Bölüm On İki : Uyku

4.5K 457 111
                                    

Bölümü beğenmezseniz bile lütfen yorum bırakmayı unutmayın İyi okumalarrr ♡

×××××××

Zifiri karanlık geniş alana bir örtü gibi çökmüştü. Bir düzenle sıralanmış sürü evlerinin girişinde bulunan küçük ışıklar karanlığın biraz olsun azalmasını ve yürüyen bedenlerin rahatça hareket edebilmesini sağlıyordu.

Wu Sürüsü son derece uzun bir tarihe ve tıpkı Park Sürüsü gibi çoğu Alfalardan oluşan kalabalık bir aileye sahipti.

Bu nedenle çok da kısa sayılmayacak bir mesafe katettiklerinde Baekhyun buraya vardıklarından bu yana ilk defa gözlerini Chanyeol'unkilerle buluşturdu.

İkisi de dalgınca birbirlerine bakmakla meşgullerdi, akılları binbir düşünceyle doluyken.

Alfa hâlâ neden burada, daha önce sadece diplomatik olaylardan dolayı tanıdığı bir sürüde olduğunu merak ediyordu. Jongdae Baekhyun'a bir borcunun olduğunu ve bu nedenle onu koruduğunu söylemişti. Alfa Wu için de aynı durum mu geçerliydi? Yoksa ikisini gördükleri anda sorgusuz sualsiz içeri almaları ve Baş Alfa evine götürmeleri nasıl açıklanabilirdi?

"Sizi apar topar buraya getirdiğim için üzgünüm, sürüden biri tarafından görülmeniz hoş olmazdı."

Alfa Wu klasik sürü evlerine kıyasla son derece modern döşenmiş yerde oturan Baekhyun ve Chanyeol'e bakarak söyledi sözlerini. Bulundukları yerde dördünden başka kimse yoktu, bir hizmetçi bile. Anlaşılan burada olmalarının gerçekten gizli kalması gerekiyordu.

Chanyeol bedeninin son birkaç gündür ne kadar yorgun düştüğünü şimdi anlamıştı. Tam şu an derin bir uyku iyi gelebilirdi fakat merak duygusu ağır basıyordu; neden buraya geldiklerini öğrenmeliydi.

"Ben Alfa Wu." dedi uzun boylu, açık renk saçlı adam. Chanyeol onu tanıyor sayılırdı, babasının Wu Sürüsü'yle sürüler arası barış tarzı konular için birkaç defa bir araya geldiğini duymuştu fakat ilk defa onu görüyordu.

Alfa Wu diğer Alfa'nın elini sıkarken hemen ardında duran siyah saçlı bir Beta da kendisine bir gülümseme verdikten sonra elini uzattı.

"Ben Beta Yixing, Kris'in eşiyim."

Boynundaki mührü parlayan ve Alfa Wu'yla aynı kokuya sahip Yixing, Beta olmasından dolayı aura yayamamasına rağmen güçlü bir kurt olduğunu belli ediyordu.

"Alfa Park Chanyeol." dedi karşılık olarak kısaca kızıl saçlı olan.

"Biliyorum. Baban senden sık sık bahsederdi, hatta son-"

"Bu kadarı yeterli, Kris."

Uzun zamandır sessizlik içinde odanın bir köşesinde oturan Omega konuştuğunda, tüm kafalar ona çevrildi.

Sesi ifadesiz ve netti, uzun kirpiklerinin sarmaladığı bakışları duvara yönelmişti. Chanyeol onun neden böyle ani bir çıkış yaptığını anlamasa da Alfa Wu susmuştu. Bu Baekhyun'un bir Alfaya bile işleyen etkisinden mi kaynaklıydı yoksa Kris onun tepkisinin sebebini anlamış mıydı?

"Daha önce sürümle birkaç görüşme yaptığını duymuştum, tanıştığıma memnun oldum."

"Kim Sürüsü'nde yaşananlar kulağımıza geldi, nasıl uzaklaşmayı başardınız?" dedi Alfa Wu, küçük ve soğuk bir gülümseme verdikten sonra kaşlarını çatarken.

Sahil kenarındaki düğünün ortasında yükselen bağırışlar, gözlerinin saklanmaya çalışan Omega'nınkilerle kesişmesi ve uzun bir yolculuğun ardından kendilerini burada bulmaları... Chanyeol hâlâ yaşadıklarının gerçekliğini kavrayamıyordu fakat hemen yanı başında, sert bakışlarını kahve saçlı Alfa'ya dikmiş; sürüsünden ayrılmasının sebebi olan güzel Omega şu anki gerçekliği yüzüne vuruyordu. Gerçi bunun aksinin olmasını istemezdi, sebebi ise şüphesiz tattığı beyaz ten ve küçük dudaklardı.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now