Bölüm-34

1.2K 68 18
                                    

Yazarın anlatımıyla

Deren acı içinde kardeşinin hırpalanışına bakıyordu. Aslı onu kolundan dürttüğünde Deren kendine gelmesiyle hızlı adımlarla koşarak kumral yapılı kızın saçlarına yapıştı.

Aslı ve Beste de koşarak diğer iki kıza yapıştılar. Sude ablaların geldiğini görünce gülüp "işte şimdi sıçtınız lan siz" dedi ve son kalan kıza yapıştı.

Hepsi kızları yere sermiş, üzerlerine oturmuş öylece dövüyorlardı ama harbi harbi dövüyorlardı.

Hepsi o kadar sinirliydi ki diğer kızlar hiçbir şey yapamıyorlardı. Arın, Emir ve Deniz ilk hiçbir şey yapmadılar hırslarını alsınlar diye.

Deren "sen kimin kardeşine vuruyon lan kevaşe!?" Kız dayak yemeden konuşamıyordu.

Arın başıyla işaret verdiğinde Emir Aslı'ya doğru Deniz Beste' ye, Kutay da Sude'ye doğru gidip hepsi kızların üzerinden kızları kaldırdılar. Kızlar kalkarken hem söylenip hemde vurmaya devam ediyorlardı.

Erkekler zor olsa da kızları kaldırabildiğinde yerdeki kızlar da arkadaşlarının yardımıyla kalktılar.

Kızlar üzerlerini düzeltip bilmiş ifdadeyle sarı saçlı kız "bu burada bitmez kızlar görüşücez sizinle" dedi. Deren, Arın'ın belindeki kollarından çıkmaya çalışarak "gel lan görüşelim" dedi, siyah kısa saçlı "görüşücez" dedi.

Kızlar uzaklaşırken Deren, Beste, Aslı ve Sude belinden sarılı olan kolları itmeye çalışıyorlardı. Arın, Deniz, Emir, Kutay her ne kadar zorlansalarda tutuyorlardı onları.

Kızlar gittiğinde Kutay kollarını gevşetti. Sude bi anda Kutay'ın kollarından ayrılıp onu omuzlarından itti.

Sude sinirle "sen niye beni tutuyosun ya? Kızları dövemeden gittiler hepsi senin yüzünden" Kutay hayretle "dövemeden mi? Kızım daha ne yapacaktın öldürmeyi mi düşüyosun? Kızı ne hale getirdin. Daha ne vurmayı düşünüyosun acaba?"

"Sanane be" dedi ve gözlerini devirdi.

Arın, Deniz ve Emir de kızları bıraktığında Deren koşarak Sudeye sarıldı. Sude de ellerini Deren'in beline sarıp ağlamaya başladı. Deren hem Sude'yi sakinleştirmeye çalışıyor hemde ağladığını belli etmemeye çalışıyordu ama her halinden belliydi ağladığı.

****

Hepsi bir kafeye oturmuş olayı konuşuyorlardı.

Kutay gülerek "Aslı sen nasıl uçtun lan öyle kızın üstüne bi an dedim bu uçmayı mı öğrendi" diyip kahkaha attı.

Sonra ona Emir katıldı sonra Arın, Deniz, Sude, Beste, Deren hepsi kahkaha atmaya başladılar. Kutay kahkasına ara verip "he bide Deren'in kevaşe demesi çok komikti ya" diyip bi kahkaha daha patlattı. Deren öldürücü bakışlar attığında daha çok güldüler. Deren de onlara katıldı.

Deren'den

Yarım saat boyunca böyle kavga hakkında konuştuk. En sonunda "bu kızların seninle zoru ne?" Dedim. Herkesin merak ettiği soru buydu.

Sude "bunlardan birinin sevdiği beni seviyo ondan bana gıcık kapıyolar. Bende bu kadarını beklemiyodum sadece basit bir gıcıklık zannediyodum. Kavgadan da haberim yoktu. Mal arkadaşlarını toplayıp okula geldiler arkadaşlarım 4 kız seni arıyor dövüceklermiş dediler sonra bende seni aradım o sırada arkamda bittiler devamını hepiniz biliyorsunuz zaten" dedi.

Ben sinirle "arkadaşların niye sana yardıma gelmedi? Niye olucak yemedi onlarla birdaha görüşmiyeceksin."

Sude de sinirle "niye karışıp başlarını belaya soksunlar ki?"

Zoraki Sevgilim (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now