Bölüm On : Güven

4.9K 477 145
                                    

Uzun bir aradan sonra herkese merhabaaa

Bu bölümü önceki bölümü yayınladığım gün yazmaya başlamıştım fakat bir türlü sonunu getiremedim, gerçekten hiç içime sinmediği halde atıyorum. :(

Hikaye ile ilgili beklentilerinizi lütfen buraya bırakın, nasıl devam edeceğimi inanın bilmiyorum (kurguyu baştan planlamamanın zararları) en azından okurların isteğine göre şekillensin istiyorum

Son olarak bu yıl 11 olduğumdan çok yoğun bir sene beni bekliyor bu nedenle bundan sonra bölümlerde gecikmeler olabilir şimdiden özür diliyorum

Herkese iyi okumalar ♡♡♡

×××××××

"Ruhunun karanlığı sana da bulaşacak. Zaman geçtikçe büyük bir karanlığa çekiliyormuş gibi hissedeceksin, bu yüzden şimdi vazgeç ondan..."

Ağaçların arasında yüzünü göremediği, sesi ise kendine son derece yabancı olan beden, ciddi bir sesle konuşmuştu.

"Hayır..." dedi bu sefer yabancının karşısında duran kızıl saçlı uzun beden.

Bu Alfa Chanyeol'un kendisiydi.

"Bunu yapamam..."

Sesi adeta karşısındakine yalvarıyordu. Oradaki tamamen kendisiydi fakat şimdiki halinden bambaşkaydı; yorgun, ve şimdiki ciddi halinden tamamen yoksun.

Hemen ardından izlediği sahneye biri daha dahil oldu.

Yemyeşil yapraklar saçlarını sarmalamış bir yabancı.

"Hayır!" diye haykırdı bu sefer izlediği kendisi.

Ve her şey bulanıp zihnindeki girdapta yok oldu.

××××××

Ani ve derin nefeslerle gözlerini açtı Chanyeol.

Baekhyun'la köhne bir kulübeye gelişini ve tanıştığı büyücüyü hatırlıyordu, omzundaki bıçak yarasına dökülen iksiri de.

Fakat şüphesiz en net şekilde hatırladığı şey rüya olduğunu fark ettiği o görüntülerdi; konuştuğu yabancı adam ve kendinden kopan haykırışlar....

Bilinçaltının dışavurumunu bu kadar etkileyici şekilde hissetmemişti daha önce, doğru dürüst rüya görmezdi bile.

Şimdi ise geniş bir yatakta bulmuştu kendini, muhtemelen evin başka bir odasındaydı.

Doğrularak ayağa kalktığında öylece etrafına bakındı. Açık renkli duvarlarla çevrili odada hiç pencere bulunmuyordu; tek ışık kaynağı tavana asılı lambaydı bu nedenle kaç saattir bilincinin kapalı olduğuna dair bir tahmin yapmak zordu.

Baekhyun ve o büyücü kız neredeydi?

"Anlattıklarından sonra ondan kurtulman gerektiğini düşünmüyor musun? Nikolai'ı bilirsin... Senin yanında bir Alfa gördüğü zaman yaptıklarını..."

Evin içindeki odaların birindeki konuşmayı duyduğunda, keskin duyulara sahip kulaklarını kabarttı ve konuşmayı dinlemeye başladı.

"O adam benim için sadece düşman anladın mı? İçeride yatan Alfa ise, bilemiyorum... Gideceğim yere varana kadar ona bir koruma gözüyle bakmalıyım."

'Baekhyun için sadece onu gerektiğinde ölümden kurtaracak biriyim.' dedi iç sesi. Eğer Omega söylediklerinde ciddiyse o zaman Chanyeol 'korumalığının' karşılığını almak zorundaydı. Sıyırdığı gömleğinden omzuna baktığında bıçak yarasının teninden tamamen silinmiş olmasına rağmen o Omega için kendini tehlikeye atmıştı, bu nedenle onu sürüsüne katacaktı, bunun kaçışı yoktu.

Sylvan's Soul • ChanbaekNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ