Bölüm 50/ Sezon Finali👨‍✈️👩‍💼

130K 5.7K 2.8K
                                    

Uyandığım da bedenimde ağrılar hissediyordum. Gözlerimi zorlukla açtığım da ise saat öğlene geliyordu. Aşağı indiğimde Seda'nın bir sağ bir sola dolandığını gördüm. Yüzünde rahatsız bir ifade vardı.

"İyi misin?" dedim.

"Sancım var."

"Abimi aramamı ister misin?" dediğimde eliyle belini tutup koltuğa doğru oturup derin nefesler almaya başladı.Bağırmasıyla bir an donup kaldım.

"Bebek geliyor!"

"Ne!" dedim gözlerim büyürken.

Seda dişlerini sıkarken, bir çiğlik koyverdi. Üst kata telefonumu almak için koştum. Abimi aramam lazımdı. Ambulansı ararsam yarım saate ancak gelirdi ama abim on dakikada burada olurdu. Odaya girince sehpanın üstünde bıraktığım telefonu buldum. Ellerim titrerken telefonu alıp abimi aradım. Birkaç çekişten sonra açıldı.

"Gamze"

"Abi Seda doğuruyor hemen gel" dedim telaşlı bir şekilde odadan çıkıp, aşağıya indim.

"Şimdi mi?" dediğinde abimin seside telaşlı geliyordu.

"Bir soruyum abi belki fikrini değiştirir oğlun."

"Gamze gelmeye kalkışırsa geri içine içine it. Tamam mı abicim?"

Allahım adamda akıl kalmadı.

"Abi saçmaladığının farkında-"

Seda bir çığlık daha attığında sormama gerek kalmamıştı abim telefonu direkt kapattı. Şu an uçarak buraya geldiğine emindim. Abimlerin odasına ilerleyip bebekle, Seda için hazırladıkları küçük valizi aldım. Bu telaş içinde unutulmaması için. Hastane dönüşünde bebeği koyacağımız puseti de çıkartıp kenara koydum.

"Dayanamıyorum!" Seda'nın bağırmasıyla kalbim ağzımda attı. Kapının yanına bırakıp eşyaları hızla yanına gittim.

"Biraz daha sık dişini abim gelir şimdi. Derin derin nefesler al" dedim elini tutup onunla birlikte derin derin nefesler alarak.

Biraz daha sakinleşince karnında benim bile görebileceğim bir kasılma oldu ve Seda'nın hamile elbisesi ıslandı. Bebeğin içinde olduğu su kesesi patlamıştı. Seda'nın korktuğunu biliyordum çünkü şu an ben bile korkuyordum. Elimi öyle bir sıktı ki tırnaklarının etime geçtiğini hissettim.

"Sakın ıkınma derin nefesler almaya çalış. Bebeği itecek kadar kendini kasma. Burada doğsun istemiyorsan dediklerimi yap!" dedim uyarıcı bir şekilde.

Seda sonunda mantıklı olduğuu düşünmüş olacak ki derin nefesler alıp kendini kasmayı bıraktı. Bende onunla beraber derin nefesler alıyordum. Seda arada dişlerini birbirine bastırıp gözlerini sımsıkı kapatıyordu ama kendine hakim oluyordu sonuda. Kapı çalınca hızla elini bırakıp kapıya koştum.

"Çabuk abi sancıları çok sıklaştı" dedim kapıyı açar açmaz. Abimin de yüzü beyazlamış hızlı nefes almasından acele ettiği belliydi.

Seda'nın yanına hızla ilerledi ve tek hamlede kucağına aldı. Bende kenarda duran çantaları aldığım gibi peşlerinden çıktım. Kapıyı kapattıktan sonra arkamı döndüğüm de şoför koltuğunda oturan bir adet Kurt ile karşı karşıya geldim.

"Gamze hadi" diyen abimle hızla ön koltuğa geçtim. Abim, Seda ile arkada oturuyordu.

Emre hızla arabayı çalıştırıp ustaca arabayı u şeklinde döndürdü. Askeriyeden çıkarken Seda abimin eline sarılmış derin nefesler almaya çalışıyordu. Heyecan benide sarmıştı sonunda hala oluyordum.

Dağ Başında Aşk (Tamamlandı)Where stories live. Discover now