9.

783 73 6
                                    

Pizza už byla objednaná, když jsem si všiml, že mám správu od Bluea.

H.Styles_: Hmm, tak mám dvě možnosti. Buď to udělat tak, aby si o tom nevěděl, co bude těžké, protože nevím kdo jsi. A potom druhá možnost: nic takového nedělat. Těžká volba, ale tak snad se mi aspoň jedna podaří.

Blue644: Nejlepší by byla asi ta druhá možnost, ale ta se ti určitě nelíbí. Nejdu ti radit, dělej si co chceš. Je to na tobě.

"Louisi, už jsme tady. Měj se, tak zase zítra!" řekl rychle Niall pak už zmizel. Uvnitř jsem se přivítal s mamkou, která si se mnou začala povídat, jaké to je na nové škole.

H.Styles_: Uvidíme jak to bude, ale pojďme na jiné téma. Hádej, co mám na večeři! Začína to na P, končí na A, má to dvě Z a jedno I! Hádej!

Byla to jenom sranda, chtěl jsem ho pobavit. Aspoň malinko. Nevím proč mě ten klouček zajímal, něco na něm jednoduše bylo.

Po jeho zprávě jsem musel malou chvíli opravdu přemýšlet. Chvíli mi totiž trvalo, než jsem ta písmenka nějak spojil do jednoho slova.

Blue644: Nekecej, ty máš pizzu? Mňaaaaam. Hned bych si dal taky.

H.Styles_: Jo, mám pizzu!! Mňam! Měl jsem na ni opravdu chuť, tak jsem si objednal salámovou! Mou oblíbenou. A to je vlastně dobrá otázka - jaká je tvá oblíbena pizza?

Blue644: Harry, abych pravdu řekl, oblíbený druh pizzu nemám. Mockrát jsem ji neměl. Máma říká, že je to nezdravé.

H.Styles_: Tvoje máma neví, co je dobré!! Pizza je ta nejlepší věc na světě, tak možná někdy můžeme jít spolu. Co ty na to?

Blue644: Mama se náhodou o mě stará dobře. Dělá toho pro mě tolik! Jsem jí za to moc vděčnej. A jednou bychom snad mohli, ale to se ještě uvidí.

H.Styles_: To byl jenom vtip Blue, klid. Tvá máma je určitě úžasná! Ale na pizzu spou jít můžeme.

H.Styles: Klidně tě pozvu!

Blue644: To Doufám, mamku mám opravdu rád. A jednou snad půjdeme.

Zatím jsem o něčem takovém mohl jenom snít. Jen jsem nějak doufal, že nebude sklamaný, až jednou zjistí, kdo opravdu jsem. Kdo by se taky chtěl bavit se slepým klukem, že? Tedy krom Nialla...

H.Styles_: Určitě půjdem! Dáme si velikou sýrovou.

Už teď jsem se rozplýval nad pizzu, kterou si dám s timhle úžasným klukem. Nevím jak vypadá, ale určitě bude stejně tak úžasný, jak si ho představuju. Vypl jsem počítač a hodil se do postele.

H.Styles_: Konečně v posteli!

Už jsem to nijak dál nekomentoval. Zatím můžu jenom snít o něčem takovém. A taky můžu jen snít o tom, jak Harry vypadá. Jaký má nos? Pokožku?
Raději jsem se odebral po večeři do sprchy a pak do postele.

Blue644: Taky už ležím. Po celém dni je to skvělé!

Blue se chvíli neozýval a až pak mi došlo, že je večer. Asi šel do sprchy, no i tak jsem se musel ujistit...

H.Styles_: Kde si byl? Sprcha? Nebo se mýlím? Ale tak je fajn, že už jsi konečně pěkně v posteli. Dnes byl dlouhý den. Co jdeš zítra dělat, tedy krom školy?

Zachumlal jsem se pořádně pod peřinu a zaposlouchal jsem se do hlasu telefonu. Tak moc jsem si oblíbil si s Harrym "psát".

Blue644: Jo, byl jsem ve sprše, ale už jsem tady a hezky v posteli. A zítra nemám nějaké konkrétní plány, žiji život spíš přítomností. Moc věcí si neplánuji.

Love is blind, but not deaf ~ Larry ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat