Bölüm Otuz İki : Şarap Kadehi

3.9K 319 251
                                    

Herkese merhaba!

Bugün bildiğiniz gibi 14.06 ve bu demek oluyor ki bugün Chanbaek günü ♡♡♡♡♡♡♡♡

Bölümü özellikle bugün atmak istedim ve nihayet yetiştirdim, dün geceden beri yazıyorum ve 4k'lık bölümle karşınızdayım.

Bugüne özel aşağıdaki bulut emojisine Chanbaek'le ilgili birkaç kelime veya cümle bırakırsanız çok güzel olur bence, onları ne zaman tanıdığınız, en sevdiğiniz momentları, Chanbaek hakkındaki düşünceleriniz vb. olabilir ♡♡♡

☁️☁️

Byun Candy ve Loey Park'la kalın hepinize iyi okumalar ♡

×××××××××

Kurt insan melezleri, olağanüstü bir sebeple ölmedikçe veya öldürülmedikçe yüz yıldan fazla yaşarlardı.

Özellikle de Alfalar, diğer türlere kıyasla sahip oldukları güç dolayısıyla uzun yıllar tamamen sağlıklı bir şekilde yaşarlardı, bu nedenle sürüsünün lideri olan Alfalar görevlerini yıllarca sürdürebilirlerdi. Tabii bu durum Alfa eşini kaybeder veya çok ağır bir yara alırsa, tamamen tersine dönerdi.

Park Sürüsü ise son birkaç ayda iki lider tarafından yönetilmişti, şimdi sıra bir diğerindeydi.

Kızıl saçlı Alfa yeminini ederken görevini olabildiğince sürdürmeyi dilemişti içinden; tıpkı diğer liderler gibi başarılı olmayı, sürüsünü tehditlerden uzak tutmayı... Hepsinden önce dürüst bir Baş Alfa olmayı.

Ve bunu dilerken kenardan ona parlak bakışlarıyla bakan ve sözlerini pürdikkat dinleyen siyah saçlı omegaya baktı, eşi Baekhyun'a.

Başını hafifçe yana eğmişti ve yüzünde küçük, gururlu bir gülümseme vardı. Ellerini çizgili gömleğinin altında birleştirmiş, ince bedeniyle sürüdeki diğer kurtların arasında duruyordu.

Oraya baktığında görebildiği tek kişi oydu Chanyeol'un.
Baekhyun sanki zifiri karanlığın ortasında duran bir ışık kaynağıydı.

"Ben, Alfa Park Chanyeol, sonuna kadar görevimi layığıyla yerine getireceğime, sürümüzü yükselteceğime, bunu yaparken kurdumun cesurluğu ve insan bedenimin doğruluğu asla terk etmeyeceğine yemin ediyorum." diye etmişti yeminini. Ve sıradaki cümlelerini söylemek için yeşil gözlere kilitlenirken onun kendisine söylediklerini hatırladı.

Mühürleri oluştuktan sonra, Baekhyun onun göğsüne sokulup uyumak üzereyken istemişti bunu Chanyeol'den. "Park Sürüsü'ne katıldığıma göre gerçekten bir Park olmalıyım." demişti.

Baş Alfaların eşlerinin sürüye ait olan adı kullanmaları son derece yaygındı ama Chanyeol bu konuyu açmayı hiç düşünmemişti. Baekhyun zaten olgun ve kendi kararlarını verebilen biriydi, ona istemediği bir şeyi dayatmak istemezdi. Ama Baekhyun ona eski günlerini hatırlatan, sırf çocukken yaşadığı yerde karışmamaları için onlara rastgele verilen bir isimden kurtulmak istiyordu.

"Ben ve eşim Park Baekhyun, sürüyü en iyi şekilde yönetmek için hazırız." dedi yüzlerce kurdun arasında sadece zümrüt yeşili gözlere bakarken. Onun hızlanan kalp atışlarını hissederken, gülümsemesini saklayamadı.

Bu sürüde Chanyeol'un eşi olmak isteyen onlarca Beta ve Omega olmuş olabilirdi ama bu yemin aynı zamanda kalbinin tek bir kişiye ait olduğunun bir kanıtıydı.

Son olarak kolunda, sıyrılmış gömleğinden açığa çıkmış kızıl mührü öptü ve kolunu sertçe havaya kaldırdı.

Bunu yapmasıyla yüzlerce kurttan tezahürat ve nidalar duyuldu, çoğunluk alkışlıyorken bir kısmı "Baş Alfa çok yaşa!" diye bağırıyordu. Chanyeol onları defalarca selamlarken, asla durulmuyorlardı. Az önceki ciddi ortama rağmen şimdi herkes çıldırmış gibi mutluydu ve şenliğe hazırlardı.

Sylvan's Soul • ChanbaekWhere stories live. Discover now