Bölüm Yedi : Tehdit

5.4K 508 141
                                    

Gecikme için özür dileyerek herkesin bayramını kutluyorum. 🍬

İyi okumalar, yorum yapmayı lütfen unutmayalım ♡

×××××××

Alfa Chanyeol, güçlü bir ışıkla parlayan mühürlere bakmayı sürdürdü.

Karşısında duran Alfa ve Omega'nın boyunlarında yer edinmiş simgenin bir Ruh Eşi mührü olduğunun farkındaydı, çünkü bu mühüre yabancı değildi. Anne ve babası da bu mühür sayesinde birbirlerine bağlanmışlar ve hayatları boyunca boyunlarında birbirlerinden bir parça taşımışlardı.

"C-chanyeol..."

Minseok'un ona ağlamaklı gözlerle baktığını fark ettiğinde şaşkınlık ve biraz da hayâl kırıklığı bulunduran bakışlarını çabucak yok ederek gülümsemeye çalıştı.

Abisinin kendisine karşı büyük bir suçluluk duygusuna sahip olduğunu görebiliyordu fakat ona kızmaya hakkı yoktu; çünkü Ruh Eşi mühürü bir kaderdi. Ve Chanyeol her ne kadar artık abisinin eşi olan Alfa Kim'den hiç haz etmese de, bu duruma karşı çıkamayacaktı.

Omegayı şaşırtacak bir hareket yapıp onu kolları arasına alarak sarıldığında, kısa bedenin saçlarını hafifçe okşamaya başlamıştı.

Alfa Kim sarılan bedenleri biraz olsun rahat bırakabilmek için uzaklaştığında fısıldadı Minseok'un kulağına.

"Bu senin hayatın, Hyung. Eninde sonunda biriyle mühürlenecektin ve şimdi mühürlendiğin kişi Ruh Eşin. Bu yüzden, sana bir şey demeye hakkım yok."

"A-artık evim burası. S-senin yanında olamayacağım için üzgünüm..."

Minseok kızgınlığın da etkisiyle yaşadığı yoğun duygusallıkla beraber hıçkırdığında, kardeşi gözyaşlarını silmiş ve geri çekilmişti.

"Ben yetişkin bir Alfayım, Hyung. Beni ilk tanıdığında sana bakan o küçük çocuk değilim. Şimdi gülümse ve Alfa Kim'in yanına git, tamam mı? Biliyorsun, benim gidip ilgilenmem gereken bir konu var."

Chanyeol gitmek için hareketlendiğinde Minseok da başını sallayarak Alfa'sının yanına gitmişti. Etrafı birçok kişiyle doluydu ve az önceki olaya rağmen Alfa'nın yüzündeki gülümsemeden bunun oluşan mühürleriyle alakalı olduğunu tahmin edebilmişti.

Hızlı adımlarla yürümeye başlarken, gideceği yerden kesinlikle emindi.
Tedavi için kullanılan yere doğru ilerlerken Alfa Kim'den Omeganın yanına girmek için izin almadığının farkındaydı bu nedenle hastanenin çevresinde bekleyen sürü kurtlarının kendisini sorgulamadan içeri almalarını umuyordu.

Bu gibi durumlarda biraz baskıcı Alfa aurası kullanmaktan zarar gelmezdi fakat etrafta en küçük bir koku olmayışından oradakilerin hepsinin Beta olduğunu anlayabilmişti ve Betalar bir auraya sahip olmadıkları gibi Alfa ve Omegaların kokularını da alamazlardı.

Kapıdaki erkek Betalara içeri girmek istediğini söylediğinde, uzun olan ona kararsız bir ifadeyle cevap vermişti.

"Sizi görmek istediğine emin değiliz, Alfa. Ama girmenizde bir sakınca yok, doktor ona sakinleştirici verdi."

Başını sallayıp sevimli çocuğa teşekkür ederek hastane kanadına girdi sonrasında.

Konumlandırılmış birkaç tane yatağın biri hariç geri kalanları boştu; doktor ise ortalıkta görünmüyordu.

Sakinleştiricinin yanı sıra Omegaya bastırıcı da verilmiş olmalıydı, çünkü uyuyor olup olmadığını göremediği bedene doğru ilerlerken onun kokusunu eskisi kadar yoğun almadığını fark etmişti.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now