Bölüm Yirmi Beş : Alfa'nın Sırrı

3K 330 106
                                    

Pasaj yorumu bırakırsanız çok sevinirim, hikaye hakkındaki düşüncelerinize ihtiyacım var.

Ayrıca Kaisoo ficimi yeniden yayınlamaya başladım, shipleyen varsa göz atabilir :)

İyi okumalar, umarım beğenirsiniz. ♡

×××××××

Alfa aurası.

Park Sürüsü'nün meydanında bulunan neredeyse herkes, alışkın olmadıkları bu yoğun aurayla seslerini bile çıkaramadan oldukları yerde duruyorlardı.

Omega Baekhyun her ne kadar baskıdan diğerleri kadar etkilenmese de Alfa'nın öfke aurasını hissedebiliyordu; bu yüzden eliyle karşısındaki koyu saçlı omegaya bakan bedenin kolunu kavradı.

Kendini 'sürü lideri' olarak tanıtan bu omegayı tanımıyordu, ama kim olursa olsun biri onu Chanyeol'un öfkesinden sakınmalıydı. Ve bunu yapacak güce sahip, Alfa'yı sakinleştirebilecek tek kişi
Baekhyun'du.

"Yeniden söyle." dedi Chanyeol Baekhyun'un tuttuğu koluna bakmadan. "Az önce 'benim sürüm' mü dedin sen?"

Chanyeol'un kükreyişine rağmen Kyungsoo yüzündeki düz ifadeyi bozmadan cevapladı.

"Evet. 'Benim sürüme' hoşgeldin dedim, Alfa Chanyeol."

Alfa başını geriye atarak korkutucu bir kahkaha attı.

Baekhyun şu an aurasını yayıp Chanyeol'u sakinleştirmek istese de öfkesinin yoğunluğundan bunu yapabileceğine emin değildi, sadece biraz bekleyip onu hazırlıksız yakalamalıydı.

"Burası senin sürün, öyle mi? Yıllardır buradaki herkes sana deli demekte haklıymış, Omega Kyungsoo. Şimdi kafandaki kurgulara bir son ver ve evine dön. Yoksa seni buradan sürmek zorunda kalırım, sonuçta artık beni durdurabilecek bir babam yok." dedi Chanyeol, oldukça soğuk bir sesle.

Baekhyun artık adını öğrendiği Kyungsoo'ya baktı. Başta Chanyeol'un dediği gibi onun bir deli olduğunu düşünse de omeganın ciddileşmiş bakışları onu bu fikrinden vazgeçirmeye çabalıyordu.

Mutlak sessizliğin arasında kısık ve tiz bir ses duyulduğunda, elinin altında tenini hissettiği alfayla beraber bakışlarını oraya çevirdi.

Yüzünden dehşete düşmüş ifadesi seçilen bir beta kadınıydı bu, sanki konuşmak isteyip konuşamıyor gibiydi.

"Sorun ne, Beta Lee?"

Chanyeol siyah gözlerini deli omeganın üzerinden çektiğinde, normalleştirmeye çalıştığı sesiyle konuştu.

"A-ama onun... Mührü var." dedi kadın, dilinin bağı nihayet çözüldüğünde.

Chanyeol belli etmemeye çalışsa da oldukça afallamıştı. Bu olamazdı. Sürünün tek veliaht alfası kendisiyken, karşısındaki deli omeganın bir mührü olamazdı. Hem böyle bir şey mümkün olsaydı kendisi de ona karşı bir bağlılık hissederdi. Çünkü sürü üyeleri, liderlerine karşı içlerinde bir saygıya sahip olurlardı ve Chanyeol'un içinde bu saygı zerre kadar yoktu.

Oradaydı.

Kyungsoo kıyafetini sıyırdığında, kolunun iç kısmında beliren mühür, parlaklığıyla liderliği simgeliyordu.

Tüm sürü üyeleri ilk gördüklerinde inanamadıkları bu mühürle ikinciye yüzleşirken, veliaht alfanın yüzünde büyük bir şaşkınlık vardı.

Uzun beden hızla atılıp Kyungsoo'nun kolunu kavramadan hemen önce, Baekhyun derin bir nefes aldı ve sakinleştirici omega aurasını serbest bırakarak Chanyeol'un arkasından koştu.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now