Özel Bölüm : ChenMin ♡

5.7K 478 226
                                    

Aslında Chenmin'in arasında geçenleri 7. Bölümün bir parçası olarak yazmayı düşünüyordum fakat beklediğimden de uzun sürdü anlatmam -yaklaşık 2200 kelime- ve bu nedenle Chenmin'e özel bir bölüm yapmak istedim.

Bölümde smut içeriği var, okumak istemeyenler smutun geldiğini hissettikleri anda okumayı bırakıp bölümü kapatabilirler çünkü smutla beraber bölüm de bitiyor 😊

İyi okumalar ♡

×××××××××

Minseok, hayatı boyunca fedakâr bir Omega olmuştu.

Özellikle de şu an yanında yürüyen kızıl saçlı Alfaya, kuzeni olmasına rağmen kardeşi olarak gördüğü Chanyeol'e karşı tüm fedakârlığını göstermekten çekinmemişti.

Anne ve babası yıllar önce yaşanan bir savaşta öldüklerinde Minseok henüz çok küçüktü ve savunmasızdı. Onu koruyabilecek hiç kimsesi yoktu artık. Sadece ebeveynlerine sahipti, onlar da bırakıp gitmişti küçük Omegayı.
Minseok bir akrabası olduğundan bile habersizken heybetli bir Alfa çıkıp gelmişti ailesinin ölümünden hemen sonra. Ve eski sürüsü ona bakmak istemediğinden o gün Minseok kendini yeni bir sürüye, yeni bir hayata doğru giderken bulmuştu.

Park Sürüsü, Minseok'un yeni eviydi artık, kırmızı saçlarıyla ona bakan küçük bebek ise yeni ailesi.

Yıllar geçtikçe ikisi de büyümüş ve aralarındaki bağ kuvvetlenmişti. Sürüdeki herkes, onları kardeş bilir olmuştu.

Omega, Alfa olanın annesini kaybetmesinden sonra daha da destek çıkmıştı ona. Amcası ve Chanyeol kendisinin ikinci ailesi olmuşken, bu iyiliklerinin karşılığını vermesi gerektiğini düşünüyordu.

Alfa kendince bir sıkıntı yaşadığı zaman ilk gitmesi gereken kişinin abisi olduğunu biliyordu ve öyle yapıyordu da. Hyung'u, ona en çok destek veren insandı. Onlar kardeşti ve birbirlerinden ayrılamazlardı.

Minseok bu yüzden buradaydı işte, ne kadar tehlikeli bir yolculuğa çıkacağının farkındaydı ve onu yalnız bırakmak istememişti.

Gayet sorunsuz bir şekilde buraya geldikleri için şanslılardı, kendisi etkili bir savunma yapamasa da yanlarında gelen Alfalar ve sürüdeki en güçlü Alfalardan biri olan Chanyeol varken, etraftaki haydut sürülerini kolayca atlatabilirlerdi.

Minseok önünden yürüyen kızıl kürklü Alfaya baktığında dönüşmek üzere olduğunu gördü ve okyanusa vardıklarını anladı.

Çabucak dönüştüğünde artık insan bedeniyle okyanustan esen ve hem kıyafetlerini hem de saçlarını havalandırarak yorulmuş vücudunu rahatlatan rüzgarı daha rahat hissedebilmişti.

Omega gözlerini önlerinde uzanan maviliğe dikti sonrasında. Sürülerinin ortasından geçen nehrin sonsuz olduğunu düşünürdü her zaman fakat okyanus bambaşkaydı.

Liman denildiğini hatırladığı kıyıda onları bir geminin bekleyeceğini söylemişti Chanyeol, önlerinde duran küçük fakat güzel gemi de onları gitmeleri gereken yere götürecek olan araç olmalıydı.

Gerginliğinden dolayı Chanyeol'un gömleğini kavrayıp gemiye binmek üzereyken, güçlü bir ses duyulmuştu.

"Merhaba, Park Sürüsü'nün veliaht Alfası. Sürümü ziyarete geldiğini duydum ve seni burada karşılamak istedim."

Minseok sesi duyduğu anda ayaklarının tutmadığını hissetmiş, bu sefer Chanyeol'un kolunu kavramıştı sıkıca.

Gözlerini gemiye çevirip sarı dalgalı saçları uçuşan, gülümseyen Alfaya baktı.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now