Özel Bölüm ♡

2.7K 238 266
                                    


Herkese merhaba.

Söz verdiğim gibi, biraz geç olsa da özel bölüm sizlerle.

Yaza kadar yeni bir hikaye yazamayacağım ama şu yks belasından kurtulursam yaz tatilinde yazmaya geri döneceğim, aklımda harika kurgular var. Haberdar olmak için beni takip edebilirsiniz.

İyi okumalar, umarım beğenirsiniz.

Okuyan herkese bolca kalp ♡♡

Yorumlarınızı da bekliyorum, hepsini okuyacağım ♡


××××××××××

"B-bekle..."

Dolgun dudaklar beyaz tene ilk defa çarptığında kısa olan fısıldadı diğerine.
Sadece birkaç saniye önce kendini uzun olanın kolları arasında, yatağa yaslı şekilde bulmuştu.

"Bence yeterince bekledim."

Baekhyun Chanyeol'un, kulağına iyice yaklaşıp fısıldamasıyla içinin titremesine engel olamadı. Uzun olanın yumuşak öpüşleri ve dokunuşları onu adeta mahvediyordu. Teninin sıcaklığını her hissettiğinde daha fazlasını istiyor, kalın sesini duyduğunda kalbi tekliyordu.

Eliyle Baekhyun'un belini okşamaya başlarken yumuşak öpücüklerini daha da hızlandırmıştı Chanyeol. Günlerdir öyle yoğundu ki işleri yüzünden, Omegasının tenine hatta yüzüne bile hasret kalmıştı. Şimdi hiçbir gücün onu Baekhyun'dan ayıramayacağını düşünüyordu.

Beraber geçirdikleri dört yılda da ruh eşlerini birbirlerinden ayırmayı başaran olmamıştı zaten. İkisi mühürlerinin gücüyle buna kalkışanları yenmişlerdi.

Chanyeol öpücüklerini ısırıklara çevirmişti artık. Dişlerini mühürlerinin yakınında gezdiriyor ve hafifçe dişliyordu Baekhyun'un beyaz boynunu.

"İz bırakma..." diye fısıldadı Baekhyun onun iri bedeni altında kıvranırken. "Geçenki duruma düşmeyi i-istemiyorum."

Baekhyun cümlesini bitirmek üzereyken Chanyeol onun omzunu ısırmış ve kısa olanın ağzından küçük bir çığlık kopmasına sebebiyet vermişti.

Baekhyun'un bahsettiği durum geçen ay yaşadıkları kızgınlıktı. Öyle yoğun geçirmişlerdi ki o birkaç günü, Chanyeol kuruldan izin almış ve ormanın içinde beraber yaptıkları ağaç evlerine götürmüştü Omegasını.

Mühürlendikleri yere.

Tıpkı 4 yıl önce olduğu gibi duruyordu orası da, küçük ağaçları bile canlanmış ve büyümeye devam etmişti.

"Hmm..." dedi Chanyeol onun itirazına rağmen boynunun ve omzunun birleştiği kısmı ısırıp öpücüklerini bırakırken. "Üzgünüm ama bu isteğini reddedeceğim."

Chanyeol için böyle söylemesi kolaydı ama Baekhyun öyle düşünmüyordu. Geçen ay neredeyse boynunun tamamında ve dudaklarında yer edinen öpücük izlerini kapatmak için fazlasıyla uğraşmıştı.

"B-ben..." Alfasına cevap vermek üzereyken göğüs ucunda hissettiği dokunuşla tüm söyleyeceklerini unuttu.

"Sen ne, bebeğim?" Chanyeol Baekhyun'un göğüs uçlarını okşamaya başladığında onun kulağına fısıldadı. Bunu yapmasıyla altındaki beden hareketlenmişti, Alfa olan Omegasının belini kıvırdığını hissedebiliyordu.

Baekhyun'un inatçı tarafı ise lanet ediyordu bu duruma. Chanyeol dört yıl geçmesine rağmen tıpkı ilk günkü gibi bir bakışıyla, bir dokunuşuyla bile mutlu edebiliyordu Baekhyun'u.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now