Bölüm Otuz Altı : Kelebek Etkisi

2.5K 241 89
                                    

Hepinize merhaba ♡

Veee finalden önceki son bölümle, yine gecenin bu saatinde karşınızdayım.

Lütfen hemen bölüme atlamayın ve burayı okuyun!!!!!!!

Önceki kitabımda da yaptığım gibi burada da finalden önce beklentilerinizi ve sorularınızı almak istiyorum. Final olduktan sonra aklınızda bir soru işareti kalmaması benim için çok önemli.
Yani ficte şu ana kadar anlamadığınız, aklınıza takılan bir şey varsa sorun.

Ve finale dair beklentilerinizi yazın. (Yazmazsanız angst yapıp giderim ona göre ^-^)

İyi okumalar ♡♡♡

×××××××××

"O şahlardan biri devrilecek. Hem de çok yakında."

Anlaşılan karşısındaki düşmanının düşünceleri farklıydı Baş Alfanınkilerden. Tıpkı zincirlerin arasında duran alfanın söylediği gibi oyun olarak görüyordu yaşanmış ve yaşanacak olan her şeyi. Sadece iki oyuncusu ama bir kazananı olacak olan bir oyun.

Alfa Chanyeol'e göreyse almak zorunda oldukları bir intikam ve önlenmesi gereken bir tehdit vardı karşılarında. Hem Omegasının yaşadıklarının bedelini onlara ödetmeli, hem de düşmanının kurt soyunu tehlikeye atacak olan planını engellemeliydi.

"Beni onunla mı öldüreceksin?"

Zincirlerin arasındaki adamın sesini duymasıyla zihnini meşgul eden düşünceleri savurdu ve ona baktı Chanyeol. Yüzündeki soğuk gülümseme asla silinmemişti.

"Bu kadar kolay kurtulabileceğini sana düşündüren ne?"

Kuzeyli kurt yeniden omuz silktiğinde zincirlerin şıngırtısı etrafa yayıldı. "O zaman benim için nasıl planların var, Alfa Park? Safkan insanların yaptığı gibi her tarafım yara olana dek bana vurmak veya zehirlemek, hangisi var aklında?"

"Bunu sana açıkça söyleyemem." dedi Chanyeol yer yer çimenlerle kaplı alanda volta atarken. "Ama kendin deneyimleyecek ve bir süre sonra cevaba kavuşacaksın. Cevaba ulaştığında ise o bücür dediğin kurdu seni ziyaret etmesi için göndereceğim. Planın geri kalanını o tamamlayacak."

Kızıl saçlı Alfa iri bedenini zincirlerin arasındaki adama döndürdü. "Eğer ölmüş olmazsan, piyon."

Bunu duyan Kuzeyli alfa yeniden gülerken Park sürüsünün diğer alfaları muhtemelen onun bir deli olduğunu düşünüyorlardı. Eğer diğer düşmanlar da bu adam gibiyse, onları kolayca yenebilirlerdi.

Ama Baş Alfa Chanyeol böyle düşünmüyordu. Karşısındakinin hayatla bir bağı yoktu. Sahip olduğu amaç için ölmeyi çoktan gözden çıkarmış kişilerdi onlar. Hırs, açlık ve güç isteğiyle dolu bedenler. Zincirlerin arasındaki adam sadece bir fragmandı. Tüm bu isteklerin katlarcasını taşıyan, küçüklüğünden beri bu amacın lideri olmuş biri vardı karşısında. Nikolai.

"Onu karanlık odaların birine götürün. Oraya gittiğinde ise iyileşmeden önceki haline geri döndürülmesini istiyorum, Kyungsoo onu nasıl benzettiyse daha kötüsünü yapın. Yeniden iyileştiğinde ise eski haline çevirerek bu döngüyü sürdüreceksiniz. Anlaşıldı mı?"

Baş Alfa emredici aurasıyla konuştuğunda Alfalar başını salladığında birkaç tanesi öne atıldı ve gülmeye devam eden adamı çekiştirerek götürmeye başladılar.

"Arkadaşın elimden kurtulmuş olabilir..." dedi Alfa Chanyeol bıçağın içine yerleştiği kadife kumaşı okşarken.

"Ama sen, kaçamayacaksın. Elimden asla kurtulamayacaksın, Nikolai."

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now