Meilė.

4K 155 0
                                    

Tėvų namai pilni tauškesio ir juoko. Tėtis bandė elgtis įprastai, bet aš, kaip jo dukra, mačiau, kad tai tik kaukė. Chemoterapija ir stiprūs vaistai jį visai nualino. Vargšo vyro paakiai buvo pajuodę, plaukai nuo galvos pradėję slinkti. Kad ir kaip jis bandė įsijungti į pokalbį, jo mintys buvo kitur. Skausmas kurį jaučiau žiūrint į tėtį, buvo neapsakomas. Norėjau padaryti viską, kad tik jam pagerėtų ir jis išgytų. Nebejaučiau jokio pykčio dėl to, kad jis privertė mane ištekėti už Kailo. Padaryčiau tai dar šimtą kartų, jei tai reikštų, kad išgelbėsiu vieną iš brangiausių žmonių savo pasaulyje. Kovojau su savimi, kad nepravirkčiau, nenoriu sugadinti šeimai nuotaikos. Mano sesė Alex pagaliau padėjo telefoną į šalį ir įsijungė į pokalbį. Mama sedėjo ant sofos ir plačiai šypsodamasi kalbėjo. Ji atrodė tokia laiminga turėdama visą šeimą šalia savęs, netgi Kailą. Jis sedėjo šalia manęs ir laikė mano ranką. Nors ir buvo pavargęs po ilgos darbo dienos, to neparodė. Už poros minučių pasirodė ir Kailo tėvai nešini kelių vyno butelių. Likusią vakaro dalį, mes jaukiai sedėjom svetainėje ir džiaugėmės, kad turime vienas kitą.

12 valandą grįžome namo. Mano nuovargis buvo pasiekęs aukščiausią lygį, vos laikiau atmerktas akis. Užlipome laiptais į viršų ir abu su Kailu nuėjome į vieną kambarį. Manau mes jau esame toje santykių dalyje, kai abu galime dalintis viena lova. 

-Cass.-priėjo prie manęs Kailas.

-Taip.-šyptelėjau ir toliau valiau makiažą nuo veido, priešais veidrodį.

-Rytoj aš išvykstu dviem savaitėm į komandiruotę.-sušnabdžėjo jis ir pabučiavo mano apnuogintą petį. Sekundei sustojau ir pajaučiau nusivylimą. Mums sekėsi taip puikiai, o dabar jis turi išvykti. Aš taip prie jo prisirišau...

-Nesąžininga..-patempiau lūpą ir išmečiau purvinas veido servetėles. Atsisukau į Kailo pusę ir apsikabinau jį.

-Žinau, tai buvo visai neplanuota. Aš tikrai nenoriu niekur važiuoti, bet privalau.-atsiduso jis ir stipriau mane suspaudė.-Žinai... Kai grįšiu mes praleisim kelias dienas kartu. Atsiimsim už prarastas savaites ir prižadu tau atsilyginsiu.-šyptelėjo ir pakštelėjo man į lūpas. Per kūną persirito šimtai šiurpuliukų ir aš nusišypsojau. Niekaip negalėjau ant jo pykti. 

**

Per tas dvi savaites kol Kailas buvo išvykęs aš dienas praleidau arba su Rose, kuri kaip pasirodo yra nuostabi mergina, arba su sese, Alex.

Rose dirba didelėje mados firmoje, kaip dizainerė. Ji absoliučiai dievina savo darba ir yra dėl jo pametusi galvą. Mes dažnai susitikdavome jos namuose, kuriuose visi kambariai buvo prikrauti rūbų. Taip, mano rūbų spinta lūžta nuo įvairių suknelių ir sijonų, nes galbūt aš kas kart pas ją užėjus kažką nugvelbiu. Kita mūsų dažna susitikimo vieta yra kavinukė netoli jos darbo. Pamilau ją iš kart pamačiusi. Tas nuostabus pyragėlių kvapas ir vienintelės tokios skanios arbatos visame mieste. Viduje vyrauja tamsios spalvos ir geltonai šviečiančios lemputės. Mes abi turime savo nuolatinį staliuką kavinės gale, kur abi susitinkam per jos pietų pertraukėlę.

Šiandien kaip ir anomis dienomis užsukau į kavinę kai laikrodis mušė 2 valandą dienos. Rose jau laukė manęs, rankose laikydama "VOGUE" madų žurnalą.

-Sveika!-priėjusi tariau ir palaukusi kol ji atsistos, apsikabinau.

-Oho, kokia šiandien tu laiminga.-prikando lūpą.-Ar tai turi kažką bendro su tuo, kad Kailas šiandien grįžta namo ir tu visą naktį bei rytą dėjuosi jo vardą?-pakraipiusi pečius krito atgal į savo kėdę ir plačiai nusišypsojo

-Taip, aš laiminga būtent dėl to.-praleidusi jos gėdingą išsireiškimą atsisėdau priešais ją.-O kada tu paskutinį kartą dėjavai kažkieno vardą?-paėmusi į rankas meniu, apsimečiau, kad įnirtingai jį skaitau.

-Kada norėjau.-papūtė lūpas.-Man nereikia vyro, kad būčiau laiminga. Esu sėkminga, turtinga ir valdinga. Vyras viską tik iš manęs atimtų.-tvirtai atsakė ir privertė mane sukrizenti

-Žinoma.-nusišypsojau ir linktelėjau. Jos veidas įsitempė ir rankos susiformavo į kumščius. Žinojau, kad ją labiausiai erzina, kai leidžiu jai laimėti.

-Ah tu manim netiki?-išpūtė akis Rose

-Tikėčiau, jei nevarvintum seilės kas kart praėjus gražiam vyrui.-pagaliau išsirinkusi kokio pyrago norėčiau, padėjau meniu ant stalo.

-Tu negali to įrodyti.-sukryžiavo rankas ir iš visų jėgų stengėsi nenusišypsoti.

-Nagi, einam užsisakyti valgyt.-mostelėjau ranka ir abi su Rose atsistojome nuo kėdžių.

**

Namo grįžau apie ketvirtą ir prie durų pamačiau lagaminus. Mano veide atsirado didžiulė šypsena, o širdis pradėjo plakti smarkiau. Įprasti reiškiniai kai Kailas būna šalia manęs. Aplėkiau visus namus kai galiausiai jį radau darbo kambaryje. Pamatęs mane jis plačiai nusišypsojo ir stipriai mane apsikabino. Jaučiau, kad iš laimės galėčiau pravirkti arba padaryti kokią kvailystę. Nors mes ir kalbėjomės kiek vieną dieną telefonų, tai nebuvo tas pats kaip jausmas kai esi arti jo. Apdalinau jį bučiniais ir niekaip negalėjau atsiplėšti. Buvau laimingiausia mergina pasaulyje, išskyrus... Išskyrus kelias minutes. Kai nuo jo atsitraukiau pastebėjau, kad jis nemūvi žiedo. Mintyse sugalvojau milijonus skirtingų situacijų kurios visos jį pateisino, bet kažkas viduje man neleido nurimti. 

-Šiandien ir rytoj aš esu visas tavo... Galbūt ir dar vieną dieną po rytojaus. Aš tavęs nežmoniškai pasiilgau.-kalbėjo žiūrėdamas man į akis ir glostė mano plaukus. Jo žodžiai ir prisilietimai privertė pamiršti kaltinimus ir tie sugalvoti pateisinimai, virto kuo realiausia realybe. Jis niekaip negalėjo manęs išduoti, juk taip pasiilgo. Argi ne...?

**

Ramiai pavakarieniavę užlipome į miegamąjį kur aistringai pradėjome bučiuotis. Aš buvau pasiilgusi jo kūno, bučinių, prisilietimų, tad viskas ką jis man dabar darė buvo lyg sapnas. Kartais mano mintys pragiedrėdavo ir aš prisimindavau, kad jis galbūt mane išdavė. Jis nežinojo, kad tik tas žodis "galbūt" laikė mane nuo visiško sudužimo. Ir galų gale, tai tik žiedas. Aš per daug viską permastau. Nors kai mylėjomės jis baigė kaip ir įprastai per 15 minučių. Ne kartą esu girdėjusi, kad vyras ilgai neturėjęs lytinių santykių, euforiją pasiekia kur kas greičiau... Eh. Tai tik dar vieni melagingi straipsniai, o aš pati esu per daug nepatyrusi, kad tai žinočiau.

-Aš niekada negalvojau, kad taip tave pamilsiu..-gulėdamas šalia manęs tarė Kailas ir švelniai pirštais perbėgo per mano odą.

-O aš niekada negalvojau, kad buvimas šalia tavęs man kels tokią laimę.-nusišypsojau ir prisiglaudžiau prie Kailo krūtinės. 

-Myliu tave..-tyliai tarė jis

-Ir aš tave.-užsimerkiau ir nusišypsojau. Jis mane myli. Man to užtenka, kad tikėčiau jo lojalumu.


Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now