Bölüm On Dokuz : İlaç

3.9K 437 233
                                    

Bölüm 75+ oy ve 50+ yoruma ulaşırsa yeni bölüm yılbaşında sizlerle. Eğer olmazsa da haftaya cumartesi.

Kızmayın sadece sınav haftamdayım ve yazmak için motivasyona ihtiyacım var 😺

İyi okumalar ♡

××××××

Aceleci adımlara sahip beden kalabalığın arasından güçlükle ilerlemeye çalışırken, yeşil gözleri de aradığını bulmak için etrafta geziniyordu.

Burası sandığından çok daha kalabalıktı; yüzlerce alfa, beta ve omega hayatlarının son günüymüşcesine eğleniyordu.

Baekhyun hayatında ne zaman eğlendiğini bile hatırlayamıyordu. Delicesine içmek ise zevk için değil, bilincini kaybederek yaşadığı kötü olayları en azından bir günlüğüne unutmak için yaptığı bir şeydi.

"Merhaba."

Baekhyun önünü kesen Alfanın ona seslendiğini fark ettiğinde refleks olarak kendini korumak için yumruklarını sıktı ve bir bacağını geriye doğru attı.

"Hey, hey sakin ol."

Çatık kaşlarıyla karşısındakine bakarken yumruklarını gevşetti. Bu tepkileri sadece alışkanlıktan veriyordu ve şu an tıpkı bir ucube gibi davrandığının farkındaydı.

"Ne istiyorsun?" Bıkkın bir ifadeyle sorduğunda karşısındaki siyah saçlı adam gülümsedi.

"Daha önce hiç bu kadar güzel bir Betayla karşılaşmamıştım, bu nedenle yanına gelmek istedim."

Baekhyun başta anlamayarak onun yüzüne baktığında sonradan buraya gelmeden önce aurasını sakladığını hatırladı.

"Fakat yakından daha da güzel oluşuna bakılırsa bir Omegasın, değil mi? Eşini bulmuş bir Omega. Mührünü göremiyorum ama üzerine sinmiş Alfa kokusuna bakılırsa onu çoktan bulmuş olmalısın."

Baekhyun duyduklarıyla donup kaldı. Kendi kokusunu alamadığından bunu bilmesi imkansızdı ama Chanyeol'un kokusu üzerine mi sinmişti? Çekici, erkeksi ve güven veren kokusu Baekhyun'un teninde miydi?

Bu omega kurdunun fazlasıyla hoşuna gitmişti. Gülümsemesini saklayabilmek için kendini sıkarken karşısındaki yabancı Alfanın yeniden konuşmasıyla bakışlarını ona yöneltti.

"Yalnız olmadığın için üzülmüştüm fakat onu aklına getirdiğinde bile nasıl heyecanlandığını görebiliyorum. Gerçekten şanslı bir Alfa. Şimdi gitmeliyim; seni daha fazla tutmak istemem yeşil gözlü Omega."

Alfa el sallayıp uzaklaşırken Baekhyun hâlâ onun söylediklerini sindirememiş bir şekilde olduğu yerde duruyordu.

Chanyeol'e tamamen kapıldığı ve onu her gördüğünde kalbinin yerinden çıkacakmışcasına attığı aşikârdı, ama bu duygularını dışa yansıtmamakta başarılı olduğunu düşünmüştü şimdiye kadar. Yabancı Alfa iyi bir gözlemciydi.

Zaman kaybetmemesi gerektiğini düşünüp dalgın bir şekilde yürümeye devam ettiğinde hemen ilerisindeki Omega ve Betalardan oluşan grubun içerisinde gördüğü tanıdık bedenle oraya dikkat kesildi.

Chanyeol'un yanında gördüğü sarışın Omegaydı o tanıdık bedenin sahibi.

Yana doğru dönüktü bu yüzden onu tam olarak göremese de diğer Omegaların arasında parladığı açıktı.
Baekhyun çoktan onu incelemeye başlayıp kendisiyle kıyasladığını fark ettiğinde buna bir son vermeye çalıştı. Çocukça davranışların sırası değildi, tanımadığı bir insanı kendine rakip olarak göremezdi.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now