1.

2.8K 178 14
                                    

Szeretni a szexet egy dolog. Pénzért csinálni, na az már egy fokkal undorítóbb. Ha belevisznek, az mocskos. Ha kényszerítenek rá, nos, az megmagyarázhatatlanul ocsmány. Sokszor hallottam idősebb nőktől, akik pletykálták, hogy rengeteg lány azért áll az út szélén, hogy pénzes pasit fogjon magának és eltartassa magát egy kis kamatyért cserébe. Voltak szájbeszédek, amik arról terjengtek, hogy drogokért ülnek be néhányan egy-egy autóba és mennek el veszélyes alakokkal. Mindegy is volt, hogy milyen ok volt az mögött, hogy miért állt kint egy nő az út szélén. Ha már egy bugyiban volt, ha fehérneműben ácsorgott, ha alig takarta a testét egy falat ruha, máris köznevetség tárgyává vált. Fájó volt hallgatni, ahogy egy-egy ember kinevetni szegény lányt az út mellett, pedig terhes volt. Elgondolkodtam rajta, hogy vajon mennyi ideje lehet még a várandósságból. Valószínűleg egy félrecsúszott kliens ejtette teherbe és sose lesz meg a gyerek apja, ez így működik. Miért is vállalna felelősséget valaki egy idegen nő gyerekéért vagy fizetne neki, ha csak egyszer jól megdugta azt a szerencsétlent? Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy vajon van e hova mennie vagy az utcán fog életet adni a csecsemőnek? Akárhányszor meglátom őt, mindig elfog a keserűség, de meg akarom tudni azt is, hogy van e utána tovább vagy vége az életének. Sose mertem megkérdezni, pedig alig vagyunk pár méterre egymástól. Lehet, hogy mivel nem kell már senkinek egy babával, nem tud pénzt termelni és kivágják őt az utcára.
Voltak olyanok, akik csupán egy félreértett kérés miatt jutottak ide, hiszen csupán nagylányok akartak lenni és egy buliból hazafelé egy fuvart akartak, helyette itt kötöttek ki és most várták a csodát, még mindig valamiféle alkohol hatása alatt. Őket többnyire nem szedték fel, csak legyintettek rájuk, amíg az egyik strici meg nem látta őket és ki nem paterolta őket innen azzal a szöveggel, hogy ez az ő területe, menjen máshova kurválkodni.
Voltak olyanok, akik régóta függők voltak és nem élték volna meg a másnapot, csak ha megkapják a szükséges adagjukat. Ezt máshogy nem tudták kifizetni, mint egy csere-kereskedelemnek nevezett, gyors akcióval. Bedrogozták őket, cserébe megdughatták őket. Fantasztikus biznisz. 
És voltak olyanok, akik semmiről nem tehettek. Olyanok, akik csak egy rossz társaság vagy rossz múlt miatt tengődtek itt, de sehogy nem tudták befejezni, hiszen ez egy kibaszott körforgás volt. Ha benne vagy, nem mehetsz el. A stricid folyamatosan figyelt téged egy autóból, beszedte a pénzt, amit csináltál, esélyed sem lett volna félretenni egy petákot sem. A férfiak undorítóak voltak, alig akadt jól szituált pasas, akit nem hánytak volna le élből a lányok, hiszen az ilyeneknek nincs szüksége ribancokra. Ezek a lányok nem akartak itt lenni, de nem volt más választásuk, mert az életükkel játszottak. Nem tehettek mást, csak álltak az út szélén és kellették magukat, hogy a lehető legtöbb autót állítsák le maguknak.
És mindezt honnan tudom? Sokat szoktam gondolkodni ezeken a dolgokon, amikor épp nem dolgozom és körbe nézek a környéken ácsorgó, szerencsétlen lányokon.
Én is egy vagyok közülük.

Bad B* / KIM NAMJOON FF/Where stories live. Discover now