Visko pradžia.

7.6K 250 4
                                    

"Cassidy yra maža, išpuikus kalė. Jai rūpi tik pinigai ir brangūs daiktai. Ji neturi jokių vertybių, jos visas gyvenimas susideda iš tuštybių. Šitą moterį aš turėsiu vesti, bažnyčioje prisiekti jai visus tuos kvailus dalykus, šypsotis prieš kameras ir vaidinti, kad myliu. Nekenčiu tokių moterų visa savo širdimi."-Kailas Chaiseris

Kailas Chaiseris yra Amerikos, „JpMorgan Chase & Co" ,greičiausiai augančio banko generalinis direktorius, būdamas vos 27 jis perėmė valdymą ir prikėlė šį banką iš numirusių. Jis puikuojasi ant įvairiausių žurnalų viršelių su vis skambesnėmis antraštėmis „Karščiausias bilijonierius" „Sėkmingiausias vyras Amerikoje" „Svajonių jaunikis" ir dar šimtai kitų. Jis nuolat matomas su gražiomis blondinėmis, ilgakojais modeliais ir sėkmingomis aktorėmis, bet deja turi vesti moterį kuri kaip atrodo, jo visai netraukia.

 25-erių metų Cassidy, visiškai paprasta mergina, gimusi atrodo ne toje šeimoje. Turtai ir pinigai jai galvos neapsuko, jai nerūpėjo tie blizgantys deimantai ir milijonus kainuojančios mašinos. Ji labiau už viską vertino šeimą, draugus ir jausmus. Iš kitos pusės, jos tėvai buvo tikri pinigų vergai. Nikolai ir Ričardui priklausė „Wells fargo" bankas, kuris gyvavo jau daugiau nei šimtą metų. Pinigų šeimai tikrai netrūko, Cass ir jos sesė buvo puikiai aprūpintos, bet per pastaruosius metus namuose įvyko labai daug pokyčių. Jų tėtis, Ričardas, to net nesuprasdamas panardino šeimą į skolas. Banke buvo beprotnamis, darbuotojai išeidinėjo iš darbo dėl nesumokėtų algų, tėtis nesirūpindamas ir toliau priiminėjo kvailus sprendimus. Visi manė, kad jis tai daro tyčia... Juk koks pilno proto žmogus per metus sugriaus savo pastatytą pinigų pilį? Visi žurnalai linksniavo jų šeimos vardą su vis bjauresnėmis antraštėmis „Nuo 100 iki 0" „100 priežasčių kodėl nenorite būti kaip Fleikerių šeima" „Kaip bilijonierius tapo varguoliu". Tiesa ta, kad manęs tai visai neveikė, kaip tik džiaugiausi, kad gal pagaliau būsim normali šeima, bet oh aš klydau. Tėčiui diagnozavo vėžį. Ar tai buvo jo neteisingų sprendimų kaltininkas? Greičiausiai ne, bet šeimai buvo patogiau kaltinti ligą, o ne jį. Žinoma, mes buvom prasiskolinę, tad teko ieškoti kito pinigų šaltinio, kad galėtume sumokėti už vaistus. Už uždarytą banką su milijoninėmis skolomis pinigų gautų mažai, kas jiems beliko? Ogi ištekinti mane už kažkokio vyro. Turėjau pasirinkimą. Arba leisti tėčiui numirti, arba ištekėti už milijonieriaus. Žinoma pasirinkau tėtį.

Taigi prieš jūsų akis naujai iškepta istorija. Tikiuosi patiks taip, kaip man patinka ją rašyti. Atiduosiu visas savo jėgas ir laisvą laiką!!! Lauksiu vote ir nuomonių :))))

Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now