Ilgai ir laimingai

5.3K 229 20
                                    

Kailo ir Cassidy istorija prasidėjo jau gana senai. Dar tada kai jaunam veslininkui, žavi mergina buvo tik verslo dalis. Jų santuoka jam buvo darbas, o meilė tarp jų neegzistavo. Kailui nei kart į galvą nešmėstelėjo mintis, kad tarp jų iš tiesų įsiplieks meilė ir, kad jų likimas bus toks žiaurus.
Šie du jauni žmonės iškentė daug. Perėjo per šiltą ir šaltą. Išsiskyrė, bet galiausiai vis tiek rado kelią atgal. Manė, kad daugiau vienas kito nebepamatys, bet vistiek susitikdavo.
Vienintelis dalykas kuris iš tiesų jiems abiems padėjo, tai meilė. Jei ne ji, jie dabar nebūtų šalia vienas kito. Nesidžiaugtų kiek viena minute praleista kartu ir nevertintų to ką turi. Ta nepaliaujama kova kuria abu kovojo nuvedė juos link pergalės. O ta pergalė ir buvo - jų meilė.
Jie abu turėjo daug ką prarasti, kad galėtų būti kartu. Daug ką susivokti ir išmokti.
Šiandien Kailas ir Cassidy vis dar kartu. Abu įpusėję savo trisdešimtmečius jie gyvena tyliame ir ramiame San Francisko rajone. Šalia gyvenantys kaimynai greitai patapo jų geriausiais draugais. Kasrytą geriama karšta bei kvapni kava, šeštadienio vakarais draugiški pasibūvimai ir mergaitiški pasiplepėjimai. Aplink namus laksto jų vakai. Pirmasis gimė berniukas - Nojus, o antroji mergytė - Ellie. Jiems pasisekė, kad šalia jų gyvena dar daug vaikučių su kuriais vaikai ir leidžia savo dienas.
Gyvenimas atrodo negalėtų būti dar geresnis. Mylinti šeima, sveiki vaikai ir saugi ateitis. Kiek vieno žmogaus svajonė.
Jų istorija šiandien pasibaigia. Ramus gyvenimas kurio jie taip norėjo - gautas. Viskas kas jų gyvenime buvo įdomiausia - papasakota.
Dabar laikas eiti ieškoti kitų išskirtinių žmonių ir išklausyti jų istorijų, kad vėliau galėčiau viską užrašyti.
Prižadu, ilgai laukti nereiks. Pasaulis pilnas meilės istorijų.
—————————
Ačiū tiems kas skaitė nuo pačios pradžios ir kasdien laukė naujų dalių! Taip pat dėkoju ir tiems kurie prisijungė kiek vėliau 💕
Nuoširdžiai tikiuosi, kad jums patiko ir nesigailit praleisto laiko ☺️
Papsauskit "follow" nuėję į mano wattpad anketą, jei norite pirmi pamatyti, kada bus pradėja mano nauja 3 istorija 💋

Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now