Šiurpuliukus keliantis prisilietimas

4.7K 277 7
                                    

Jis nieko nedarė, tik stebėjo mane ir laukė. Abu nebuvom tikri tuo kas vyksta. Jo ranka atsidūrė man ant kojos ir slydo vis aukščiau. Giliai įkvėpiau ir įsitempiau, kokios bus to pasekmės man neberūpėjo.
-Nuostabiai atrodai, bet daugiau taip nesirenk. Tik ne čia. Ir niekur kur tave matys kiti. Tu mažai palieki vaizduotei.-apsilaižė lūpas ir vienu greitu mostu pasisodino mane ant savo kelių.
-Ar tai pavydas?-nesusilaikiusi nusišypsojau
-Ar yra blogai pavydėti savo žmonos?-paskutinį žodį jis ištarė labai aiškiai ir garsiai. Šiurpuliukai perėjo per stuburą.
-Nežinau.-trūktelėjau pečiais ir atsitraukiau.-Paliksiu tave dirbti, įsiveržiau čia nepranešusi.-prikandau lūpą ir šį kartą sustabdžiau šypseną. Žinojau kokią įtaką jam padariau.
-Tu negali taip elgtis.-Kailas suurzgė ir sulaikė mane paimdamas už kojų.-Negali ateit, sujaudint ir išeit. Kaip aš dirbsiu jei niekaip iš galvos neišmesiu tavęs?-jis pasilenkė prie mano kaklo ir ramiai jį pabučiavo prieš tai giliai įkvėpdamas mano aromato. Mano oda vėl pašiurpo ir dabar tikrai nesiruošiau atsitraukti, net jei tai ir bus klaida. Leidau bučiuojama ir mėgavausi jo lūpomis. Jo rankos glamonėjo mano kojas, klubus, liemenį, krūtinę. Mano kojos buvo apsižergusios jo kojas, tad sijonas buvo pakilęs aukščiau. Jis buvo visai nepatogus, tad atsisegiau ir nusikračiau juo. Likau tik su apatiniais ir bodžiu. Kailo akys užsidegė ir jis tyliai suaimanavo. Dabar jo rankos ilsėjosi ant mano užpakaliuko ir jį spustelėjo. Pradėjau atseginėti Kailo kelnes ir jo veide atsirado šypsena. Nuslydau jo keliais ir atsiklaupiau ant kelių, nenutraukdama akių kontakto. Išlaisvinau jo jau kietą draugužį ir plačiai nusišypsojau, liežuviu paliečiau jo galvutę. Kailas visiškai atsipalaidavo ir sukrito kėdėje. Jo akys užsimerkė kol aš darbavausi burna. Norėjau, kad jis niekad nepamirštų šios dienos. Norėjau būti jo geriausia ir nuo šiol vienintelė. Atsitraukiau pajautusi, kad Kailas tuoj baigs, norėjau ir pati pajausti malonumą. Jis lyg atsigavęs pasimuistė ir nusiėmė švarką. Pasisodino mane ant kelių ir vienu kartu įėjo į mane visu gyliu. Mano kūnas atsipalaidavo kai pajaučiau nuostabiai malonų jausmą.
-O taip...-tyliai ištariau ir ritmingai judėjau kol jo rankos buvo ant mano liemens. Mūsų akys susitiko ir aš neatsispyrusi jį pabučiavau. Tai nebuvo švelnus bučinys. Ne, jis buvo pilnas aistros ir užsidegimo. Pravėriau savo lūpas plačiau ir įsileidau jo liežuvį. Jis buvo geriausias mano turėtas vyras. Šiuo metu nesigailėjau nei vienos sekundės, kad už jo ištekėjau. Dievinau jį ir jo kūną. Paskutinės kelios sekundės buvo dieviškos. Per mano kūną perėjo malonumo banga kuri lyg elektra mane nukratė. Jis buvo 2 vyras mano gyvenime kurį prisileidau taip arti ir iš tiesų nežinau kodėl taip padariau. Mūsų kaktos buvo suglaustos kol abu bandėme atgauti kvapą ir jėgas. Praėjus kelioms sekundėms jis nusišypsojo ir įsisiurbė į mano lūpas. Jo pirštai žaidė su mano natūraliomis garbanomis ir kėlė šiurpuliukus. Po penkių minučių mano širdis nurimo ir aš apsirengiau. Negalėjau daugiau čia likti, jam reikia dirbti, o man neprarasti sveiko proto. Čia nebuvo jokio veidrodžio, tad teko naudotis lango atspindžiu. Nenorėjau išsiduoti, kad ką tik patyriau patį geriausią seksą gyvenime, bet būtent taip ir atrodžiau. Paburkusios, raudonos lūpos. Suvelti plaukai. Kelios žymės ant kaklo ir virpančios kojos. Staiga pajaučiau šilumą apgaubiančią pečius. Tai buvo Kailo švarkas.
-Net nebandyk prieštaraut.-sušnabždėjo man į ausį ir apglėbė mane juo, paslėpdamas iškilumus . Negalėjau nuslėpti savo laimės, bet ir nesistengiau, šypsena buvo tokia plati, kad net skaudėjo žandus. Atsisukau į jį ir pakštelėjusi į lūpas sukausi eiti.
-Aš tave parvešiu namo, vis tiek darbo dabar neturiu.-sulaikęs mane už rankos pasakė ir pasiėmė nuo stalo raktelius. Aš neprieštaravau. Man patiko jo draugija.

//

Paspauskit VOTE, jei patinka tokio tipo dalys. Žinau, kad kai kuriems tokios dalys šlykščios :D Leiskit žinot, ar norit dar :))

Ta kurios nekentiOnde histórias criam vida. Descubra agora