Rose apsilankymas

4.1K 165 0
                                    

Ryte prabudau jausdama sunkią ranką ant savo jusomens. Iš pradžių pasimečiau, bet tada prisiminiau, kad naktį praleidau su Kailu. Jis vis dar giliai miegojo, nenorėdama jo prižadinti lėtai išlipau iš lovos ir nutipenau iš kambario. Buvau tokia išsiblaškiusi, kad net nepastebėjau, jog stoviu vien tik su apatiniais. Nenorėdama prižadinti Kailo nuėjau į jo kambarį ir pasėmiau paprastą baltą maikutę, kuri man buvo labiau kaip tunika. Nusileidau šaltais laiptais į apačią, kai mane sustabdė durų skambutis. Nebuvau tikra kiek valandų buvo, bet tikrai žinojau, kad tai ne tinkamas laikas svečiams. Nerūpestingai atplėšiau lauko duris ir sustingau pamačiusi Rose.

-Nesakyk, kad Kailas vėl tave pakvietė.-išpūčiau akis ir pajaučiau kaip širdis pradėjo plakti stipriau.

-Ne. Jis nekvietė.-ji švelniai nusišypsojo, bet manęs jos teiginys nenuramino, nes aš irgi jos nekviečiau, o štai ji čia, stovi prie durų slenksčio.

-Tuomet....-pakėliau antakį ir daviau jei progą paaiškinti ką ji čia veikia

-Ah.. Ar galiu užeiti? Paparacai atsekė mane iki tavo namų ir netrukus jie atvažiavę pradės rėkauti.-ji prikando lūpą ir žvilgtelėjo atgal. Nors ir labai nenorėjau jos įsileisti, bet privalėjau. Visų pirma man buvo įdomu ko ji gali norėti, o visų antra aš dar turėjau šiek tiek žmogiškumo. Pasitraukiau nuo durų ir Rose įėjo į vidų. Šiandien ji atrodė kur kas paprasčiau negu vakar. Juodi, aptempti džinsai ir pilkas megztas megztinis. Plaukai surišti į uodega ir nuogas, makiažo nepaliestas veidas. Mes nuėjome į svetainę ir aš apsisupusi pledu susirangiau ant sofos. Mačiau iš Rose judesių ir veido mimikų, kad ji jaudinosi ir jai buvo labai nepatogu. Net neįsivaizdavau apie ką kalbėsimės, bet aš buvau rami. 

-Pradėsiu nuo to, kad aš atsiprašau.-ji ištarė ir pažvelgė man į akis. Rankų pirštais jis žaidė su megztinio apačia.-Elgiausi kaip kekšė ir man visai nerūpėjo ką darau ir kaip elgiuosi. Su Kailu mes susipažinome klube ar bare... Tiksliai nepamenu. Buvau ką tik išsiskyrusi ir girta, pakišau jam savo telefono numerį. Tada jis dar nebuvo vedęs ir apie tai net neužsiminė, tad nemaniau, kad darau kažką blogo. Kitą dieną jis man paskabino ir paprašė, kad atvažiuočiau. Taip, pripažystu, žinojau, kad jis vedė tave. Manau visi žinojo po to kai visi laikraščiai ir interneto svetainės apie tai pradėjo rašyti.-ji sukikeno ir tai privertė mane šyptelėti.-Kadangi pati buvau nelaiminga, tai pamaniau, kad turiu teisę ir pati įsikišti į kažkieno kito gyvenimą ir jį sugriauti, buvau tikrai nepilno proto. Tuomet vakar jis vėl mane pasikvietė ir maniau, kad vėl pakartosime tai ką darėme naktį, bet vos atėjusi ir pamačiusi tave pajaučiau tik kaltės jausmą. Mačiau kokia tu buvai įskaudinta ir prakeikiau save už tai ką padariau su vedusiu vyru, bet išgirdusi jūsų pokalbį prie stalo supratau, kad ši santuoka yra dėl verslo, o ne meilės. Pradėjau suprasti kodėl Kailas taip pasielgė ir tau išėjus priverčiau jį viską papasakoti, kadangi vistiek pusę istorijos jau žinojau. Kaltė mane griaužė visą likusią dienos dalį ir net naktį. Tikriausiai atrodau kaip šmėkla, visą naktį nemiegojau.-nusišypsojo ji.

-Nenusišnekėk.-papurčiau galvą ir dar kartą ją nužvelgiau. Tikrai niekas negalėtų pasakyti, kad ji turėjo bemiegę naktį. Taip, ji buvo pabąlusi ir netryško energija, bet bendrai atrodė normaliai.-Aš vertinu tavo atvirumą ir džiaugiuosi, kad turėjai drąsos ateiti ir atsiprašyti.-nusišypsojau ir priėjusi ją apkabinau. Nežinau kodėl taip elgiuosi su ja, vis dėl to ji buvo Kailo meilužė ir tikrai elgėsi šlykščiai. Nors geriau pagalvojus, tai dėl to, kad aš nemoku pykti ir esu pakankamai protinga, kad suprasčiau tai, jog visi žmonės daro klaidų, bet dėl jų negalime smerkti. Na, dažniausiai negalime. 

Kelias sekundes pabuvome apsikabinusios kai aš krūptelėjau išgirdusi kažkieno žingsnius.

-Ką aš praleidau?-visas apsimiegojęs ir susivėlęs Kailas įžengė į kambarį

-Na, pasirodo Rose nėra tokia bloga kaip maniau. Žinoma, man vis dar nemalonu matyti jus viename kambaryje, prisimenant kas įvyko prieš 2 dienas ir kas vos neįvyko vakar.-skėstelėjau rankomis ir atsistojau priešais Kailą. 

-Aš prisiekiu, kad daugiau niekas nepasikartos. Aš nieko jam nejaučiu, tai buvo didžiulė klaida ir jei kalbant nuoširdžiai, jis manęs visiškai netraukia.-ji atsistojo šalia manęs ir mosuodama rankomis bandė išsiginti

-Ei, aš suprantu, kad tu bandai pataisyt situaciją, bet nereikia manęs žeminti.-suraukė antakius Kailas ir vaidino įsižeidusi. Aš neapsikentusi nusijuokiau ir nesmarkiai jam kumštelėjau. 

-Na, kaip matau tarp mūsų yra viskas gerai ir aš ramia širdimi galiu gyventi toliau.-laimingai tarė ji.-Nenoriu trukdyti tad jau eisiu.-švelniai nusišypsojo Rose

-Palauk...-kiek sudvejojusi tariau.-Gal gali duoti savo numerį?-prikandau lūpą ir iškart susimąsčiau ar elgiuosi teisingai.

-Su savimi neturiu savo telefono, bet žinau, kad Kailas turi jį įsivedęs.-ji nedrąsiai nusišypsojo ir nerangiai sukišo rankas į kelnių kišenes

-Ah taip.-pažvelgiau į Kailą.-Tikiuosi jis tavo numerį įsivedęs vardu.-pakraipiau antakius

-Aš irgi tikiuosi.-palinksėjo galva pritardama ir netrukus išėjo. 

Jaučiausi taip lyg didelis akmuo būtų numestas man nuo pečių. Net lengviau kvėpuoti pasidarė.

Ta kurios nekentiWhere stories live. Discover now