Bölüm Beş : Omega

5.4K 535 150
                                    

İyi okumalar ♡ Yorum ve oyları bölüm boyunca lütfen eksik etmeyelim 😇

Güçlü fakat ılık rüzgar, güvertedekileri sarsacak biçimde esmeye devam ediyordu gemi okyanusun üzerinde ilerleyişini sürdürürken.

Yolculuk ettikleri Kim Sürüsü'nün lideriyle tanışmalarının üzerine onun yönlendirmesiyle gemiye binmişler ve yola çıkmışlardı.

Kim Jongdae ilginç biriydi.

Chanyeol sarı saçları rüzgarda uçuşan ve gözleri bir maviliğe, bir bulundukları yöne doğru çevrilen alfayı yeniden ve yeniden süzdü.

"Konuşmayıp beni izlemeyi sürdürmene izin veriyorum Alfa Park, fakat sürüme ulaştığımızda bana neden geldiğini anlatmak zorundasın."

Alfanın alaycı sesini duyduğunda kaşlarını hafifçe çatarak ona baktı. Alfa Jongdae gerçekten normal değildi, üzerinde yeni dönüşmüş bir kurdun çocuksuluğu ve alayı vardı. Ama Chanyeol sürüye varana dek ona karşı sesini çıkarmamaya karar verdi, aynı zamanda buraya gelme sebebini henüz açmayacaktı, Byun Baekhyun Kim Sürüsü'nün elinde olsa bile bu aptal Alfanın onlara yalan söyleyip geri gönderme ihtimali vardı, Chanyeol kendi gözleriyle görmek ve emin olmak istiyordu.

Çattığı kaşlarına karşılık yine bir gülümseme aldığında daha da sinirlendi ve gözlerinin bordoya dönüşmemesi için kendini sıkarak bakışlarını yanında oturan Omegaya çevirip sakinleşmeye çalıştı.

Minseok gemiye bindiklerinden beri durgundu, bir iki kelimeden fazla konuşmamış, Chanyeol'u azarlamamıştı bile. Alfa yaptıkları uzun yolculuğun onu yorduğunu ve yabancı bir sürüye ait kurtların etrafta bulunması sonucu gergin olduğunu düşündü.

Fakat Omega gerçekten iyi değil gibiydi, yanakları kızarmıştı, gözleri yere dikiliydi ve sık sık yutkunuyordu.

"Hyung, iyi misin?"

Chanyeol kuzeninin kulağına doğru fısıldamasına rağmen etraftaki alfaların keskin kulakları sayesinde onları duyduğunun farkındaydı fakat önemsemedi.

"B-ben iyiyim. Yalnızca b-biraz yüzümü yıkasam iyi olacak sanırım."

Omega kelimelerini zorlukla ağzından çıkardığında Chanyeol endişeyle etrafına bakındı ve su ihtiyacını karşılayabilecek bir yer aradı.

"Kamaranın arkasında bir çeşme var."

Alfa Jongdae gözlerini omeganın üzerinden çekmeden konuştuğunda, Minseok ayağa kalkmış ve endişeli bir yüzle ona bakan Chanyeol'e "Gelmene gerek yok." diyerek hızlı adımlarla kaybolmuştu.

Chanyeol Omeganın uzaklaşan kokusuyla rahat bir nefes alan bazı alfalara bakmadan Hyung'u hakkında endişelenmeye devam etti. Henüz mühürlenmemiş bir Omega olduğundan tatlı kokusu hala etrafa yayılıyor ve bekar Alfaların dikkatini çekiyordu.

Birkaç dakika geçtiğinde ve okyanusta ilerleyişleri devam ettiğinde Kim Sürüsü'nün Baş Alfası ayağa kalkmış ve ortamdaki sessizliğin bir süreliğine dağılmasına sebep olmuştu.

"Tayfanın geri kalanını kontrol edip sürüye ne zaman varacağımızı soracağım."

Jongdae, kalktığında peşinden gelmeye çalışan ve Chanyeol'un yardımcıları olduğunu düşündüğü Alfaları durdurduktan sonra alaycı yüzünü ciddileştirerek geminin arkasına doğru ilerlemişti.

Dakikalar geçtiğinde ve kara hala gözükmeyip gemi dalgaların sesi eşliğinde ilerlemeye devam ederken Chanyeol kuzeninin hala geri dönmeyişiyle onu aramak için ayağa kalkmıştı.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now