla ''Herşey gerçek canım.Herşey çok güzel olacak.'' dedi. Gülümsedim.

Gece boyunca dans edip içtik.Karşıda bizi izleyen Derek olduğu için sorun falan da çıkmadı.Eminim Medhat şuan benim gecede kaç kez nefes alıp verdiğimi bile biliyordur.Gece böyle devam ederken tuvalete gittim.İçeri girer girmez konuşan iki kızda sustu.Göz göze geldiğimiz için zoraki gülümseyip tuvalete girdim.Girer girmez kızlardan biri fısıltıyla konuşmaya devam etti ''Bul zengin adamı hemen evlenecek tabi.Bir arkadaşım onunla aynı okuldaydı okula sürekli adamın korumaları falan gelip gidiyormuş.Bence adam evlenmeyi düşünmüyordu ama bir kaza geçirdiler ya heralde vicdan yaptı.Ee kızda işini biliyorsa demek ki...'' Sinirle tuvaletten çıkıp kızın üzerine yürüdüm ''Tanımadığınız birinin  arkasından hiçbir şey bilmeden nasıl böyle tuvalet köşelerinde dedikodu yapacak kadar sürtük  olabiliyorsunuz?'' diye konuştum.Yanındaki sarışın kollarını göğsünde birleştirip ''Yalan mı güzelim? Kapak atmadın mı adama?'' Ağzım şaşkınlıkla açıldı ''Bana bak küçük sürtük benim hakkım böyle konuşamazsın!'' İkisi birden ''Konuşursak ne olur?'' deyince kendimi tutamayıp sarışının saçına yapıştım.Bu sırada esmer olan bizi ayırmaya çalışırken  tırnaklarını kollarıma geçirmişti bile.Kızın kafasını peçeteliğe bir kaç kez vurdurdum.Diğer yandan da esmer olana tekme atıyordum.Tekme atarken topuklu ayakkabım ayağımdan fırlayıp bir kenara savruldu.Bu sırada tuvaletin kapısı aniden açılınca hepimiz olduğumuz yerde kaldık.Derek beni o halde görür görmez.Yanıma gelip beni kızlardan kurtardı.Ayakkabımı alıp girmeye çalışırken Derek beni dışarı çıkarmaya çalışıyordu.Bir yandan da bana laf atan kızların üzerine yürümeye çalışıyordu.Böyle tuvaletin kapısından çıkarken aniden yüzümde patlayan flaşla şoka uğradım.İki gazetecei resmimi çekip hemen oradan uzaklaştı.Derek onların arkasından giderken bende ayakkabımı giyip onların peşinden gitmeye çalıştım.

Buldum SeniWhere stories live. Discover now