'FİNAL' Bölüm Otuz Sekiz : Sonun Başlangıcı

3.7K 302 533
                                    

Son kez hepinize merhaba.

Sonunda final bölümüyle karşınızdayım. Burayı çok uzun tutmak istemiyorum bu yüzden teşekkür konuşmam sonda olacak ama başlamadan önce sizden 2 isteğim var.

Final bölümüne kadar hikayeyle ilgili bir yorum atmadıysanız lütfen bu sefer hikayeyle ilgili iyi kötü düşüncelerinizi yazın. En azından beğenip beğenmediğinizi öğrenmiş olurum.

Ve lütfen bölümü sonuna kadar okuyun.

İyi okumalar ♡

××××××××

Karşılaşmış olmaları bir mucizeydi.

Binbir farklı yol vardı bu dünyaya geldiklerinde, seçimi kendilerine bırakılan milyonlarca ikilem...
İçine düştükleri hayatlarını da işte bu kararlarla sürdürmüşlerdi, doğrular ve yanlışlarla.

Birbirlerini bulmaları ise yanlıştı diğer herkese göre, olmaması gerekendi.  Çünkü onlar damarlarında akan insan ve kurt karışımından çok daha fazlasına sahipti. İki melez de onları diğerlerinden ayıran şeye sahipti, ruhlara.

Bir ruha sahip olmak kişinin kendisi için bile büyük bir yıkıma neden olurdu. Ruh demek, sorumluluk demekti. Tüm dünyayı etkileyen en önemli varlıklardan bir parçayı bedeninde barındırmaktı. Bu ise herkesin kaldırabileceği bir şey değildi.
Ruhun yarattığı yıkım böyleyken, iki kişinin bir araya gelmesiyle, üstelik bunların farklı ruhlara sahip olmasıyla bu yıkım adeta bir kasırgaya dönüşürdü.

Onların birbirlerini bulmalarının ardından meydana gelen kasırga sanılanın aksine yerini çok daha yıkıcı, çok daha etkili bir şeye bırakmıştı.

İlk karşılaştıkları anda onları bataklığına düşüren, sanki asırlardır birbirlerine aitmiş gibi hissettiren, huzuru sadece birlikte bulacaklarına inandıran, mühürlerinin oluşmasına sebep olan o duyguya, aşka.

En başında her şeyi göze almalarının sebebi buydu. Chanyeol onu kolları arasına alışında Baekhyun'un midesinde uçuşan o kelebeğin, Chanyeol Baekhyun'un boynunu her öptüğünde tüm bedeninin titremesinin nedeni sonsuz aşklarıydı.

Bir yıl bile olmamıştı ilk karşılaşmalarından beri, ama şimdi buradalardı. Birlikte yönetmeye başladıkları Park Sürüsü'nün meydanında.

Az önceki savaş ilanından hemen sonra insan formlarına geri dönmüş, ellerini yeniden birleştirmişlerdi. Elleri hiç ayrılmazsa, o sıcaklık son bulmazsa onları kimse yenemezdi. Bu, Alfa ve Omeganın en büyük güç kaynağıydı.

"Başlıyoruz." dedi Chanyeol etraflarına dizilen kurtlara bakarken. "Savaşa artık resmi olarak başlıyoruz."

Sürüdekiler yıllar sonra duydukları bu anonsla beraber meydana gelip sıralanmıştı. Savaş ilanı yapıldığı andan itibaren olabildiğince çabuk hazır olmalılardı.

Hepsi Alfalarından emir bekler hâlde kulaklarını dikmiş, başlarını karanlık gökyüzüne kaldırmıştı.

"Park Sürüsü'nün asil ve cesur kurtları! Az önce duyduğunuz üzere, size daha önce bahsettiğim savaş artık kapımızı çalmış bulunmakta. Karşımızda ormanımızı yok etmek, beni ve Omegamı öldürmek isteyen düşmanlarımız var. Şu an gittikçe yaklaştıklarını tahmin ediyoruz. Bu nedenle onlara gereken karşılığı vermek için hazırlanmalıyız."

Kurtlar hep bir ağızdan kısaca uluduktan sonra Chanyeol devam etti.

"Merak etmeyin, sürümüze zarar vermelerine izin vermeyeceğiz, bu önceliğimiz olacak. Kendi canım pahasına dâhi olsa sürümü korumak için elimden geleni yapacağım, buna söz veriyorum."

Sylvan's Soul • ChanbaekOnde histórias criam vida. Descubra agora