Bölüm 8 / 👨‍✈️👩‍💼

144K 7.9K 1.3K
                                    

Bölüm ithafı- nur19907 / 81Aselkrkmz

Medyaya bakmayı unutmayın lütfen.

&

"Buyurun" dedim kapıdan çekilerek. Yanımdan geçerken kollarımız birbirine değdi, ürperdim birden. Valizime baktığımda ise en üstte duran çiçekli sütyenim bana göz kırpıyordu. Ellerimi yüzüme kapatıp ayaklarımı yere vurdum. Bir adama göstermediğim o kalmıştı!

Biraz bekleyip gittiklerinden emin oldum ve aşağı indim. Seda salonda elinde cips kasesi televizyon izliyordu.

"Meyve tabağı yapsaydım. Cips zararlı değil mi?" dedim.

"Canım çekti" dedi bana bakmadan. Başka bir şey demek istemiyordum ama bebeği düşünüyordum.

"Güzel bir meyve tabağı yapayım ben sana hem zaten bir yerde okumuştum bir iki tane yesen bile nefsini köreltiyormuş. Yeme demiyorum ama sağlıksız sizin için" dedim açıklayarak. Cips kasesini önündeki masaya vurarak bıraktı.

"Bir karışmadığın yemem vardı ona da karış. Gözün mü vardı al ye." dedi.

"Saçmalıyorsun artık Seda. Ben sizin iyiliğinizi düşünerek söylüyorum!" dedim.

Herşeye susabilirdim ama haksızlığa asla gelemezdim. Kalktığı gibi bana sinirle bakıp bir şey söylemeden odasına gitti. Geleli daha 1 hafta oldu ve daha 2 ay 3 hafta buradaydım malesef. Derin nefesler alarak sakinleşmeye çalıştım. İşe yaramayınca dışarıda yavaş yavaş yağan kara baktım. Montumu giyip kendimi dışarı attım. Bir yandan da korkuyordum tilkiler, köpekler oldukça fazlaydı ama evde boğulacak gibi olmuştum. Allah'tan anahtarı almıştım, yoksa hayatta açmazdı kapıyı.

"Gamze!" diyen Emir'in sesiyle ona doğru döndüm. Hızlı adımlarla bana doğru geliyordu. Canım sıkkın olduğu ve hiç arkadaşım olmadığı için burada tanıdık birini görmek iyi gelmişti.

"Selam" dedim karşımda durduğunda.

"Selam, bir sorun mu var?" dedi asık yüzüme bakarak.

"Seda ile tartıştık biraz. Sen hayırdır nereye?" dedim.

"Bazı evraklar vardı ekmek satışları ile ilgili. Denetleme varmış abin istedi de yerimi bir askere bırakıp onları götürdüm." dedi Emir. Askeriye on dakikalık bir mesafede olduğu için sorun olmuyor böyle giriş gelişler. Bazen abimi aradığımız da Ankara'dayken öğle yemeğine eve gelmiş olurdu. Tabi hamile kalan Seda yemek yapmamaya and içtiği için baya zaman olmuştu.

"Anladım seni tutmayım ben. Sorun olmasın" dedim. Durduğumuz yerde ikimiz de üşümeye başlamıştık karın altında.

"Sende eve git ve kafana takma. Gördüğüm kadarıyla yengen pek kafa dengi biri değil. Hasta olursan sana bakacağını da sanmıyorum" dedi gülerek. O kadar haklıydı ki bende güldüm.

"Peki gidiyorum. Görüşürüz" dedim.

"Görüşürüz" dedi Emir de gülümsedi ve arkasını dönüp geldiği gibi hızlı adımlarla büfeye doğru ilerledi. Bende yavaş adımlarla ilerledim eve doğru. Telefonum çaldığında abimin aradığını gördüm.

"Efendim abi"

"Abim, Seda'yı aradım duymadı galiba. Akşam markete gideceğiz eksikler var diyip duruyordu. Sen söyle de listeyi hazırlasın. Sende istediklerini ekle" dedi abim.

"Tamam abi söylerim" dedim telefonu kapattık. Gelde konuş şimdi hanımefendiyle. Söylene söylene eve gittim, kapıyı açtım. Salona baktığım da aynı cips kasesini almış, televizyon izliyordu.

Dağ Başında Aşk (Tamamlandı)Where stories live. Discover now