3.

1.5K 145 1
                                    

A kávé színű fehérneműm egy pillanat alatt a hotelszoba padlójára került, amit egy kicsit bántam, ugyanis nem tudtam, mennyire tiszta a hely. Vicces, hogy bármelyik férfit a lábam közé engedném és ezen aggódom. Mondjuk az óvszer az első, anélkül nem igazán engedném a szexet, nincs szükségem gyerekre, hiszen akkor elesek a bevételeimtől és valószínűleg a seggfej stricim sem örülne neki. Találnom kéne más megoldást, de sajnos nincs kiszállás, ezt megtanultam egy kemény lecke során. 
NamJoon érdekes férfinek tűnt, sokszor láttam már az autóját arrafelé, ahol a magamfajták sorakoztak, de sosem volt szerencsém elnyerni őt. Helyesnek tűnt, habár nem mondhattam volna tipikus kaszanovának. Így volt ez rendjén, a fotómodellek nem kurváznak, csak azok, akiknek kisebbségi komplexusuk van vagy a feleségeikből elegük van. NamJoon elég fiatalnak tűnt ahhoz, hogy házasnak mondhassam, ráadásul az ujján sem éktelenkedett gyűrű, bár nem tudtam volna megmondani, hogy csak levette vagy tényleg nem rendelkezik egyel. Ahhoz viszont túlságosan is attraktív volt a lénye, hogy azt mondjam, sose találna magának nőt. Nem voltak éles arcvonásai, inkább kerekded formát öltött, de még így is férfias és meglepően markáns volt. Ott volt az a bizonyos gyermeki pufókság benne, de eltűnt, ha egy kicsit tovább néztem. Szemei szépek voltak, de szigorúan figyeltek, amíg letérdeltem elé és elkezdtem a dolgomat, amiért kifizet. Szája nagyon dús volt, harapni valóan telt és csábítóan rózsaszín. Éppen, hogy elnyitotta, amikor a számba vettem őt, majd csak összeszorította a fogát és sziszegő hanggal távozott a levegő a tüdejéből. 
Nem volt tökéletesen kidolgozott teste, de látszott, hogy foglalkozik magával. Láttam a kezdetleges V vonalát, amit átsimítottam a kezemmel, éreztem a keményedő hasfalát a munkám előrehaladtával. Összeszorítottam a szemem, amikor az ujjai rácsavarodtak a fekete tincseimre és meghúzták őket, hiszen ilyenkor szokott jönni, hogy búcsút intek a torkomnak. A várakozásaimmal ellentétben azonnal elhúzott magától, én pedig egy halvány nyálcsíkkal keresztezve a köztünk kialakult teret engedtem a hajam sajgó hagymáinak. 

- Külön kívánság? - Mosolygott rám NamJoon egy féloldalas mosollyal.

Hangja mély volt és rekedtes, kívánatosan mormogós. Mély levegőt vettem és a kézfejemmel letöröltem a számat. Nem szerettem, ha a nyálam rászárad a számra, nem kedveltem az érzetét, ha az államon vagy az arcomon van. Mocskos voltam, de attól megpróbáltam tenni ellene, ha tudtam. Nem védhettem ki a szexet, ha már kurva voltam, de ilyen apró részleteket szerettem elsimítani.

- Gumi - Néztem le kettőnk közé, ahol már NamJoon fedetlen teste jelezte, készen áll. 

A férfi felkuncogott és jobb kezét a fejem tetejére tette, majd megpaskolta egy kicsit, mintha csak egy jó kisgyereket dicsérne. Bólintott egyet és lehajolt a nadrágjáért. Kicsit megforgatta maga előtt és belenyúlt a zsebébe. Halk csörgés jelezte, hogy ujjai közé fogta a kívánt csomagot, majd visszadobta a nadrágot a lába mellé. Felmutatta nekem a narancssárga fóliát és kérdés nélkül feltépte azt.

- Szeretnéd te csinálni? - Nyújtotta felém egy mosollyal és megnyalta a száját.

Elmosolyodtam és megingattam a fejem. Miért nem kaphatok ilyen vendégeket mindig? Szívesen maradnék utcalány életem végéig, ha nem vén, kiélt faszokat kéne kielégítenem. Átvettem tőle az óvszert és közelebb léptem hozzá. A szemébe néztem és félrebiccentettem a fejem, amíg a kezeimmel csináltam a dolgom. Vakon ügyeskedtem, de szerencsére volt tapasztalatom, így másodpercek alatt felöltöztettem őt.

- Külön kívánság? - Kérdeztem most én, a lehető legkívánatosabb hangomon, a szavait használva.

NamJoon élesen beszívta a levegőt és halkan felkuncogott.

- Feküdj az ágyra, kezek a fej fölé! - Utasított. 

Tettem, amit mondott és talán először éreztem azt, hogy valóban játszadozom az egyik kliensemmel, nem csak megjátszom magam. 

Bad B* / KIM NAMJOON FF/Where stories live. Discover now