Bölüm Yirmi : Seni Seviyorum. (M)

5.7K 458 265
                                    

Sınır geçildiği için yeni bölüm sizlerle, hepinize iyi okumalar ve mutlu yıllar. 💖🎄

Ayrıca bende gözüken sıralamaya göre 'Exo' etiketinde 1. sıradayız, bunun için çok teşekkür ediyorum 😭

Uyarı 1) Bölüm tamamiyle açık ve ayrıntılı smut içerir, okumak istemeyenler bölümü kapayabilir.

Uyarı 2) Lütfen smuta kapılıp yorum yapmayı ve oy atmayı unutmayın. !!!!

×××××

"İlacım olabilirsin, Chanyeol."

Kızıl saçlı Alfa bu sözleri duyduktan hemen sonra Omega'nın dudaklarına yapışmıştı.

Kendini tutmak için çabalamıştı fakat Baekhyun'un son cümlesiyle tüm yelkenleri indirmişti.

Ona olan aşkının yanı sıra bedenine karşı büyük bir istek de duyduğu aşikardı, başlatığı öpücükler bunun sadece küçük bir kanıtıydı.

Bu sefer de uzun bir öpüşmenin içine çekilmişlerdi. Fakat bu seferki uzun olmasının yanı sıra diğerleri gibi yumuşak veya masum değildi. Dudakları adeta birbiriyle yarışırken Baekhyun yeniden güzel elleriyle onun kolunu kavramış ve destek alarak yaslandığı yerden kucağına çıkmıştı.

Bu hareketinden hemen sonra Chanyeol'den çıkan inlemeyle ağırlığıyla onun canını acıttığını düşünmüştü fakat dudaklarını daha da istekle kavramasına bakılırsa bu inlemenin tek kaynağı zevkti.

Baekhyun dilini emen Chanyeol'e daha da yaklaşırken onun birkaç saniyeliğine geri çekilmesiyle sızlandı.

"Boyunluk takmalısın, Baekhyun. İstemediğin bir şey yapmak istemiyorum."

Alfalar kızgınlık sırasında kendilerini kaybederdi, bu nedenle istek dışı mühürlenmeyi engellemek için de Omegalar boyunlarına bir boyunluk takardı. Boyunluklar Alfanın Omegayı mühürleyememesini sağlaması için özel olarak üretilirdi.

"Mühürle beni. Bunu istemiyor musun?"

Baekhyun bunu söyledikten sonra meydan okurcasına Chanyeol'un boynunu emerek adem elmasının üzerine birkaç ıslak öpücük kondurdu.

Chanyeol'un kucağındaki bedeni mühürlemesi demek; Baekhyun'un hayatının sonuna kadar ona ait olması, onun yanında olması demekti.

Alfa olan bunu her şeyden çok istiyordu. Güzel beyaz boynunu ısırarak oraya kendi mührünü bırakmak ve onu eşi yapmak.

Ve Baekhyun'un eşi olması demek onun aynı zamanda kendi sürüsüne katılması demekti ve Chanyeol bunun neye sebep olacağını biliyordu. Baş Alfalık. Babası ona Baş Alfa olması için tek bir şart sunmuştu ve şimdi Baekhyun bundan onu gerçekleştirmesini istiyordu.

Fakat yapamazdı.

Baekhyun hormonlarının etkisinde olduğundan tam olarak bilinci yerinde değildi. Bu da mantıklı kararlar vermesini etkileyebilirdi.
Chanyeol bunun özel ve Baekhyun tamamen ayıkken olmasını istiyordu. Üstelik ona baş Alfalık meselesini anlatmak zorundaydı.

"İstiyorum bebeğim." dedi onun alnına bu sefer masum bir öpücük kondururken. "Fakat bu kızgınlığın geçtiğinde, daha özel bir anda olacak. O zamana kadar eşim olman için sabırsızlanacağım Baekhyun."

Baekhyun büzülü dudaklarıyla başını salladığında odanın köşesini işaret etti.
Chanyeol oraya giderek siyah boyunluğu kavradığında çabucak Omeganın yanına geri dönmüş ve bez parçasını onun boynuna geçirmişti.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now