Bölüm İki: Arayış

6.2K 586 156
                                    

İyi okumalar.

××××

"Byun Baekhyun da kim?"

Chanyeol, babasının son nefesini vermesinden hemen sonra odadan dışarı çıktığında, kalbindeki az önce hayatında en değer verdiği kişiyi kaybetmenin getirdiği o ağırlığa aldanmadan bu soruyu soruyordu kendine.

Ayrıca odadan çıktığını fark eden diğer sürü kurtlar yeniden garip bakışlarını Alfaya döndürmüştü. Fakat bu sefer sebebi başkaydı.

Bir sürüde bulunan tüm kurtlar, yeni baş Alfa liderliği ele geçirdiği anda ona istemsizce bir bağlılık ve saygı hissederlerdi. Aynı zamanda lider Alfanın aurası daha da güçlenir, Park Sürüsü'ne özgü kırmızı hareler gözlerinde yerini alırdı.

Ama Chanyeol odaya girmeden önce nasılsa, şimdi de aynıydı.

Chanyeol ilgi odağı olmuş bir şekilde dışarı çıkarken, diğerlerini anlayabiliyordu. Çünkü babası ona her zaman bir an önce eş bulup mühürlenmesi, sürünün lideri olması gerektiğini söyler ve bunu meydanda, tüm sürünün toplandığı gecelerde sesli olarak dile getirmekten çekinmezdi. Bu gecelerde ise mühürlenmemiş Omega ve Betaların kendisine hayran hayran baktığını fark ederdi.

Fakat auranın üzerinde yoğunluk kazanmamış olmasına bakılırsa, Baş Alfa liderliğini oğluna vermemişti.

Kızıl saçlı olan yıllardır beklediği bu anı, liderliği ele geçirmesini ise sadece bir ismin engellemesini kabullenemiyordu.

Hangi ırktan olduğunu veya kurtsa bile türünü bilmediği biri.

Byun Baekhyun.

Elinde isimden başka hiçbir bilgi olmadığı için nereden başlayacağını bile bilmiyordu arayışına.

Ama en azından şimdilik, yabancı hakkında düşünmeyi bırakmalıydı.

Koşar adımlarla ormanın başlangıcına geldiğini fark ettiğinde, kıyafetini hızla çıkarıp kaslı bedenini ortaya serdikten sonra dönüşmüş ve kızıl tüylerin tüm vücudunu kaplayışını hissetmişti.

Hayatındaki en değerli insanı kaybetmişti ve biraz yas tutmaya ihtiyacı vardı. Bunun içinse yegane yol, kendini ait olduğu yere, ormanın derinliklerine atmaktı.

Tıpkı babasının ölmek üzere olduğunu öğrenip evine gitmeden önce yaptığı gibi güçlü dört ayağının el verdiği kadar hızlı bir şekilde koşmaya başladı.

Koştu, koştu ve koştu...

××××××

Sabaha karşı geri döndüğünde, evinin önünde onu bekleyen sinirli bir adamı görmeyi beklemiyordu.

Bir Omega olan kuzeni Minseok, bu sefer onu sahiden öldürecekti.

"Saatlerdir neredeydin? Meraktan öldüğümüzün farkındasın, değil mi?"

"Döndüm işte Hyung." dedi elindeki tavayla onu bekleyen Minseok'a aldırmadan yanından geçip giderken.

Omega'yı her ne kadar görmezden gelse de hayatında bulundurduğu ve değer verdiği az sayıda insandan biriydi. Minseok ailesini çok küçükken kaybetmiş; sonrasında ise Park Sürüsü'nün baş alfası tarafından  himaye altına alınmıştı. Chanyeol'le kardeş gibi büyümelerine rağmen büyük olan diğerine karşı hep ebeveyn rolü üstlenirdi.

"Çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum, Chanyeol. Hepimiz Baş Alfa'yı kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama artık bir sürünün liderisin, sorumluluklarını bilmen ve aniden ortadan kaybolmaman gerekiyor." dedi Minseok, içeri geçtiklerinde. Hemen ardından kardeşi olarak gördüğü uzun çocuğa sarılmasıyla, bir şeylerin yanlış gittiğinin farkına varabilmişti.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now