Bölüm Yirmi İki : Aura

4.5K 422 184
                                    

Lütfen bölümü sadece okuyup geçmeyin, yaklaşık 500 kişi bunu yapıyor çünkü.

Oy ve yorumlar gerçekten beni çok motive ediyor, yorumların hepsini tek tek okuyup mutlu oluyorum ve gerçekten emeğimin karşılığını aldığımı hissediyorum bu yüzden yorum yapanlara çoook teşekkürler 💝💝

(Son olarak; bölümde bahsedilen aura üzerine bırakılan kişiyi etki altına alır ve geçici olarak nefesinin kesilmesini vb. sağlar, güçlü bir alfa aurasıyla onlarca kurdu bile etkisi altına alabilir. Kontrollü salgılanması şarttır yoksa karşıdaki kişiye zarar verebilir.)

İyi okumalar ♡

×××××××××

Güzel Omega'nın ağzından çıkan kararlı cümlelerle, baş alfa evinin büyük odasındaki bedenler tek kelime edemedi.

Kızıl saçlı Alfa duyduğu ismi hafızasından defalarca geçirirken Omega onay beklemeden zihninde planlarını yapmaya başlamıştı bile.

"Onun gerçekten sana yardım edeceğini mi düşünüyorsun?" diye sordu Kris sessizliği bozup.

Bu şüpheli soruyu sadece Baekhyun ve o anlayabilirdi, çünkü burada Sehun'u gerçekten tanıyan sadece ikisiydi.

"Oh Sehun'da kim oluyor?" dedi Chanyeol. Bu ismi sanki defalarca duymuştu, ama kim olduğunu bilmiyordu. Bir sürünün baş alfasıydı belki de.

"İnsanların tanıdığı halini mi, yoksa gerçekten kim olduğunu mu soruyorsun?"

Chanyeol'un sorusuna Kris cevap verirken, Baekhyun ona sinirle baktı. Onun konuşmasıyla Chanyeol'un kaşları anında çatılmış ve sorgular bir şekilde kısa olana bakmaya başlamıştı.

"Sadece bir tanıdık. Önemli biri değil."

Baekhyun'un söylediğinin doğru olmadığını herkes anlayabilirdi, küçük bir çocuk bile.

"Baekhyun." dedi kızıl saçlı Alfa uyarır bir tonla. Omega ona yalan söylemiyor, sadece konuşmalarını burada yapmamaları için geçiştiriyordu.

"Buradan çıkınca anlatacağım. Sadece sakinleş, olur mu?" diye fısıldadı Baekhyun. Anlatacaklarından önce alfanın gerçekten de sakinleşmesi gerekiyordu.

"Eve dönmeliyiz, Kris. Yola çıkmadan önce sana haber veririm."

Baekhyun hızlı adımlarla kapıya doğru ilerlerken, çatık kaşlı Alfa da onun peşinden gidiyordu.

"Beni dinlemeyeceğini biliyorum, Baekhyun. Ama umarım o seni bu kararından vazgeçirir. Çünkü o vampirle görüşmek rus ruleti oynamaktan farksız."

Kris baş alfa evinden çıkmak üzere olan omegaya bağırdı eşi onu rahatlatmak için kolunu tutuyorken.

Baekhyun büyük evden çıkıp yanındaki uzun bedenle toprak yolda yürümeye başlayana kadar tek kelime etmedi. Wu Sürüsü'nün baş alfasına söyleyecek tek bir sözü yoktu, çünkü onun haklı olduğunu biliyordu.

"Konuş, Baekhyun. Kris'in söylediklerine bakılırsa iyi bir konuşma olmayacağı belli ama yine de anlat bana. Oh Sehun kim?"

"Dediğim gibi, ünlü bir vampir."

"Bu kadarı bile yeterli." dedi Chanyeol. "Bir vampirle değil görüşmek, on metre yakınında bulunmana bile izin vermeyeceğim."

"Artık peşimdekiler ruha sahip olan bir avuç vampirden ibaret değil, Chanyeol. Onların bir kısmı, belki de yarısından bahsediyorum. Bu yüzden düşmanlarımı iyi tanımalıyım. Bunun için de onunla konuşmam şart."

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now