Ką tu su manim darai...

3.9K 162 0
                                    

Ėjau miesto centru ir džiaugiausi nuostabiu oru. Vėjas lengvai kilnojo mano plaukus ir karts nuo karto pakeldavo suknelės apačią. Po šiandienos ryto įvykių norėjau pabūti viena ir ramiai praleisti laiką. Aš pastebėjau, kad jei dienos pradžia prasidėjo blogai, tai ir likusi diena praeis ne ką geriau. Nors su Saimonu kaip ir išsiaiškinom santykius, aš vistiek nesijaučiau šimtu procentų užtikrinta. Mano mintis nutraukė telefono skambutis. Atsidariau rankinuką ir iš jo apačios išsitraukiau prietaisą kurio ekranas ryškiai švietė. Prieš atsiliepdama pastebėjau, kad skambina Kailas.

-Klausau.-švelniai tariau ir vėl pradėjau eiti gatve

-Sveika, Cass. Atvažiuok iki mano ofiso, keli laikraščiai paprašė, kad tu duotum intervių. Juk žinai... Žmonėms reikia tų saldžių žodelių, kad patikėtų mūsų santykių tikrumu. Kiek girdėjau mums ne kaip sekasi.-švelniai nusijuokė jis ir iš kart sušildė mano kūną

-Žinoma, greitai būsiu.-šyptelėjau pati sau ir telefoną įsidėjau atgal į rankinuką. Kol nueisiu iki ofiso, reikia sugalvoti kuo daugiau skambių frazių ir žodžio "myliu" sinonimų. Manau jų man prireiks.

Praėjus 15 minučių, aš jau kilau liftu į Kailo ofisą. Širdis plakė įprastu ritmu, o galvoje virė daugybė minčių. Kai mokiausi mokykloje, labiausiai mylėjau literatūrą. Dievinau rašyti meilės romanus, tad ir šį interviu prilyginu kaip dar vienai istorijai. Juk praktiškai aš viską išsigalvosiu ir sakysiu tai ką nori girdėti žurnalistai. Lifo durys atsidarė ir mane pasitiko Kailas. Jo plati šypsena, kūnas, veidas ir net stovėsena privertė prarasti amą. Šį vyrą matau kasdien, bet jis kas kart priverčia mane vėl ir vėl jį įsimylėti... Na meilė dar per stiprus žodis, bet be abejonių aš jaučiu jam simpatiją. Labai stiprią ir užimančią kvapą.

Įsikibau į jo ranką visai negalvodama apie nieką aplinkui. Kailas nepasimetė ir sunėrė mūsų pirštus, taip paskleisdamas savo šilumą per mano kūną.

-Štai ten tavęs laukia žurnalistai.-jis laisva ranka mostelėjo į stiklinį kabinetą kur laukė vienas fotografas ir kelios moterys.

-Gerai.-tvirtai linktelėjau ir šyptelėjau. Jau ruošiausi eiti ir užbaigti viską kaip galima greičiau, bet Kailas nepaleido mano rankos.

-Kai pabaigsi, užsuk į mano kabinetą.-jis tyliai sušnabdždėjo man į ausį taip priversdamas mano skruostus nusidažyti ryškia rausva spalva. Kailas paleido mano ranką ir aš nuskubėjau link kabineto kur jau manęs laukia, nenorėjau parodyti Kailui kaip susigėdau, vien nuo minties, kad mes vėl pasimylėsim. 

Žurnalistės manęs paklausė apie 50 klausimų, o fotografas mosikavosi savo aparatu man prieš nosį, neleisdamas susikaupti. Jaučiau kaip energija palieka kūną, o burna buvo tokia pat išdžiuvusi kaip ir sacharos dykuma. Negi taip sunku buvo parūpinti vandens buteliukų? Negi jie mano, kad man yra įprasta kalbėti 2 valandas be sustojimo? Visa suerzinta pakilau nuo kėdės ir išlaužusi paskutinę šypseną išlydėjau svečius. Vienintelis noras kurį turėjau tai buvo Kailo šiltas apsikabinimas. Man net nereikia to vandens.

Įėjau į jo kabinetą prieš tai sulaukusi pikto jo asistentės žvilgsnio. Tikriausiai jai nepatiko ta mintis, kad aš čia trainiojuosi ir neleidžiu jai pasireikšti ir įlįsti į Kailo sėdynę, be muilo. 

Mano nuostabusis vyras sedėjo prie darbo stalo, susimąstęs ir suraukęs antakius. Jis pakėlė akis kai aš atėjau ir vėl paniro į darbą. "Jeigu jis mane išvarys, daugiau niekada gyvenime nematys manęs nuogos." Galvoje šmėstelėjo mintis. 

Rankinuką padėjau ant kėdės priešais jo stalą. Ir lėtai apėjau jo kabinetą galvodama planą kaip atitraukti jo dėmesį. Ah, nuo kada aš tokia pamišusi dėl jo artumo? Atsimenu, prieš susituokiant su Kailu, man į galvą net nešmėstelėdavo mintis apie mylėjimąsi. 

Lėtai nuėjau už Kailo nugaros ir padėjau rankas jam ant pečių.

-Cass, palauk, aš dabar užsiėmęs.-sumurmėjo sau po nosimi, bet man nerūpėjo. Aš toliau glosčiau jo pečius ir pirštais bėgiojau po jo kaklo linkius. Jo švarkas gulėjo ant kėdės atlošų, tad situacija buvo man palengvinta. Pasilenkusi pabučiavau jo kaklą ir jo žadinkaulio liniją. Pastebėjau kaip jis visas įsitempia ir padeda tušinuką į šalį. Aš pergalingai nusišypsojau ir atsukau jo kėdę į save. Kailo veide nebesimatė jokio rūpesčio ir susierzinimo, dabar jis tik norėjo manęs ir tai buvo geriausias jausmas pasaulyje. Aš greitai atsegiau jo marškinius ir pasimėgaudama grožėjausi jo tobulu kūnu. Nieko nelaukęs Kailas atsisegė kelnes ir paėmęs man už kojų, užsitempė ant savęs. Nepykau, kad jis skuba. Žinojau, kad tai jis turėtų pykti dėl to, kad visai jo neklausiau ir neleidau dirbti. Nebuvo laiko nusiimti suknelės, tad ją tiesiog pakėliau aukščiau. Nebegalėjau laukti nei kiek ilgiau ir leidau jam įeiti visu gyliu ir visa jėga. Pats geriausias jausmas pasaulyje kuris vedė mane iš proto. Kailas, mano vyras! Darė beprotiškus dalykus nuo kurių aš tiesiogine ta žodžio prasme, lydžiausi.

Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now