Bölüm Otuz Üç : İsyan

2.9K 275 153
                                    

Hellololooo

Yine gecenin köründe bir bölüm, saat neredeyse 3.30 ve ben 11den beri yazıyorum gözler kan çanağı oldu...

Bölüme başlamadan önce bir haberim var, finale çok az kaldı. 2, belki 3 bölüm. O yüzden beklentilerinizi benimle paylaşmayı unutmayın ♡♡

İyi okumalarrrr ♡♡♡♡

××××××××

"Güçlü olan, her zaman üstündür."

Baekhyun'un kulaklarında yeniden çınlamaya başlamıştı bu söz. Nikolai sık sık dile getirirdi bunu ikisi yalnız kaldığında, söylerken yüzünde gururlu ve bir ifade oluşur, buz mavisi gözleri kibirle parıldar ve yeşil saçlarını arkaya savururdu.

Baekhyun başta bu söz üzerinde düşünmemişti, güç tabii ki mevki ve şanı da beraberinde getirirdi. Ama diğerlerinden üstün olduğunu düşünmemişti hiçbir zaman, yaşadığı yerde kimse düşünmezdi. Belki de sahip olduklarını ruhun farkında olmadıklarından, dünyada o parçanın ne büyük bir yıkıma sebep olduğunu ve olacağını bilmediklerindendi.

Nikolai Baekhyun'un zeka düzeyine erişememiş olsa bile ondan farklı olarak fazlasıyla kurnazdı. Bu nedenle gücünü kullanmak ilk onun aklına gelmiş, sorgulamış ve ruhuyla varlığını öğrendiği sıradan varlıklardan daha üstün olduğuna karar vermişti. Bu bireysel kararı oradakilere yaymıştı da.

Dağılışlarının, kaçışlarının ve Sunghoon'un ölümünün başlıca sebebi buydu.

Baekhyun suçluydu, hatta hepsinden çok. Oradan çıkışından sonra aylarca hatta yıllarca kabuslarının başrolü olmuştu bu durum. Nikolai'ın düşüncelerini açtığı tek insan oyken, karşı çıkamaması zavallıcaydı. Onun kendisine yaptığı hipnozdan kurtulamamak ve bir insanın ölümüne sebep olmak içinde önlenemez bir suçluluk duygusuna sebebiyet veriyordu.

Chanyeol'le tanıştığı o zamandan beri öylesine farklı duygularla tanışmıştı ki kabusları son bulmuş, yaşadıkları belleğinde bir anı olarak kalmıştı. Ama eski defterler yeniden açılıyor ve Baekhyun o suçluluk duygusuyla yeniden yüzleşiyordu.

Özellikle de karşısında duran boş koltuğa bakarken.

Bu suçluluğun sonuçlarını da ödeme vakti gelmişti, öngörüye sahip olmasa bile tahmin edebiliyordu bunu. İçinden bir ses az kaldığını söylüyordu.

Saçlarında hissettiği baskıyla aniden masaya koyduğu dirseklerini çekti ve irkildi. Hemen sonrasında vücudu algıladığı aurayla beraber anında gevşemişti.

"Çok dalgın görünüyorsun."

Chanyeol kollarını oturan Baekhyun'un boynuna dolarken söylemişti bunu. Sadece görmekle kalmıyor, onun duygularını algılayabiliyordu da. Omega olanın zihnine bir karmaşa hakimdi.

"Kurul..." dedi Baekhyun derin bir nefes verip başını onun koluna yaslarken. "Sandığımdan daha zor geçti."

Kurul aslına bakarsa zorlamaktan çok şaşkınlığa uğratmıştı onu. Diğerlerinden çok daha fazla bir tepki bekliyordu ama sakin kalmışlardı.

"Çok iyi konuştun." dedi Chanyeol. "Sürü liderleri olarak onlara durumu yeterince açıkladık, bundan sonra tek yapmamız gereken desteğimizi güçlendirmek. Olacaklar için hazır olmak."

Alfa olan onu sakinleştirmeye çalışsa da asıl bilinmezlikte olan oydu. Ne ile karşılaşacakları konusunda Baekhyun'dan daha az bilgi sahibiydi. Onların amacını bilse bile istediklerini nasıl elde edeceklerini tahmin edemiyordu.

Sylvan's Soul • ChanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin