Bölüm Dokuz : İksir

5K 474 179
                                    

Bölüme başlamadan önce bir şeye değinmek istiyorum. Önceki bölümde kurtların iyileşme özelliğine sahip olduğunu yazmıştım ama bu özelliğin belli bir sınırı var. Örneğin normal bir yara, kemik kırığı v.b. çabucak iyileşebilir fakat bu ölümcül yaralar, ağır zehirlenmeler için geçerli değil; bu gibi durumlarda iyileşme özelliği yetersiz geldiği için kurtlar ölebiliyor.

Ficteki abo evreniyle ilgili başka bir sorunuz varsa buraya bırakabilirsiniz cevaplayacağım :)

Hepinize iyi okumalar bol yorum istiyorum çünkü heyecanlı bölümlere giriş yapıyoruz gibi (kurgu hala belirsiz ama şşş)

×××××××

İki beden aceleci fakat temkinli adımlarla ilerlerken gömleğinin üzerinden sağ omzuna dokundu Alfa olan.

Acı oradaydı. Sanki bir kalbe bürünmüştü, uzun bedenin köprücük kemiğinin hemen üzerinde atmaya devam ederken ince damarlarıyla kendini giderek büyütmeye çalışıyordu.

Alfa Chanyeol zehrin yavaş yavaş etkisini göstermeye başladığını hissetti, belki de bu sadece zehrin orada olduğundan emin olduğu için meydana gelmiş psikolojik bir yanılsamaya işaretti.

Omega hemen önünde Alfa'dan daha hızlı adımlarla yürüyordu. Alfa'nın omzunu sıyıran bıçağın zehirli olduğunu söyledikten hemen sonra onu çekiştirmiş ve birlikte yürümeye başlamışlardı. Dakikalardır sürdürdükleri bu yolculuk boyunca ikisinden de tek kelime çıkmamıştı.

Byun Baekhyun ona güvenmediğini açıkça belli etse de Park Chanyeol bu hırçın Omegaya güveniyordu, en azından hayatını kurtaracağı konusunda.

Chanyeol düşüncelerle boğuşurken kendini hissettirmek için can atan acıyı daha fazla görmezden gelemeyeceğini anladı. O bir Alfaydı ve üstüne üstlük kendini iyileştirme özelliğine sahipti. Fakat vücudunda bulunan zehrin basit bir madde olmadığını kavrayabilmişti. Kurt tarafının en büyük düşmanı olan Kurtboğan değilse, neydi bu?

Omzunu tuttuğunda adımları daha da yavaşlamış bu da Omeganın ardına dönmesine sebep olmuştu.

Baekhyun'un yüzünde beliren endişe Chanyeol'un hoşuna gitmişti. Belki de bu can çekişirken düşünülebilecek bir şey değildi fakat kendisi için endişelenecek derecede bağlanması Alfa'nın yararına olacaktı. Bu sayede Omega'yı daha kısa sürede etkisi altına alarak onu kullanabilecek ve Baş Alfalığı ele geçirecekti.

"Devam edebilecek misin? Neredeyse varmak üzereyiz."

Omega'nın sesi kulaklarına dolduğunda acıyla yüzünü buruşturmamak için kendini sıkarken başını salladı. Dönüşerek oraya kolayca varabilirdi fakat vücudunun bu durumda bir dönüşümü kaldırabileceğinden emin değildi, üstelik bu sayede yakalanma olasılıkları artardı. Bu nedenle Chanyeol insan formunda kalmak zorundaydı.

"Ben iyiyim, fakat nereye gittiğimizi merak ediyorum."

"Seni iyileştirebileceğimize emin olduğum bir yere."

Alfa konuşmanın kendisini daha da yorduğuna karar verip sessiz kaldığında vücudundaki dokunuşu ve hemen ardından desteği hissetti.

Omega Baekhyun Chanyeol'un kolunu omzuna atmış ve vücudunu biraz olsun kendisine yaslayarak destek olmaya çalışmıştı.

Chanyeol kaslı karnının yaslı olduğu ince beli hissederken kolunun sarılı olduğu zarif boyna ve simsiyah saçlara baktı.

Güzelliğin beni yapacaklarımdan saptırmayacak, Omega.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now