Bölüm Altı : Zümrüt

5.4K 531 229
                                    

İyi okumalar ♡

"Görmeyi istediğim şey yarı ölü bir Omega değildi!"

Alfa kalın sesiyle ürkütücü derecede yüksek şekilde konuştu.

Yanındaki diğer Alfa sakinliğini sürdürmeye kararlıydı ancak birkaç dakika önce aniden odasına dalan Alfayla ve onun bitmek bilmeyen konuşmasıyla en sonunda sükunetini bozacak gibiydi.

"Onun sürümüzde olduğunu söyledim, ama durumu hakkında bir bilgi vermedim, Alfa Park. Şimdi bağırmayı kes ve bu odayı terk ederek senin için hazırlattığım misafir bölümüne git."

Byun Baekhyun Chanyeol'un hayatında gördüğü en güzel omegaydı, dakikalarca yanında öylece durup huzurla uyuyan bedeni izlemesi ve onun düzenli nefes alışlarını dinlemesi de bunu kesinlikle kanıtlıyordu.

Fakat Alfa bunları hiç kimseye söyleyemezdi, ne Omeganın yumuşacık görünen saçlarını okşama isteğini, ne de eşsiz kokusunu.

Alfa Chanyeol, böyle hissetmek istemiyordu.

Kendine gelip oradan hışımla çıktığı ve buraya geldiği süre içerisinde de Byun Baekhyun'u gördüğü sırada hissettiklerini tamamen unutacağını fısıldamıştı kendine.

O, Chanyeol'u Baş Alfalığa götürecek olan bir araçtan başka bir şey değildi.

'Tabii onu sürüme götürebilirsem.' diye düşündü Chanyeol. Alfa Kim yine eline yerleşmiş olan viski bardağıyla ona bakarken artık sarışın adamın sabrının taştığının ve Alfa baskısının giderek odaya yayıldığının farkındaydı.

Chanyeol bir an Alfa Kim'e Byun Baekhyun'u ne olursa olsun yanında götüreceğini söylemeyi ve hemen sürüsüne doğru yola çıkmayı da düşündü bir an; fakat gece yarısı çoktan geçmişti ve aklı olan hiçbir kurt gece yarısından sonra uzun bir yolculuğa çıkmazdı. Hem yönlerini bulmaları zor olurdu, hem de karanlıkta etraflarındaki tehlikeleri iyi fark edemezlerdi.

Ki zaten, Chanyeol baygın bir Omegayla yolculuğa çıkamayacağını elbet biliyordu.

Bu yüzden Alfa Kim'e karşı sessiz kalarak ona misafir bölümüne kadar eşlik edecek Betaların ardından, düşünceler arasında yürümeye başladı.

Yeni bir gün, yeni bir başlangıç demekti ve Chanyeol ertesi gün buraya gelme amacını gerçekleştirmeyi diliyordu.

××××××××

Alfa ertesi sabah, gözüne dolan Güneş ışığıyla uyanmıştı.

İlk defa başka bir sürünün topraklarında bir gece geçiriyordu ve bu nedenle gözüne uyku girmemişti fakat gün doğumuna yakın aşırı yorgun olması sebebiyle biraz dalmış olmalıydı.

Kendine gelmeye çalışırken sanki Güneş birkaç metre yakınındaymışcasına gözlerini yakan sarı ışıkla elini önüne siper etti. Buraya 'Güneşin Doğduğu Yer' ismini veren kurt ataları, kesinlikle haklıydı.

Yerinden çabucak doğrulup altlarının mosmor olduğunu görmeden tahmin edebildiği büyük gözlerini ovuşturdu.

Odada bulunan küçük banyoda kendine geldikten sonra çabucak oradan çıkmış ve yan odanın kapısını tıklatmıştı.

Olanlara rağmen Minseok Hyung'u yanındaydı ve onu korumak zorundaydı. Bu nedenle kendilerine hizmet eden Kim Sürüsü görevlilerine Omeganın kendisinden uzak kalmaması isteğinde bulunmuştu, bu nedenle abisi hemen yanındaki odada kalıyordu.

"Günaydın."

"Günaydın, Hyung."

Chanyeol açık renkli saçları darmadağın bir şekilde karşısında duran Minseok'a baktı.

Sylvan's Soul • ChanbaekOù les histoires vivent. Découvrez maintenant