Bölüm-5

2K 89 1
                                    

Müdürün arkasında gördüğüm görüntü karşısında şoka girmiştim. Bunun burda ne işi vardı ya. Müdür ve 5'i içeri girdiğinde Arın sınıfı gözleriyle taramaya başladı. Tüm kızların ağızlarının suyu akıyodu. 'Hocam şu kızlara peçete mi versek' demek istesemde müdürden korktuğum için susmayı tercih ettim.


Arın'ın gözleri beni bulduğunda sırıtmaya başladı. Of çok tatlı beh. Arkadaşları da bir o kadar taştı be maşallah, kızda Allah var güzel kızdı.

Arın bana bakıp sırıtmaya devam etti. Müdür konuşmaya başlayınca gözlerim ona kaydı "arkadaşlar yeni sınıf arkadaşlarınız. Bu sefer olay istemiyorum düzgün davranın arkadaşlarınıza. Yanıma kavgayla gelip 'hocam hoşgeldin dayağı attık' diyen olursa okuldan atılır. Yettiniz be bu ne her gelen öğrenciye dayak falan. Bunlarla iyi anlaşıyorsunuz" diyince sınıfta herkes kahkaha atmaya başladı.

Müdür sinirle bakınca herkes sussada gidince herkes tekrar gülüceğini biliyordum. Müdür "iyi dersler" diyip çıktı ve dediğim gibi oldu çıktığı gibi sınıfta kahkahalar yükseldi.

Arın ve arkadaşları sınıftakilere sert sert bakmaya başladı. Hoca sınıftakileri susturup onlara döndü "isimleriniz ne" diye sordu. İlk başta Arın "ben Arın Korkmaz"
"Kutay Coşkun"
"Beste Durmaz"
"Deniz Baban"
"Emir Yaşar"
Diye sırayla söylemeye başladılar. Hoca kafa sallayıp "şuradaki boş yerlere oturabilirsiniz" dedi hepsi kafa sallayıp yanıma doğru yaklaştılar. Arın yanıma hemen çöktü. Ben kız oturur diye tahmin etmiştim ama ya. Önüme Beste ve Deniz, yan sıraya da Emirle Kutay oturdu.

Sınıftaki tüm kızlar bana sikici bakışlar atmaya başladı. Bazılarıda bana kaş göz yapmaya başladıklarında bende artık sinirlenip "ne var" diye herkese bağırınca hepsi önüne döndü. Sinirlenmiştim ama.

Arın'a baktığımda bana bakıp sırıtıyordu. Ona de "ne?" Diye bağırdım sessiz bi şekilde sınıfta hoca varken sesli bi şekilde bağıramazdım. O da gülüp kafasını bir şey yok anlamında iki yana salladı. "Senin ne işin var burda başka okul mu kalmadı?" diye sinirle sordum.

Bide bunun egolarını burda çekicektim. "Kalmadı" diye alayla söyledi ve sonra kulağıma eğilip "bende seni çok özledim zoraki sevgilim" dediğinde kalbim yine maratona katılmıştı.

Geri çekildiğinde çatık kaşlarla ona baktım. Bu çocuk yüzünden erken yaşlanıcaktım bu ne hep böyle kaş çatıyorum. Kendimi toparlayıp "biz senin yüzünden zoraki sevgili olduk o da bir günlüğüne daha da olmaz" diye çıkıştım. O da sırıtıp "kim bilir" diyip arkasına yaslanıp hocaya bakmaya başladı. Yine ağzı açık beni bırakmıştı ya off. Kafamı sıraya koyup uyumaya çalıştım yoksa sinirlenicektim.

Tepemde duyduğum kız sesleriyle kafamı kaldırdım. Etrafa baktığımda ağzım açık kalmıştı bu ne lan böyle resmen okul toplanmıştı. Tüm kızlar şuan Arın'ın Kutay'ın ve Emir'in başında toplanmıştı. Kimse Deniz'in yanına gitmeye cesaret bulamıyodu Beste yüzünden.

Arın'a sert çıkan sesimle "gidin arkadaşlarınızla dışarıda görüşün bu ne böyle sınıf dolup taşmış. Uyuyoruz burda azıcık saygı. Kalkın dışarıda konuşun" dediğimde tüm bakışlar bende toplanmıştı. Ama sinirlenmiştim Arın alaylı bir şekilde "atarlı panda uyanmış bakıyorum da kusura bakma canım uyandırdık. Bilki istemeyerek oldu."

"Bir daha olmasın hadi çıkart şunları dışarı orda görüşün" dedim kararlılıkla.

Kızlar beni onayladı belliki onlarda dışarı çıkmak istiyordu ama Arınlar çıkmıyordu. "Rahatsız olduysan sen çık atarlı panda bu kadar kişi sırf senin için çıkacak değil ya" diyip önüne döndü ve yılışık kızlarla konuşmaya devam etti.

Zoraki Sevgilim (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now