Žmonos pareigos

4.9K 173 3
                                    

    Išgėrusi kavą nuėjau ruoštis dienai, sumaniau užsukti pas Kailą. Padaryti "staigmeną".
Greitai palindau po dušu ir apsirengiau. Plaukai dar neatrodė tragiškai, tad palikau palaidus. Šiandien jaučiausi savimi pasitikinti, tad būtinai reikės apsivilkti kažką, kas patrauks dėmesį. Pavyzdžiui pieštuko stiliaus sijoną ir mažai vaizduotei paliekantį bodį. Na, tikiuosi krūtinė neišskris ir nesugadins mano tokios puikios nuotaikos. Lauke pūtė stiprokas vėjas, bet neturėjau nieko tinkančio prie mano aprangos, tad pamaniau, kad nenumirsiu. Tikrai nežadu slėpti po šiltu megztiniu, savo iškilumų... Na, kad jau šitiek stengiuosi, tikiuosi sulaukti nors kokios Kailo reakcijos. Nuėjau į virtuvė ir paklausiau Monikos kur galima rasti vairuotoją. Ji iš kart atsakė, kad jis lauke, ketina važiuoti pas Kailą, nes šis paliko telefoną namuose. Išskubėjau iš namų, dabar turiu priežastį dėl kurios ten važiuoju.
-Labas rytas, panele.-įsmeigęs akis į manąsias jis pasisveikino. Šiek tiek susigėdinau, mačiau kiek pastangų deda į tai, kad jo akys nenuklystų.
-Girdėjau Kailas paliko telefoną. Kaip tik man reikia pas jį į ofisą, tad jei jūs mane nuvešit aš jam jį atiduosiu.-prikandau lūpą ir atsirėmiau į mašiną
-Žinoma, bus taip kaip norite jūs.-jis ištiesė ranką su telefonu, aš jį paėmiau ir įsėdau į šiltą mašiną. Mačiau, kad lauke šiek tiek aptemo. Tikriausiai lis, kas labai nebūdinga Amerikai. Vairuotojas pradėjo važiuoti, o aš pajaučiau kylantį spaudimą. Kas man pasidarė? O kas jei jis bus tokios pačios nuotaikos kaip vakar? Aprėks mane, išvadins įvairiais žodžiais? Atrodau kaip paleistuvė.
Netrukus vairuotojas sustojo prie banko ir aš išlipau. Rankoje laikiau Kailo telefoną ir neužtikrintai žengiau link įėjimo. Jaučiau visų žvilgsnius, na dauguma buvo vyrai. Man nepatiko, absoliučiai. Įžengiau į pastatą ir iš kart nuėjau prie liftų. Mano laimei jis atsidarė ir buvo tuščias. Visi darbuotojai jau buvo pakilę į savo aukštus, o iki pietų pertraukos dar buvo kelios valandos. Giliai kvėpavau ir įsivaizdavau visas galimas situacijas, kelis kartus spėjau apsigalvoti, bet... Kažkas mane laikė. Tikriausiai tai mažas velniukas manyje, kuris norėjo, kad Kailas manęs trokštų. Norėtų matyti mane nuogą ir prašytų, kad neišeičiau. Liftas sustojo ir prasivėrė. Buvau šiame aukšte pirmą kartą, tad apsidairiau ir pamačiau merginą sėdinčią priešais mane.
-Sveiki, kur galėčiau rasti Kailą?-švelniai nusišypsojau
-Turite omenyje poną Chaiserį?-pataisė manė, žavi brunetė.
-Taip, žinoma.-linktelėjau
-Tuomet pasukite į kairę ir eikite iki galo, jus pasitiks jo asistentė.

    Asistentė. Žinoma. Tikriausiai per savo trumpas pertraukėles jie laiką leidžia jo kabinete. Pavydas? Po velniais ne. Tai tik mintis šmėstelėjusi galvoje.
Priėjusi jo asistentę pajaučiau nejaukų žvilgsnį. Va čia tai pavydas. Pasijaučiau geriau žinodama, kad keliu jai konkurenciją.
-Laba diena. Ponas Chaiseris neturi jokių susitikimų iki 15 valandos.-saldžiu balseliu prakalbo ji. Jos tonas buvo pašiepiantis, tikriausiai laiko mane viena iš jo prostitučių.
-Manau laiko man jis atras.-plačiai nusišypsojau ir iš vazos, stovinčios ant jos stalo išsitraukiau čiulpinuką.
-Gal galėtumėte prisistatyti? Praneščiau jam, bet kaip ir sakiau, jis nieko nelaukia.-trūktelėjo pečiais ji.
-Aš jo žmona.-išsipakavau saldainį ir įsidėjau į burną. Pajaučiau pergalės skonį. Nelaukiau jos atsakymo tiesiog nuėjau link jo kabineto. Pabeldžiau į duris ir įėjau. Mūsų akys susitiko, bet neilgam. Jis nužvelgė mano kūną ir pravėrė savo nuostabiąsias lūpas. Pajaučiau karštį pereinantį per kūną ir keistą kutenimą pilve. Priėjau prie jo su šypsena veide ir atsisėdau ant stalo priešais jį.
-Atvežiau telefoną.-vis dar su šypsena veide stebėjau jį ir supratusi, kad telefonas jam dabar visiškai nerūpi, padėjau jį ant stalo šalia savęs. Kailo akys vaikščiojo mano kūnu ir aš pajaučiau pergalę. Nebuvo jokio klausimo, kad jis manęs norėjo. Staiga pasigirdo lietaus barbenimas į langą ir aš nusekiau akis į jį. Mano pečiai atsipalaidavo ir aš iškvėpiau visą orą, lietus mane keistai nuramino. Perbraukiau ranka per Kailo plaukus ir mūsų akys susitiko. Norėjau jo dabar. Tų rankų, lūpų ir kūno ant manęs, bet negalėjau. Tai visiškai sujauktų mano mintis. Ar tai ką jaučiu yra pyktis, meilė, aistra, laimė? Negi tik aš viena taip kenčiu..



Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now